Ja sipam na Knezu kada imam keš ili na Barel petrolu na ibarskoj i nikada, ali baš nikada nisam imao problem sa plinom, tako da si me iznenadio sa ovom tvrdnjom.
Takodje. Godinu i nesto (od avgusta prosle godine) redovno sipam na "Knez"-u, cesto prolazim tuda, mislim da od tada 70% moje potrosnje cini gas sa ove pumpe. Prezadovoljan sam i cenom i kvalitetom gasa. Uvek isti, sasvim OK potrosnja, a cena uvek za neki dinar niza od ostalih...
Inace sada najniza cena koliko sam video na ibarskoj magistrali je na EKO pumpi, iz beograda kada se krene sa leve strane na oko 30km. Trenutna cena 42.90 a kvalitet je isto dobar. Takodje ima nova Messer tocionica 3 km pre OMV-a u Celijama, sipao 2 puta isto ok plin.
Otvorena (konačno) MOL pumpa u BG koja toči plin, na pančevačkom putu. Meni nije toliko daleko, tako da se isplati jednom u 15 dana natankati bocu do kraja. Cena ista kao svuda, a mom autu barem njihov plin odgovara. Oseća se da je auto mnogo startniji.
Mali update cena na relaciji Beograd - Lajkovac - Valjevo za 27. oktobar 2009.
Mobil pumpa posle lipovacke sume - 46,8
Eko pumpa posle Meljaka odn. Motela Era - Best seller, 42,9 !! Plus dobijate tecnost za pranje stakla ako sipate preko 20L
Messer Lazarevac - 46,5
OMV na skretanju ka Lajkovcu - 49
Mobil na izlasku iz Lajkovca prema Valjevu - 43,9
Comment