Crna Gora - prelazak granice

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nikaragva
    CBC Senator XXL
    • 03.06.2008
    • 521
    • B. Palanka
    • Opel Astra h 1.9CDTI 16V

Re: Crna Gora - prelazak granice

Nema nikakvih zezancija, samo pichi ...
    Ne znam za aparat, ja ga imam, ali mi ga niko nikad nije trazio.

Comment

• rrapaic
      CBC Senator
      • 13.02.2008
      • 225
      • Beograd
      • Fiat Stilo 1.9 JTD

Pomenuti komplet (trougao, hitna pomoc, prsluk, sijalice "i sta znam jos") nesto malo preko 2000 dinara u APSport. Ali sam ja uzeo ipak zasebno, prsluk, trougao i boca svega 1035 dinara; sijalice mislim da imam negde... hitnu pomoc takodje.

Suzio sam izbor mesta, i nekako mi se "javlja" Petrovac na moru. Na internetu ima bas dosta hit-ova (pogodaka) za apartmane u tom mestu; znaci, ima konkurencije.
      A inace, nisam bio, i cujem da je lepo, i da je Petrovac uvrscen u top 5 mesta na CG obali "radi obnovljene promenade". Taman, zena i ja cemo svako vece duge setnje... eh... ko ce doceka .

Rajko
      Fiat Stilo 1.9 JTD

Comment

• uglavnom.bezopasni
        - 42 -
        • 03.02.2005
        • 2235
        • Novi Sad

Ne znam šta im je obnovljena promenada, mislim videćemo za 20 dana šta su to obnovili ... meni je petrovac uvek bio najlepši na cg primorju (nije vašar kao budva, a nije skrnav i prljav kao sutomore, a i plaža je normalna (za razliku od betona igala i HN)(čitaj: nije pesak, mrzim pesak, doduše mogli bi kamenčići biti malo veći, ali...))

Nisam samo siguran koliko ćeš da se našetaš, prilično je kratko...
        Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
        11.04. 0:12 #2
        Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• nikaragva
          CBC Senator XXL
          • 03.06.2008
          • 521
          • B. Palanka

Imas relativno lepu plazu u Njivicama, a dosta cistu vodu i plazu, sa krupnijim kamenjem, nema peska. Njivice su ti kada krenes iz Igala za HR, skrenes levo. Vide se iz Igala, i mozes i peske iz Igala doci, dovoljno je blizu, ako neko hoce malo duzu setnju

Comment

• casper71
            CBC Član
            • 23.01.2008
            • 33
            • Kraljevo

Eto posle zavrsenog letovanja u CG da i ja iznesem svoj stav mozda ce nekom koristiti, turista u Cg ima dosta tako da mislim da im nikako nije pukla sezona u vise mesta gde sam bio (sto na plazi, sto u ranijim vecernjim satima) sve je puno. Otisao 24.07. (subota) a vracao se 04.08. (radni dan). U odlasku koristio put KV-CA-Zlatibor-Prijepolje-BP-PG-Sozine, polazak u nocnim casovima, put dobar, dosta krivina od Prijepolja, vozila na putu relativno malo, zadrzavanja na granici bilo oko 15 min u oba pravca, nastaje guzva i dosta vozila vozila oko Morace 1,2 brzina oko 30 minuta voznje tako. U povratku popodne (radni dan)do BP ista marsruta a dalje Berane-Rozaje-NP-KV, manje krivina, malo losiji put, u smeru ka moru vidne guzve na putu, guzve u mom smeru nigde do pred BP gde je bio udes u jednoj krivini (padala kisa, a ovi iz slep sluzbe sipaju ulje na put i rezultat 1 slupano vozilo BG table, cisterna posle prala asfalt-na isto obratiti paznju oko Rozaja kazu). Sa policijom nigde nisam imao problema (upaljena svetla, vezan pojas). Cene na primorju su OK kako za klopu u restoranima, tako i u prodavnicama osim voca i povrca sto je osetno vise, dok su cene u severnom delu primorja nesto vise nego sredina i jug. Budvanska rivijera je puna, Sutomore, Ulcinj takodje, oko Bara nesto manje ali ima dosta gostiju. Tako da sve u svemu je OK, i ako je moguce izbegavati vikend zbog guzvi jer su smene turista a moze da se ustedi na zivcima

Comment

• pivarac
              CBC Član
              • 14.05.2006
              • 40
              • Kragujevac

Ljudi guzva je ogromna ,meni je juce trebalo 7 i po sata za deonicu od KOLAŠINA do KRAGUJEVCA preko Zlatibora znaci smorio sam se kao plovak ceo dan i na kraju popio prijavu za preticanje na punoj liniji ,idu panduri sa belom Floridom civilnih tablica i kamerom na suvozackom sedistu ,nas petoro su naslagali za isti prekrsaj ,dogovora nema mada su mi trazili samo 2 000 din za taj prekrsaj ,meni se javljalo da je za to kazna mnogo veca??? Inace ako pada kisa cuvajte se deonice MOJKOVAC - KOLAŠIN jer je put nenormalno klizav kad je mokar!!!
              OPEL Corsa 1.0 12v

