Veliki Problem Sa Shkodom Fabiom!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dranix
    CBC Senator XXL
    • 04.10.2004
    • 3079
    • Antwerpen/Belgium
    • Saab 9-3

Na 40k skidanje glave? Tsunami, jesi li video skinutu glavu? Ja sumnjam da je uopste to radjeno osim ako u servisu nisu hteli da naprave sebi posao. Ima ko je platio. Ako je sve ovo napisao do sada istina onda je samo neki senzor ili nesto banalno (los kontakt i slicno). Menjali cat, glavu, kompujter, i nije. Pa ti imi imas krompir u auspuhu ili je zaista nesto krajnje neuobicajeno pa je zato teze naci kvar. Oseti se da li je blokada ili se jednostavno gusi a to do kraja nije jasno. Treba malo vise podataka (detaljan opis kako se ponasa). Po meni se mehanicke havarije ne desavaju na 40k ako je za utehu. Kazes da je skidana glava sto znaci da je neko merio kompresiju pre toga i nasao sta? Posto je sada "sve u redu" kompresija je dobra . Menjaj servis ! ! ! Ti ljudi ili nisu normalni ili nemaju pojma, ili te zezaju.

Comment

• BOOST
      Founder - Admin od Začetka
      • 29.09.2004
      • 8726
      • Gislaved//Sweden
      • SAAB 9000 AERO R; SA

A ja trazim od tebe Tsunami, da ispises ceo ovaj topic i odneses Shefu radionice!!!

Sramota!!!
      Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
      move your mind

Comment

• Delkan
        CBC Senator XXL
        • 14.06.2005
        • 829
        • 60 km From BG,West

Originally posted by dranix
        Pa ti imi imas krompir u auspuhu.
        Ko zna,mozda i ima
        Mozda ne bas krompir,ali...

Comment

• BOOST
          • 29.09.2004
          • 8726
          • Gislaved//Sweden
          • SAAB 9000 AERO R; SA

Al toliko veliko zrno pasulja jos nisam video
          move your mind

Comment

• Delkan
            CBC Senator XXL
            • 14.06.2005
            • 829
            • 60 km From BG,West

Mozda se na Kalinicu previse cenkao sa seljacima,pa mu ovi uglavili neku sargarepu u lonac

Jbga,lako se nama za*ebavati on se stvarno lepo naplacao do sada...

Comment

• BOOST
              • 29.09.2004
              • 8726
              • Gislaved//Sweden
              • SAAB 9000 AERO R; SA

Nadam se da nije platio nikome nista jer iz cele price nisu nista ni odradili, jesu radili ali to je zbog neznanja nechijeg!!!!
              move your mind

Comment

• Valent Vudriga
                CBC Senator XXL
                • 02.04.2005
                • 2778
                • USA

Bilo bi interesantno cuti od Tsunamija. Ako je platio
                onda je stvarno katastrofa. Nadajmo se da nije.
                Nestao je; ja imam nekoliko pitanja u vezi. Cekam da se javi.

Comment

• Delkan
                  CBC Senator XXL
                  • 14.06.2005
                  • 829
                  • 60 km From BG,West

Valjda neko uzima i tu garanciju u obzir,ali ako je sve platio pun gas onda bolje da ih
                  Moj kum je na Audi-u A6 2.4 imao slucaj da mu je posle 3000km. puklo kuciste kompresora klime(kupio ga novog 2001 god).U Autocacku probali da proguraju pricu kao,treba i vi da snosite deo troskova,ali posto se kum poceo svadjati sa njima oni rekli :"Ajd` pa dobro!?"
                  Znaci,ipak treba biti uporan...

Comment

• -Q-
                    CBC Senator
                    • 03.12.2004
                    • 288
                    • Srbija/Beograd

normalno... treba ici do kraja...
                    srecom pa novi zakon o potrosacima ce bolje definisati neke stvari
                    (poslednji broj Sat Plus-a ima opsiran tekst o tome)
                    2008. Leon

"... ah V-TEC, all of the lag, none of the turbo, its like waiting for bad sex..."

