Put do grcke
Collapse
X
-
Re: Put do grcke
aj nek neko napise sad kako da se vratim sa halkidikijakontam da je isti put, al sta se prati od gradova, prvo solun, pa ring road, pa onda za makedoniju ? tnx
Henry Ford used to doff his hat when he saw an Alfa Romeo pass by!
Comment
-
-
Eh, samo nemojte da pitate grka za makedoniju. Ako je raspolozen reci ce vam da ste vec u makedoniji
Comment
-
-
Originally posted by mrkinapravio sam gresku prethodnom postu.
posle 4.semafora se ide levo i ukljucuje u ring road.
.
Ne iskljucuje se na prvom putokazu za Solun i ne prolazi se kroz industrijsku zonu, vec se produzi autoputem pravo jos 10-ak km. Dolazi se do nadvoznjaka ispred kojeg se desno odvaja za Athinu (i Olimpijsku regiju) a pravo preko nadvoznjaka se nastavi za Solun, Kavalu i Halkidiki. Prakticno tu se ulazi direktno na "ring-road", i to u brzu traku. Odatle u pocetku pratiti putokaz Kavala+Halkidiki, a onda samo Halkidiki. Put je mozda duzi za 10-ak km ali nema brojanja semafora.
Comment
-
-
Da je duža, slažem se, ali da je ...Originally posted by kole24Taj put je duži za skoro 40 km ......hm, mooožda pod uslovom da se svrati do luke u Solunu na giros i vrati na tačku razdvajanja puteva
. Ovako, max 15 km
.
Originally posted by kole24Prethodno pomenuta varijanta je i kraća i brža i lakša .... Preko preče - naokolo bliže
.
p.s. neke od SAT patrola
2010 do Thasosa: http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/R ... 8/SAT.html
2010 do Thasosa + Asprovalta + Pefkohori: http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/R ... 0/SAT.html
2009 do Paralije preko Prohora Pcinjskog: http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/RTS+1/68331/SAT
Comment
-
-
Originally posted by BratkoOriginally posted by mrkinapravio sam gresku prethodnom postu.
posle 4.semafora se ide levo i ukljucuje u ring road.
.
Ne iskljucuje se na prvom putokazu za Solun i ne prolazi se kroz industrijsku zonu, vec se produzi autoputem pravo jos 10-ak km. Dolazi se do nadvoznjaka ispred kojeg se desno odvaja za Athinu (i Olimpijsku regiju) a pravo preko nadvoznjaka se nastavi za Solun, Kavalu i Halkidiki. Prakticno tu se ulazi direktno na "ring-road", i to u brzu traku. Odatle u pocetku pratiti putokaz Kavala+Halkidiki, a onda samo Halkidiki. Put je mozda duzi za 10-ak km ali nema brojanja semafora.
ovo je tacno za dolazak, bitno samo da se ne promasi taj 1 putokaz polsle se samo prati dalje ka neu moldaniji, kavala....I'm not caucasian, I'm championship white
Comment
-
-
Ευζωνι
Σκοπια
Ovako, u originalu izgledaju dva stidljiva znakića koja vam pokazuju kako da se opravite za R Makedoniju i Srbiju u povratku. Grci toliko ne podnose "naše" Makedonce, da su ove značiće smanjili koliko su mogli. Stvarno mora otvoriš četvore oči da ih ne propustiš."Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."
Comment
-
-
ja sam se 2 godine zaredom vracao u rikverc na auto putu jer sam oba puta propustio onaj poslednji izlaz evzoni.
ranije je bio samo znak evzoni, a od ove godine su dodali jos nekoliko putokaza. to me je zbunilo.
plus sto te ponese brza voznja na grckim putevima!
Comment
-
Comment