Ugrađen HHO generator

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Originally posted by Milenko View Post
    Jeli bi hteo da prevedeš šta si mislio .Dali je dobro ili loše rešenje.
    Nisam ovo video..

Naravno da je loše mesto. Prilikom udara dovoljno je da pukne hladnjak pa je šteta a kad se još prospe bućkuriš iz te kantice...

A za gasadžije kenjaju oko atesta a gle ovo...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• vidanovic_i
      CBC Početnik
      • 15.04.2011
      • 9
      • Nis
      • Opel Kadett E

Originally posted by majstor zoran View Post
      Nesto ste se oladili prema hho,mozda zato sto ima ustede pa to ne valja.A benzin oni ne mogu da dignu cenu koliko mi mozemo da platimo pozdrav.
      Ja vozim na HHO vec neko vreme, i nisam se ohladio, iako je napolju hladno . Auto bolje vuce na usponu, mirniji je rad motora i postigao sam (barem tako mislim), ustedu na otvorenom...Po gradu je drugacija prica, sto se ustede tice, ali sad vozim na vrhu gasa, i auto sasvim lepo vuce i ubrzava.Na usponima, gde sam morao prvom, sad ide drugom bez problema.

Tek sad, posle predjenih 1500-2000 km, dolazi do izrazaja sve gore navedeno. Cim otopli, odradicu servis uredjaja, pa onda ide novo merenje potrosnje, ali malo drugacije...preciznije.

Comment

• majstor zoran
        CBC Početnik
        • 15.11.2012
        • 7
        • Batajnica

Ne moras nista da servisiras,ako ti se zamutio elektrolit tu nesto ne valja onda moras da ga servisiras,Samo izmeri amperazu.Na kojim kolima ti je hho koliko kubika i da li imas lambdu?Pozdrav.

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Koliko sam shvatio izmedju redova, ti se ustvari žališ da nema uštede i da si džaba platio uredjaj pa se sad tešiš kako ide lepše na vr pedale?

Originally posted by vidanovic_i View Post
          Ja vozim na HHO vec neko vreme, i nisam se ohladio, iako je napolju hladno . Auto bolje vuce na usponu, mirniji je rad motora i postigao sam (barem tako mislim), ustedu na otvorenom...Po gradu je drugacija prica, sto se ustede tice, ali sad vozim na vrhu gasa, i auto sasvim lepo vuce i ubrzava.Na usponima, gde sam morao prvom, sad ide drugom bez problema.

Tek sad, posle predjenih 1500-2000 km, dolazi do izrazaja sve gore navedeno. Cim otopli, odradicu servis uredjaja, pa onda ide novo merenje potrosnje, ali malo drugacije...preciznije.

https.autogas.rs

Comment

• slobodank
            Moderator
            • 26.11.2007
            • 1338
            • Stara Pazova
            • Fiat Idea 14.16v lpg

Potrebno je voziti u režimu kao i ranije da bi došlo do uštede, svaki pogled na to kako vozilo bolje ide prouzrokuje iste rezultate u potrošnji.

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Nisam baš siguran šta si mislio sa ovim, ne smeš stisnuti gas ili šta?

Da neko ne pomisli nešto loše, mene tema jako zanima ali mi idu svi polak ona kjurac sa tim štedi se ali ne znam koliko, ako ga ne palim ima uštede, tek posle 2000 km se auto "namesti" i sl.. da ne nabrajam...

Čekam da neko kaže, jeste dao sam 250-300 evra i sad sam za 6 meseci uštedeo toliko. Kraj priče.

To ide bolje, osolila sam ručak samo na vr noža (izgovor žene kad presoli) itd... nespada pod domen zbilje bez ikakvog merenja.
              Stotine tema po forumima dokazuju kako se sa KN filterom dobija 33 do 60% a svi znaju (ko se razume) da to nema veze sa životom... u većini slučajeva je i suprotno.

https.autogas.rs

Comment

• slobodank
                Moderator
                • 26.11.2007
                • 1338
                • Stara Pazova
                • Fiat Idea 14.16v lpg

Originally posted by Dora View Post
                Nisam baš siguran šta si mislio sa ovim, ne smeš stisnuti gas ili šta
                Nažalost otprilike to, ali pokušaću to da Vam potkrepim konkretnim merenjima čim budem u mogućnosti, pošto sam u prilici da imam direktan kontakt kako sa samim hho tako i sa servisom koji ugrađuje isti. Do tada ćutim

Comment

• slobodank
                  Moderator
                  • 26.11.2007
                  • 1338
                  • Stara Pazova
                  • Fiat Idea 14.16v lpg

Na sledećem snimku možete videti neke od rezultata meranja (gledajte od 10:03 min) a sami procenite koliko je merenje objektivno.

