Autogas pumpe u Srbiji, Crnoj Gori a i šire...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sw.brick
    CBC Senator XXL
    • 09.10.2004
    • 8141
    • Beograd, barajevo-zemun
    • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

u Zemunu otvorene 4 nove pumpe
    - Zmaj iz pravca aerodroma (ZG)
    - Zmaj iz pravca NBG (jos ne radi)
    - MB gas iz smera BG ka NS kod raskrsnice sa Ugrinovackom
    na ove 3 trenutno cena 38.50

- OMV neposredno pored Metroa (jos ne radi).
    cena 39.50
    volvo
    945 SE turbo lpg
    344 GL lpg

Comment

• Stojan
      CBC Član
      • 27.01.2006
      • 73
      • Nova Gorica
      • opel vectra

nova u Šapcu

Krajem decembra 2006. otvorena nova Atako autogas pumpa u Šapcu, tačnije na Dumači, pored pumpe Interexport...put za Obrenovac. Ljubazni (za sada),kvalitet gasa OK.
      vectra 2000.g. 85kw caravan X18XE1 LPG...e-g@s

Comment

• speedplus
        RIP Bio nam je drug!
        • 15.01.2007
        • 2419
        • LAZAREVAC

LAZAREVAC:
        MAGNET-na lokaciji Ibarska magistrala-Veliki Crljeni
        OMV-?elije-Lajkovac
        RADOSAVLJEVI?-Lazarevac na putu za Arandjelovac
        RADNO VREME 24h - SVE TRI PUMPE

Comment

• Dule83
          CBC Član
          • 21.02.2007
          • 15
          • Novi Beograd/Bezanijska Kosa

a zna li neko kakava je situacija u Grckoj, jel se toci TNG tamo??
          od rodjenja pa do vecnosti postoji nesto sto duze traje i od samog kraja

Comment

• Duke
            CBC Senator XXL
            • 16.01.2006
            • 753
            • Urbs Naissus

Bas sam juce doputaovao iz Soluna i oci sam izbecio iz busa dok smo se vozali gradom ne bih li na nekoj pumpi opazio LPG oznaku ili gasni pistolj... I...nesto nisam primetio...
            Ima jedna stavka na onim cenovnicima pored pumpi, "thermanisi" pishe, cini mi se, i cena pored je oko 55 centi, sto bi otprilike odgovaralo ceni gasa. Medjutim ma koliko se trudio, nisam video aute sa chepom za plin... Sem jednog, ali taj je imao tablice-Veles!
            Buduci da im unleaded (i dizel!) kosta 0.82-0.84 evra (sezdeset dva-tri-cetiri dinara), potpuno mi je jasno sto niko od njih nece da se zeza sa ugradnom gasa i voznjom na isti.
            1. Nisu edukovani na Cannonballu o svim prednostima i pogodnostima gasa (i manama).
            2. Godisnje moze da ustedi 400-500 evra u vrh glave (ako nije putujuci trgovac ili taxista), tako da ne nalaze racunicu.
            3. Pretpostavljam da ipak cesce menjaju aute od nas i zajebanciju i troskove oko ugradnje ne bi mogli adekvatno da naplate pri (pre)prodaji itd...
            "Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."

Comment

• Stojan
              CBC Član
              • 27.01.2006
              • 73
              • Nova Gorica
              • opel vectra

Ve? duže vreme gledam na Inine pumpe po Hrvatskoj duž auto puta BG - ZG, i primetih velike cisterne za plin što se ovde (Slovenija) koristi za grejanje. Medjutim, uvek projurim skretanje da vidim "ima li ga". Zapamtio odmaralašte i slede?i put skrenuo. Neverovatno, ali istinito...imaju plin ve? više od godinu dana, a ne piše im na tabli pored puta gde su istaknute cene drugih derivata. Niti na web-site INA.

Elem, auto-gasa ima na odmaralištu:

- Novska: sever (tel. 044 605193)
              jug (tel. 044 605190)

- Ježevo: sever (tel. 01 2761656)
              jug (tel. 01 2761499)

Nova cena auto-gasa je 3,35 kn. Pumpe rade 24h.

Comment

• chiki
                CBC Veteran
                • 19.04.2006
                • 158
                • Beograd

Originally posted by MeganeSport
                E da zaboravio sam i nesto mozda i najvaznije.Cena.Sto se tice Madjarske nisam siguran(kao sto rekoh tamo retko sipam)ali mi se cini da je sve to slicno.Tacnije u Slovackoj je 20-21 slovackih kruna sto vam otprilike dodje 56-59 centi.Da sad ne preracunavam ista cena je i u Ceskoj.
                U petak sam dosao iz Madjarske. Znaci na putu za Budimpestu imate pre Subotice pumpu ELP sa leve strane tako da kad idete iz Beograda morate napraviti prekrsaj (dve pune linije !!!) . Sledece pumpa je malo pre granice, iskljucite se na izlazu za Kanjizu i posle 500 metara imate gasnu pumpu (33 dinara). U Budimpesti ima par pumpi. Jedna je blizu stagog aerodroma (Fer 1). Druga, do koje se lakse dolazi je na obilaznici. Naime, kad skrenete sa auto-puta (iz Beograda) prema Becu i Balatonu (put vodi ka zapadu), posle nekog vremena imate veliki stub i na njemu reklamu MOL. Reklama ne svetli. Odmah se tu iskljucite i idite levo. Posle 100 metara imate pumpu Mol sa reklamom koja svetli. Cena je oko 65 centi.
                Neverovatno je da imaju toliko pumpi po manjim mestima a u Budimpesti samo par.
                Kakva je situacija u Makedoniji?
                Pozdrav!
                AR 159 1.8 TBI
                C3 1.4i GNV

