Elem, desava se u toku voznje (otprilike posle predjenih 15-20) km sto po gradu a isto i na autoputu da auto odjednom izgubi snagu, pocne da puca iz auspuha. Ponasa se kao da u rezervoaru ima vodu umesto goriva. Ne pomaze ni turiranje ili slicno, na recimo 6000 rpm on kao radi ali na manjim obrtajima nema sanse da vuce. E sada u toj svoj zezanciji ponekad se ponasa i kao da gorivo dobija u talasima pa malo oce da vuce , pa nece. Stanem, ugasim motor na minut i posle opet radi neko vreme ali se opet isto desava samo manje prodje vrmena. To se desavalo od prvog dana od kada sam ga uzeo i receno mi je da je potrebno da se zameni pumpa za benzin (kao navodno ne daje dovoljan pritisak). Vozio sam ga i tada na benzin par puta duze i isto je bilo kao i sa ovom drugom pumpom (znaci identicno se ponasa. U pocetku mi nije smetalo jer je bio ugradjen plin i na plinu se to nije desavalo ma koliko da vozis dugo. Zamenio sam pumpu i izvadio plin posto je bio neki divca sa sve bocom koja se puni u gepeku i cekam bolje dane da skupim lovu za kvalitetan plin sa bocom umesto rezervnog tocka.
E da na autu je izvadjen katalizator (izvadio ga je prethodni vlasnik).
Da li neko zna sta moze da bude uzrok problema.
Molim za neke smernice sta moze da bude uzrok problema kako me ne bi neki majstori farbali kao ono riknuo ti cinculator na tribuhini i slicno.
E da na autu je izvadjen katalizator (izvadio ga je prethodni vlasnik).
Da li neko zna sta moze da bude uzrok problema.
Molim za neke smernice sta moze da bude uzrok problema kako me ne bi neki majstori farbali kao ono riknuo ti cinculator na tribuhini i slicno.
Comment