Comment

• Dora
                    Nadzornik!!!
                    • 24.10.2004
                    • 17451
                    • Novi Sad
                    • FIAT

Bem ti.. .Sve face sa foruma

https.autogas.rs

Comment

• b_samardzic
                      CBC Senator XXL
                      • 02.04.2005
                      • 1557
                      • Smederevo

Auuu svaka cast za ustedu !!!!

Fabrika kaze na autoputu ova mazda trosi 6.1 l benzina.

Oni uspeli sa HHO generatorom da autoputem trosi 7 litara pri voznji do 100 km/h

Comment

• Dora
                        Nadzornik!!!
                        • 24.10.2004
                        • 17451
                        • Novi Sad
                        • FIAT

Ne preteruj, fabrika nema pojma, zahvaljujući ovoj tehnologiji unapredjen je sistem na Tojoti... Da su našli nekog Juga pa ajde a ovako....

https.autogas.rs

Comment

• Chubbs
                          Everybody lies
                          • 29.01.2006
                          • 5807
                          • Novi Sad
                          • Audi A6 1.8T

na stranu sto fabrika uzme digitron pa izracuna koliko motor trosi i to upise u knjizicu.
                          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• alexa05
                            CBC Senator XXL
                            • 23.07.2006
                            • 1769
                            • Smederevo
                            • Opel Vectra B 2.0DI 16v

ako je ovo istina vrlo brzo ce njega da pojede mrak...
                            EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• vidanovic_i
                              CBC Početnik
                              • 15.04.2011
                              • 9
                              • Nis
                              • Opel Kadett E

Originally posted by Dora View Post
                              Koliko sam shvatio izmedju redova, ti se ustvari žališ da nema uštede i da si džaba platio uredjaj pa se sad tešiš kako ide lepše na vr pedale?
                              Ne, ja nisam platio uredjaj, vec sam ga napravio, od materijala koji me je kostao veoma malo. Ne zalim se, vec iznosim moje rezultate, mog generatora i ne tesim se ni na koji nacin. Jednostavno, neko se opija, neko se kocka, a moj porok je nesto drugaciji od toga.
                              Postoji jedno merenje koje sam uspeo da odradim, a to je merenje izduvnih gasova, na tehnickom pregledu. Za ostala merenja bi trebao da dodjem iz Nisa u Bg, jer u Nisu ne postoji adekvatna oprema za bilo kakva ozbiljna merenja. Uredjaj sam pravio iz radoznalosti i zadovoljstva, sto se mene tice, radi korektno... Ko veruje-veruje, ko neveruje, stvarno nemam nameru da ga ubedjujem. Ne prodajem nista, pa samim tim, nemam ni potrebe da se dokazujem. Ukoliko neko zeli da finansira merenje, ja cu mu ispuniti zelju, pod uslovom da plati merenje i troskove puta- stojim na raspolaganju.

Postoji nesto, sto HHO poznavaoci zovu "kondicioniranje", sto se odnosi na polarizaciju elektroda u samom generatoru. Obzirom da nemam "laboratoriju", u kojoj bi to odradio, ja sam svoj generator kondicionirao na autu. Iz tog razloga je trebalo toliko vremena, da HHO generator postigne punu efikasnost. Drugi razlog je "ciscenje" motora od nakupljene garezi i prljavstine, koja se sakupljala u njemu od 1986. god.
                              Ako se na usponu, gde sam morao da izlazim prvom brzinom, jer u drugoj je gubio snagu, auto sa HHO ponasa drugacije, moj subjektivni osecaj je da se tu nesto dobilo, u potpuno istom rezimu voznje...

I za kraj mog izlaganja na ovu temu: Nemam potrebu da komentarise bilo sta na ovu temu, jednostavno, ne zelim da me niko ponizava i vredja zbog iznosenja mojih zakljucaka. Imam 39 godina i odredjeno zivotno i profesionalno iskustvo, pa mi je ispod ponosa da trpim uvrede bilo koje vrste, a jos manje imam nameru da "kukam i da se zalim"... Kraj price, sto se mene tice, necu nikome da idem "polak ona kjurac", jer je meni ispod mog vaspitanja da komuniciram sa nepoznatima, na ovaj nacin. Hvala

Comment

• Chubbs
                                Everybody lies
                                • 29.01.2006
                                • 5807
                                • Novi Sad
                                • Audi A6 1.8T

Svi oisti imaju jedno zajedničko - uvredljivi su u pm. A nigde dokaza.
                                You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                                Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                                Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
                                X