HHO ili HAHA generator

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

HHO ili HAHA generator

Uvod u reklamu... na youtubetu
    Code:
    [COLOR=#333333][FONT=Roboto]DOKAZANA ušteda goriva u emisiji GALILEO - PRVA TV[/FONT][/COLOR]
    [COLOR=#333333][FONT=Roboto]TEST potrošnje goriva pokazao je da ugradnjom Vodonik HHO Generatora firme HYDROGEN SOLUTIONS iz Beograda, dobijeno je 28% više enrgije iz iste količine goriva. Što znači da je može da se pređe 28% više puta sa istom količinom goriva...[/FONT][/COLOR]
    [COLOR=#333333][FONT=Roboto]Pogledajte i uverite se u delovanje HHO gasa...[/FONT][/COLOR]
    [COLOR=#333333][FONT=Roboto]Vozilo troši 3,78L goriva na datoj relacji, sa ugrađenim HHO gasom, na istoj relaciji, potrošnja je smanjena za -22% na 2,95L, kao što ste videli u emisiji...[/FONT][/COLOR]
    [COLOR=#333333][FONT=Roboto]Ugradnjom dobijeno povećanje energije goriva za +28% jer je trebalo 22% manje goriva za istu dužinu puta...[/FONT][/COLOR]
    [COLOR=#333333][FONT=Roboto]Možete naručiti originalni atestiran uređaj za uštedu goriva do 30% na telefone:[/FONT][/COLOR]

UVod na FB-u
    Code:
    [COLOR=#141823][FONT=helvetica]Sa VODONIK GENERATOR-om:[/FONT][/COLOR][COLOR=#141823][FONT=helvetica]- Bićete od onih koji nisu zagađivači životne sredine,
    - imaćete drastično manje probleme i troškove vezane za garež u motoru, usisnoj i izduvnoj grani, turbini, EGR-u,... i produžićete vek trajanja katalizatora i DPF filtera, 
    - bićete prezadovoljni većom snagom i obrtnim momentom motora, 
    - iznenadićete se koliko je ulje čistije, 
    - a da ne spominjemo uštedu u potrošnji goriva !!![/FONT][/COLOR]
    [COLOR=#141823][FONT=helvetica]Imajući u vidu kvalitet, garanciju i atest našeg VODONIK GENERATOR-a zajedno sa svim koristima koje on donosi, pravo je vreme da razmislite o ugradnji u nekom od naših ovlašćenih servisa ili samostalno.[/FONT][/COLOR]
    [COLOR=#141823][FONT=helvetica]Čekamo vaš poziv, "Hydrogen Technologies" Beograd[/FONT][/COLOR]

Povod za ovu poruku je sledeći, čovek je napisao svoj komentar, u prvi deo ne zalazim jer stvarno ne znam situaciju na zapadu da li je zabranjeno ali je zato spomenuo drugi deo problema sa novijim automobilima koji vrše korekciju svega i svačega na osnovu ulaznih parametara. To se ovde već raspravljalo ali nije dobijen odgovor, šta će raditi sonda kad utvrdi višak kiseonika. Naravno dobijen je odgovor da to NIJE taj kiseonik I staviće se varalica koja vara sondu i to će neko besplatno ugraditi u sklopu uredjaja i to opet isto tako neće raditi na novijim autima...

Pitanje, konstatacija, komentar.

Code:
    [COLOR=#141823][FONT=helvetica][URL="https://www.facebook.com/tomislav.peric.524?fref=ufi"]Tomislav Perić[/URL][/FONT][/COLOR][COLOR=#141823][FONT=helvetica] Nigdje u svijetu nije dozvoljeno legaliziranje HHO sustava niti postoji Homologacija a u mnogim zemljama i kaznjivo djelo,do zapljene vozila, u smislu sigurnoati u cestovnom prometu Jedina ugradnja moguca individualna i na svoju ruku.Poneki prikazuju neke Certifikate nekih agencija to se moze kupiti za nekoliko stotina $,€.Sama polemika oko smanjenja potrosnje goriva vrlo upitna jer sve nove tehnologije motora neizvedivo zavarati niz ocitavanja smjese goriva i dolazi u dosta slucajeva do povecanja potrosnje iz razloga smanjenja smese.Povecanje unutrasnje temperature u kompresinom prostoru.Ako se znade da svi motorni elementi podnose najvise 850-900*C.Sam Oxygen+Hydrogen ili HHO postize temperaturu od 2800 *C.Ta tehnologija dobra je za stare dizel,benziske motore da podigne snagu i jedino u toj verziji ima ustede.Sve ostalo cista glupost.Ta tehnologija nikada nece bit prihvacena niti ce zazjeti i bit odobrena kao koristenja paralelno dva goriva.[/FONT][/COLOR]
    Odgovor glavnog hhoiste
    Code:
    [URL="https://www.facebook.com/vodonik.generator/"]HHO OxyHydrogen Generator - Vodonik Generator Srbija[/URL][COLOR=#141823][FONT=helvetica]Auuu Tomislave Pericu, ala ste se izlupali, sve pogresno. Prosto ne mozemo da verujemo da Vas ne mrzi toliki komentar da napisete, a da bas ni jedna izgovorena misao nije tacna, ni iz prakse, niti sa naucnog stanovista. To pokazuje samo da ste totalno nestrucni.[/FONT][/COLOR][COLOR=#141823][FONT=helvetica]