Comment

• DovlaK
                CBC Senator XXL
                • 24.07.2008
                • 560
                • Beograd

Sezona je od 15. juna do 15. septembra, a špic sezone je 20. jul do 10. avgusta i naravno da ste u špicu naleteli na gužve Što se tiče preticanja preko pune, meni juče htedoše da pišu prijavu (kod Smedereva), pa su kao kompromis hteli da naplate 2000, pa sam se do kraja isvciganisao za prljave tablice U suštini hteli su da mi pišu prijavu... prelistaću malo zakon povodom toga.
                Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• rrapaic
                  CBC Senator
                  • 13.02.2008
                  • 225
                  • Beograd
                  • Fiat Stilo 1.9 JTD

Opet ja

Zena i ja idemo sami, klinci su odbili da idu na more s nama.
                  Ali me ipak kopka... kad bih hteo, kako bih mogao da uvedem u CG klinca od 17 godina (nema LK)? Prolazi li izvod iz maticne knjige, ili mora ipak pasos (i upis u isti)?

Rajko

P.S. Izgleda da pada druga destinacija, Utjeha kod Bara; preporuka od koleginice... pogledao sam i komentare na net-u, vrlo pozitivna iskustva.
                  Fiat Stilo 1.9 JTD

Comment

• DovlaK
                    CBC Senator XXL
                    • 24.07.2008
                    • 560
                    • Beograd

Oficijelno LK ili Pasoš. E sad... ja sam uspeo da prevedem ortaka (22) bez ijednog dokumenta, dok tetka nije mogla svoje dete (3) bez pasoša (imala je rodni list). Znači, možeš da se kockaš pa ako prođe prođe
                    Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• rrapaic
                      CBC Senator
                      • 13.02.2008
                      • 225
                      • Beograd
                      • Fiat Stilo 1.9 JTD

Znaci, kocka...

A tek bi bila smejurija kad bih uspeo da malog uvedem u CG, ali (recimo) ne bih mogao da ga vratim u Srbiju... .
                      Nista, ipak neki drugi put.

Rajko
                      Fiat Stilo 1.9 JTD

Comment

• rrapaic
                        CBC Senator
                        • 13.02.2008
                        • 225
                        • Beograd
                        • Fiat Stilo 1.9 JTD

Sad se setih jos neceg. Mislim da vredi, pogotovo za nas motorizovane.

Citao sam neki dan clanak/intervju o letovanju u CG. Lik je predsednik nekakvog udruzenja hotelijera ili tako nesto, i sam kaze da je CG primorje preskupo. Ne samo sto se tice smestaja, vec uopste, konzumna roba/hrana i restoranska usluga (njegov primer: casa cedjenog soka za 6 evra ). Pa kroz pricu, covek iznese zanimljiv detalj: navodno, cene u prodavnicama na primorju su i do 3 (TRI) puta vece nego u Podgorici. Odma' su mi proradili kuglageri...

Dakle, na granici prodjem prazan k'o ispumpan tanker, a u Podgorici "orobim" neku samoposlugu i - produzim na more. Vredi?

Rajko
                        Fiat Stilo 1.9 JTD

Comment

• nikaragva
                          CBC Senator XXL
                          • 03.06.2008
                          • 521
                          • B. Palanka

Ne znam za to, ali znam da je sve u panto marketu bilo jeftinije nego ovde u srbiji.
                          Panto market ti je neki lanac marketa, znam da ih ima sigurno od Igala do Kotora, sad da li ih ima u Budvi i dole juznije ne znam.
                          Ali 100% provereno su jeftinije stvari. Ima par stvari koje su skuplje, a to su pelene, mleko, hleb, mozda jos nesto tako, ali to ionako ili ne kupujes tamo ili ga kupujes malo.

Comment

• Car
                            CBC Senator XXL
                            • 07.07.2005
                            • 900
                            • Beograd

Upravo tako, panto je ekstra jeftin, a na primorju ga uglavnom ima na svakom koraku.

Comment

• rrapaic
                              CBC Senator
                              • 13.02.2008
                              • 225
                              • Beograd
                              • Fiat Stilo 1.9 JTD

Hvala za info, opet!

Slozio sam papirce i samo pisem li pisem...

Rajko
                              Fiat Stilo 1.9 JTD

Comment

• Car
                                CBC Senator XXL
                                • 07.07.2005
                                • 900
                                • Beograd

A i cene po kafićima i restoranima su najčešće slične cenama u Beogradu, ili eventualno nešto veće. Naravno, ne pričam o nekim luksuznim varijantama, već o prosečnim mestima (99% njih).

Comment

Working...
                                X