Evo danas potroših gas sipan u Bijeljini. Sa punom bocom prešao 742 km. Zadnji put kad sam uradio isto sa gasom sipanim ovde prešao 533 km. Pa vi sad vidite kakav je kvalitet gasa u Srbiji. A gas sam tamo još platio 10-tak dinara manje po litri. Valjda će i ovde jednom tržište pobediti.
Sipo gas na EKO pumpi auto jedva ide potrosnju digao na 12(inace je 8-10).Katastrofa neznam dali sam trefio losu turu ili su se pokvarili ono dobijes poklon.
Sipo gas na EKO pumpi auto jedva ide potrosnju digao na 12(inace je 8-10).Katastrofa neznam dali sam trefio losu turu ili su se pokvarili ono dobijes poklon.
Već sam pisao ovde da je plin na Eko pumpama veooma loš. Tamo sipam baš ako moram, i konstantno imaju loš plin. Treba ih izbegavati. Mol po meni ima najbolji plin, ali nemaju točionicu u BG, za sada.
Ljudi ja u poslednje vreme sipam na EKO pumpama,gde god stignem po Bgd-u (Palilula,NBGD)i pravo da vam kazem meni je sve to isto,mada nemerim koja mi je potrosnja,ali ako vi kazete da je los onda ok!!!!
Nego recite mi gde vi iz iskustatva znate da je plin DOBAR?!A da je negde na Cukarici tj. na Banovom brdu,cisto da ne lutam mnogo!!!!!??????
Kakav je na MBG-Seceranac?!
Hehe.. evo danas bio do Kovilova i nazad, preko Titela i tako tim... magistralnim putevima, vožnja u koloni, 4 odraslih u kolima, sve vreme svetla i grejanje (što kabine, što stakala i sedišta)... nije bilo prostora (osim par kilometara autoputa) za tempomat vožnju.... a skor sledeći:
Pređenih 201,8km, a potrošenih 22,14 litara! Prosek 10,97.
Naravoučenije: BEŽITE od EKO pumpi u Novom Sadu, TNG im je očigledno OČAJAN.
Pre par godina sam Amidzinu pumpu pa kasnije Eko izbegavao u sirokom luku(iako mi je najbliza kuci), ali zadnje vreme gde god sipam auto manje vise isto potrosi(OMV,EKO,AVIA),tako da neku posebnu razliku nisam osetio.
Bas sam juce stigao iz Doboja i prethodno sam sipao na Eko pumpi i potrosnja je sasvim solidna za magistralni put.
Da pohvalim cenu gasa na pumpi Petric koja se nalazi 40-om kilometru od granice sa Republikom Srpskom(od granicnog prelaza Sremska Raca).Cena gasa je 065KM i ubedljivo je najmanja,drugde je 0.8KM,kvalitet je sasvim solidan.
U Novom Sadu, prema iskustvu u poslednja 2 meseca, najbolje mi se pokazao Nisov plin, ostali katastrofa...
Lukoilov plin sipao u petak, katastrofa, samo se gase lampice na meraču. Inače prešao sam oko 6000km.
Comment