[COLOR=#9197A3][URL="https://www.facebook.com/vodonik.generator/posts/958081954285225?comment_id=958727567553997&reply_comment_id=958761164217304&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R9%22%7D"]1 сат[/URL][/COLOR]

[/FONT][/COLOR]
    [COLOR=#141823][FONT=helvetica][URL="https://www.facebook.com/vodonik.generator/"][IMG]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hprofile-xta1/v/t1.0-1/p32x32/12106928_926512994108788_3698761449036419325_n.jpg?oh=7c886a6121a4da76cd1cb277d01487a5&oe=5707B124[/IMG][/URL]

[/FONT][/COLOR]
    [URL="https://www.facebook.com/vodonik.generator/"]HHO OxyHydrogen Generator - Vodonik Generator Srbija[/URL][COLOR=#141823][FONT=helvetica]Boze nas sacuvaj takvih "kvazi" pametnjakovica kao sto ste Vi.[/FONT][/COLOR]
    Ja sam lepo pitao neka pitanja, zima, noviji auti, pukne boca itd.. nisam se dotakao jačeg generatora i ostalog.
    Dobio sam šut kartu i obrisane poruke...

Pošto ide zima duga ihladna, da vidim ima li mišljenja zašto dati za sistem 350 do 400 evra koji štedi 30 posto (da uzmemo da ne kenjadu a kenjadu) kad za te iste pare ima sistem koji štedi skoro 50 posto i dokazan je na mnogim automobilima i zemljama na svetu. Relativno je pravno i bezbednosno uredjeno za razliku od HHO generatora...

Eto pa neka dodje ovde da obriše poruke a usput i neka pročita zaključane teme, možda nešto nauči...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

jasno ti je da ako ga ja vidim pre tebe da ga ti neces videti
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• zoranbg
      CBC Senator XXL
      • 23.03.2005
      • 4098
      • Rooster's Hill , Beog
      • Grande Punto 1.2

pa zar sa tim nije zavrseno? svuda u svetu i ovde kod nas.
      to ne radi,napisano a i napisao 100 puta zasto i kako ne radi.

da li je moguce da bi to neko jos uvek stavio u kola ?!?
      Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• YUgisa
        CBC Senator XXL
        • 05.06.2008
        • 793
        • Subotica
        • Yugo 1.1 EFI

Ozbiljnost emisije se vidi po savetima na kraju gde prepumpane gume povecavaju potrosnju iskreno sam razocaran sistemom, ocekivao sam da ce do sada obecavati barem minimum 50% ustede
        Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."

Comment

• BJL
          CBC Senator
          • 20.05.2013
          • 275
          • backa palanka
          • golf 3 1.8

Jos nisam ni cuo ni video da to neko ima u autu a ni ne poznajem ikoga ko je to video, uvek su samo price po forumima tj sve se svodi na to na pricu

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Ma zajebu ponekog što je najgore, dodju ljudi pa teško priznaju kako su se zajebali i sve do jednog je skinuo... I ja sam mislio da je priča gotova kad mi izlete na Fejsu pa sam odgovorio ali je ovaj to lepo obrisao, seronja...

https.autogas.rs

Comment

• M-power
              Moderator
              • 10.01.2005
              • 10060
              • Bg; Banovo Brdo
              • CorsaC, astra H,

Čak je i naš uvaženi član inovator- Aca no limit, stručnjak i mag za hho generatore to batalio i počeo da vozi na neke tegle kada sam ga poslednji put video.
              To date there has never been a faster car built for the public road and,
              it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Kave tegle, šta je sad izmislio

https.autogas.rs

Comment

• rekordan
                  CBC Član
                  • 31.05.2009
                  • 99
                  • Nis

Pratio sam, pomno, tu temu, svojevremeno na forumu, pa čak se spremao da pravim "nešto", ali na kraju odustao, upravo zato što je bilo mnogo priča a malo stvarnih rezultata. Poznajem nekolicinu njih (trojicu) koji su to ugradjivali, od kojih je jedan bio interesantan po tome što je uredjaj stigao iz Amerike (valjda beše preko ebay-a), koji ga je ugradio na VW Yetu sa plinskim uredjajem i jedno vreme me ubedjivao kako to stvara uštedu a kako je vreme odmicalo, iste je bilo sve manje, da bi na kraju došao do zaključka da na plinu ima "malu" (čitaj nikakvu) uštedu, ali radi na dizelu. Sledeća informacija je bila da je to odlično za grejanje kuće i krenuo u razradu tog "problema", ali posle nismo više raspravljali tu temu, pa me interesuje šta se desilo sa tim delom teme HHoa.
                  Kada bi se mi manje plašili ne bi nas, tako bolno,"jašili" !!!

