Veliki Problem Sa Shkodom Fabiom!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dranix
    CBC Senator XXL
    • 04.10.2004
    • 3079
    • Antwerpen/Belgium
    • Saab 9-3

A mi sada kad bi znali sta to ustvari znaci "crkao kompjuter" i sta mu je to crklo a da kosta 600 evra bilo bi dobro. Nije bitno, problem je resen na tipican (efikasan) automehanicarski nacin i to je to. Cisto me zanima sta je to sto crkava jer izgleda da se desava cesce. Radoznalost sta cu...

Comment

• 206
      Admin od ispočetka :)
      • 09.12.2004
      • 9548
      • Beograd
      • 206

Meni je to dosta sumnjivo, iskreno...

Zamenio ECU, cacnuo "nesto" (boga pitaj sta...), i odjednom PUF radi. Vidi, moguce, ali to mi ipak malo smrdi...

Mozda je mogao da "cacne" nesto i oko tvog ECU-a, sta znam mozda je greska u stvari neka banalna glupost i da ti je ECU u stvari dobar, i da auto isto tako, odjednom, proradi.

Meni to lici da pokusava da te smuva da kupis deo koji ti u stvari ne treba. Razmisli sam, vec si rekao da je ECU zamenjen (ako se dobro secam, tvoj prvi post u temi), pa ti vidi koja je verovatnoca da ti ne valja ECU, da novi koji je zamenjen isto tako ne valja, a da neki njegov odjednom proradi.

Ne znam, sto rece dranix, pitaj STA je to crklo na ECU-u, i koju prokletu gresku dijagnostika u stvari javlja?? Sta se desava kad zakaci auto na dijagnostiku sa tvojim ECU-om, koju gresku javlja? I sta je on to "cacnuo" pa je odjednom proradilo? To hocu da znam.
      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• dranix
        CBC Senator XXL
        • 04.10.2004
        • 3079
        • Antwerpen/Belgium
        • Saab 9-3

Upravo je to ono sto izgleda nikada necemo saznati. BTW, a gde je crknuti kompjuter ?

Comment

Working...
        X