Comment

• chiki
                  CBC Veteran
                  • 19.04.2006
                  • 158
                  • Beograd

A evo par informacija o pumpama na putu za Grcku.
                  Krenucu od Nisa. Kod hotela Nais postoji auto-gas pumpa. Isto tako na starom putu za Leskovac - iskljucenju za Leskovac postoji pumpa - Atako, cena je 30 dinara !!!. Potrebno je izaci sa autoputa i voziti nekoliko kilometara. Posle sipanja nastaviti istim putem i vracate se na "auto-put".
                  Kod poslednjeg iskljucenja za Vranje (mislim da je trece iskljucenje), na par stotina metara od auto-puta postoji pumpa za gas - cena 35.00 dinara.

U Makedoniji ima gasa na iskljucenju/samom ulasku u Skoplje ali i posle Skoplja na auto-putu - mislim da je pre izlazka za Demir Kapiju.
                  Kod Djevdjelije, pre granice, na iskljucenju ima dve benzinske pumpe na par stotina metara od auto-puta - cena 27.5 denara.
                  U Solunu ima par pumpi ali ih nisam trazio. Sipao sam na auto-putu Solun-Athina, na nekih 50ak kilometara od Soluna, pre izlaska za Katerini - pumpa Shell - cena 0.60 evra. Postoji pumpa i sa druge strane ali kad sam se vracao tamo je nesto bilo pokvareno pa nisu mogli da sipaju. Vozio sam se i do Edese i Kalambake (Meteori) ali nisam video ni jednu pumpu. Kasnije sam isao od Soluna do Halkidikija - prvi prst - i nisam naisao ni na jednu pumpu.

Totalno je bezveze da na traci autoputa od Nisa (tacnije hotela Nais) do Beograda nema ni jedna pumpa za gas osim malo pre naplatne rampe u Bubanj Potoku - EKO.
                  Pozdrav!
                  Chiki
                  AR 159 1.8 TBI
                  C3 1.4i GNV

Comment

• GM
                    CBC Član
                    • 01.04.2005
                    • 79
                    • Beograd
                    • Opel Astra, 1.6

Kad vec spomenu Kalambaku i Meteore, postoje autogas pumpe u Larisi. Cena 0.6 evra, a kasnije do Atine nisam primetio ni jednu. U Atini ih ima vise. Sipao na BP Autogas po ceni od 0.66 evra.

Comment

• Stojan
                      CBC Član
                      • 27.01.2006
                      • 73
                      • Nova Gorica
                      • opel vectra

mala ispravka..

Na auto putu Beograd - Zagreb, na odmaralištu Novska (sa obe strane) još nisu po?eli sa prodajom auto-gasa...nadaju se da ?e uskoro. Na istom auto-putu, odmah po ulasku u Hrvatsku nova INA-pumpa na odmaralištu Spa?va to?i autogas.
                      Cena - 0,45e

Comment

• sw.brick
                        CBC Senator XXL
                        • 09.10.2004
                        • 8141
                        • Beograd, barajevo-zemun
                        • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

Totalno je bezveze da na traci autoputa od Nisa (tacnije hotela Nais) do Beograda nema ni jedna pumpa za gas osim malo pre naplatne rampe u Bubanj Potoku - EKO
                        ima u Jagodini, nekoliko stotina metara udaljena, mora da se sidje sa autoputa.
                        volvo
                        945 SE turbo lpg
                        344 GL lpg

Comment

• Heinz
                          CBC Senator XXL
                          • 30.09.2004
                          • 1027
                          • Beograd, Voždovac
                          • Avensis 2.0 D4D

Ima i kod Svilajnca, isto se silazi sa autoputa. A i kome treba na 250 km da se dopunjuje, čak i ja sa toro bocom dobacim to rastojanje
                          Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)

Comment

• chips
                            CBC Član
                            • 11.09.2006
                            • 24
                            • Novi Becej

Od nedavno ima i kod Novog Be?eja na putu za Zrenjanin.

Jedno pitanje, ako neko zna. Da li u Herceg Novm i Igalu ima negde pumpa i gde je najbliža pumpa na granici sa CG?

Comment

• nikola_VUK
                              CBC Senator XXL
                              • 20.09.2005
                              • 317
                              • Podgorica - Novi Sad
                              • Mercedes vaneo 1.7

Koliko znam u HN nema ni jedna pumpa za LPG, ako se nevaram imas jednu kod posle Vilusa ako ulazis u CG, posle toga je imas u Niksicu!

Comment

• V@ske
                                CBC Početnik
                                • 27.05.2007
                                • 8
                                • Sombor

Kula Glavni Put prema Novom Sadu na izlazu iz Grada.
                                Sombor za sada ima tri pumpe : NisGas na Gakovackom putu bb,
                                AMK Magnet Jug tri i Na benzinskoj pumpi Kalos na Staparskom putu.

Comment

Working...
                                X