Comment

• driverGT
                      CBC Veteran
                      • 29.09.2004
                      • 154
                      • Zemun

Sto se tice Koleta,coveka znam licno i to vrlo dobro vec nekih 10 godina i garantujem da je jedan od boljih servisa za skodu.A stvarno je glupo pricati na pamet i pljuvati servis i majstore.Znam dosta slucajeva gde je izgledalo da je nemoguce otkriti kvar pa se ipak na kraju resi problem.Pa meni je recimo Auto trzao i bila je slicna situacija.Nije hteo uz brdo itd nije imao snage.Majstori su svasta lupali, od toga da treba da se radi generalna do toga da treba da se centriraju gume?!?!Sve dok nisam otisao kod Draska uzemun polje gde je covek nasao kvar za minut.Bile su dizne u pitanju.Mozda bi mogao da odes kod njega ako je to vw motor.On je babaroga za vw i audi.

Comment

• TsUnAmI
                        CBC Član
                        • 14.10.2005
                        • 25
                        • Beograd

evo me ljudi.... naravno promenio sam servis....odvezao ga u auto chachak tamo u borchi valjda....tamo je majstor seo u auto, upalio, provozao i kazhe znam shta je....ja pitam shta.....on....kompjuter.....ja mu onda kazhem da su menjali komp i da nije to....on kazhe ma provereno jeste....sada cemo da probamo....ubaci komp neshto chachne na nekom monitoru....upalimo auto provozamo i ide bolje nego kada je kupljen.... pola sata rada bukvalno...ali novi komp je oko 600e...

U prethodna dva servisa nisam ni dinara platio.....praktichno sam dobio katalizator, chishcenje dizni, obradu glave, svecice....sve za dzabe...ali to je cena njihovog neznanja....

@quadro

nema garancije bajo....samo godinu dana....a auto je 2001-godishte...

Hvala Svima momci.....ja nisam bash neki poznavalac te materije i zato sam vas pitao i dobio sam veoma dobre odgovore...."kolega" 206 je bio u pravu... U Koletu su dodushe rekli da vse shto urade a da to nije uzrok kvara nece naplatiti i nisu....a iskreno ne bih im ni dinara dao...
                        Once you feel Hayabusa, there is no turning back...

Comment

• M-power
                          Moderator
                          • 10.01.2005
                          • 10060
                          • Bg; Banovo Brdo
                          • CorsaC, astra H,

Pa po tako brzom i samouverenom zakljucku da se radi o kompijuteru, pretpostavljam da je imao ista iskustva i da je postojala cela serija sa tim problemom, tako da tvoj nije jedini
                          To date there has never been a faster car built for the public road and,
                          it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Valent Vudriga
                            CBC Senator XXL
                            • 02.04.2005
                            • 2778
                            • USA

Sto se tice Koleta,coveka znam licno i to vrlo dobro vec nekih 10 godina i garantujem da je jedan od boljih servisa za skodu.
                            Ako je to jedan od boljih servisa, sto se desava u losijima? Ovaj su puta zabrljali cak i na svoju stetu. Predlozi majstor Koletu da procita ovu temu, pa kad se naljuti i odljuti neka razmisli kojim putem ce nastaviti. Ako pristupi CB-u nakon svega znat cemo da nije sujetan, da je baja i da moze progutati knedlu. U svakom slucaju, pohvalno je sto nisu pokusali uzeti novce.

Pa po tako brzom i samouverenom zakljucku da se radi o kompijuteru, pretpostavljam da je imao ista iskustva i da je postojala cela serija sa tim problemom, tako da tvoj nije jedini
                            Tipican primjerak popravka zasnovanog na iskustvu. Izjava znam sto je trebala bi biti prekrstena u predpostavljam sto je, imao sam prijasnje iskustvo.
                            Nema niceg loseg u prijasnjem iskustvu osim kad nas odvede u corsokak zato jer uvijek postoji i ona druga mogucnost.

Comment

• djukic
                              CBC Senator XXL
                              • 27.03.2005
                              • 2526
                              • Beograd

Slicno sam i ja lutao sa BMW-om. Sve sto je potrebno pored skalamerije je iskustvo, iskusto... Iako te kostalo 600EUR-a, resio si problem, nema glavobolje i nasao si servis
                              https://t.me/pump_upp

Comment

• zoranbg
                                CBC Senator XXL
                                • 23.03.2005
                                • 4098
                                • Rooster's Hill , Beog
                                • Grande Punto 1.2

600 evra ....proveri ti to na par mesta..za cenu.
                                sa ovom cenom,normalno je da te ne boli glava,posto je vise nemas.
                                Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

Working...
                                X