Danas sipao na lokalnoj tocionici "Lad".Cena i dalje 55din a na pitanje kako je na drugim pumpama jeftiniji gas,radnik odgovara da je gazda razgovarao sa nekim ljudima i da nece skidati cenu jer ce "cena porasti uskoro i na drugim pumpama tako da nece da menja cenu za malo vremena"!
Znaci em kradu na tocenju,em prodaju los gas a sad i ovaj bezobrazluk!
Pa gde je tu drustvo za zastitu potrosaca!!!
Euro Gas - Viline Vode 53.00 din, danas natocio punu. U njoj je bilo oko 5L i stalo jos 32L do reagovanja multiventila. Toro boca, na njoj pise 45L, nadam se da je ok ova kolicina koja je stala?
Što se tiče kvaliteta,otprilike su iste vozne karakteristike i sa jednom i sa drugom pumpom. Do sad je sa MBG-om potrosnja bila oko 12-13L iskljucivo grada, doduse sipano često po malo(mislim da negativno utiče na potrošnju), za Euro Gas ćemo da vidimo.
Konačno je i u BG počelo tržišno poslovanje. KAda je NiS smanjio svoje cene, skoro svuda u Srbiji su smanjene cene i kod dugih naftaša, samo se BG držao do skoro. Vidite da monopol može biti i dobar
Meni je za sada najmanja potrošnja kada sipam u auto centru Boban,
a i kada odem da napunim praznu bocu stane manje plina nego na drugim pumpama,
manje plaćam plin sad za 53.90 nego ranije kad je bio 47.5 a sipao sam na omv-u i eko pumpama.
Comment