Comment

• Dora
                    Nadzornik!!!
                    • 24.10.2004
                    • 17451
                    • Novi Sad
                    • FIAT

Pošto su interesenti bili zagrejani samo da palamude kako to radi a niko nije hteo da da neki normalan opis samogradnje i montaže i šta već treba, teme su zaključane jer su bile čista reklama a usput bi mi učestvovali u obmani što na ovom forumu nikad nije bilo dozvoljeno.
                    Tražio sam da se nadje samo jedna i slovima samo jedan ponosni vlasnik koji je to terao 1 godinu i da navede kolika je stvarno ušteda... Zanimljivo je da je ugradjeno brat bratu 40 kamiona, reklame na TV na fejs na babin.. ali rezultata nema...
                    Ukratko stelt tehnologija, svi znaju da je tu negde ali se ne vidi...

https.autogas.rs

Comment

• Dora
                      Nadzornik!!!
                      • 24.10.2004
                      • 17451
                      • Novi Sad
                      • FIAT

Zaboravih da dodam, sad je aktuelno čišćenje motora sa HHO mašinom koja daje do 28% više snage i čistije izduvne gasove od 10 do 90 posto..

Posle tretmana auta izduvni gasovi se mogu davati pacijentima u bolnicama kojima se daje kiseonik preko maske...
                      Tek tu lupetaju ali sam opet stopiran da pišem...

https.autogas.rs

Comment

• veselinovic
                        CBC Član
                        • 13.11.2010
                        • 83
                        • RS

Moje skromno misljenje koje mozda i nije tacno :
                        Teoretski HHO je perpetum mobile i kao takav ne moze da radi to sto se reklamira.
                        Ali, SUS motor je nesavrsena masina, i povecanje korisnog dejstva je moguce sa kvalitetnijim izgaranjem.
                        Vrlo bitna osobina goriva je brzina sirenja fronta plamena. Treci takt je impuls sile nastao eksplozijom smjese goriva i kiseonika.
                        Ako bi se brzina izgaranja podigla moglo bi se desiti da se KKD motora malo popravi - medjutim treba biti oprezan jer se moze pojaviti prekomjerni implus sile na klipu = pucanje klipnjace i havarija motora.
                        Pored toga ne izgori svo gorivo u cilindru ( posebno kod dizela-garez je cist ugljenik.
                        Sad, ako bismo nekim katalizatorom ili na drugi nacin ubrzali gorenje i omogucili kompletno izgaranje goriva eto povecanja snage tj ustede u gorivu.
                        Prakticno to ne radi, jer trebaju enormne kolicine HHO gasa za primjetan efekat.
                        Citao sam da su Nijemci spremajuci se za WW2 eksperimetisali sa HHO u avionima zbog nedostatka kiseonika na velikim visinama. Paralelno su razvijali i turbinu .
                        Pobijedila je turbina iako je tehnoloski komplikovanija, a od HHO su odustali. Zasto? Probali su cak i razlaganje vode na H i O ne elektrolizom nego enormnom temperaturom na auspuhu ali dzaba.
                        To razlaganje vode se uspjesno radi u proizvodnji azota za djubrivo. Uzareni ugalj se prska vodenom maglom i voda se razlozi na H i O.
                        O se ispusti u atmosferu, a vodonik se pali u struji vazduha. On potrosi sav kiseonik iz vazduha i kao rezultat se dobije voda i azot.

Comment

• stevak
                          CBC Senator XXL
                          • 31.05.2009
                          • 1215
                          • Zemun
                          • Saab 9000 cs 2.0T

Na osnovu do sada izrečenog mogu da zaključim da je korisnost te sprave jednaka korisnosti ove čiju sliku postavljam.

P.S. Taman da usput dam oglas - Prodajem nov šporet, garantovano gori k'o lud
                          Last edited by stevak; 26.12.2015, 02:19.
                          ex SAABotražitelj

Comment

• Dora
                            Nadzornik!!!
                            • 24.10.2004
                            • 17451
                            • Novi Sad
                            • FIAT

Pa nije.. Ovo može da služi kao ukras a i bar jednom može biti korisno.. Ono ne služi ničemu...

https.autogas.rs

Comment

• BJL
                              CBC Senator
                              • 20.05.2013
                              • 275
                              • backa palanka
                              • golf 3 1.8

Moze da popuni mesto pod haubom ko ima viska i to je nastto

Comment

Working...
                              X