E moj zemo, ja sam kod njih sipao, jer mi je davao plin najbolje rezultate, i kod njih sam plaćao karticom na firmu i dobijao lepo odštampan gotovinski. Za ove pare neću da sipam sigurno, ali knez ne prima kartice, a EKO mi je uvek najgore radio u kolima ... šta sada da radim?
Malopre prodjoh pored EKO, mislio sam da će i oni da dignu, a oni i spustili, stvarno 43 dinara.
Šta misliš, hoće li stvarno jugopetrolova u centru koja se sada "renovira" (za one koji nisu iz PO, SRAVNJENA je sa zemljom, i sve iskopano, izgleda da menjaju i cisterne i sve što ide uz to) da počne ta toči gas?
Ima vec vise od godine kako nas "vodi" (skoro) ista klapa kao i vas na nivou grada tako da .
Nemam drugu ideju sto je takva cena sem da je trenutna depresija € doznaka od gastosa .
U vreme letosnjih odmora imali smo slicne cene a,evo,i OMV nas sa 49.00 podseca da ce uskoro nova tura gastosa,oko Bozicnih blagdana ,sa topchicima svezih € .
Ko razume shvatice .
Evi, znao sam... juče sipao na EKO ovaj od 43, (prazna boca bila) i auto neće da ide, uopšte ne radi motor kako treba .... bruka i sramota. Gde ti sipaš najčešće?
Ljudi, već sam pisao ranije o ovome, ja stvarno imam loše iskustvo sa Eko pumpama. I to iz više ngradova, ne samo BG. Što ukazuje da nije problem u jednoj pumpi ili određenoj isporuci gasa, već da imaju veooma loš plin. Meni srećom nije štucao auto, ali je trošio kao kamion i nije baš bio startan. Rekoh, da probam na druoj pumpi pre nego što odem do majstora. I naravno, sve u redu sa autom.
Ja sam zadnjih meseci non stop na Eko-u .
Jbg,tu mi pod nosom,nemam ni 400m do njih,rade kartice a OMV sam forsirao u pocetku i nisam bio zadovoljan ich.Knezevic (valjda) i dalje nije uzeo terminal za kartice .
Zadnje merenje mi izadje preko 15/100 ,dodushe gradske ali mislim da je krajnje vreme da ih malo i ja batalim .To mi je skoro litar veci prosek nego ranije .
Btw,i OMV se prizvao pameti .
Od jutros i oni toche po 43.00 .
Gledam ove vaše komentare kako EKO ništa ne valja.. Nemam pojma, ja sam nebrojano puta do sada sipao kod njih, i nikad apsolutno nisam imao nikakvih problema, nit je mašina štucala, nit bilo šta što ste gore pomenuli. Potrošnja od prvog dana do danas 12 litara, motor 2.0. Inače, ugradio sam Lovato sekvencijalni auto gas uređaj u maju, evo pre neku nedelju prešao i 10.000ti kilometar i otišao na redovan servis, majstor kad je otvorio i izvadio filter, bio je skroz beo, potpuno, i on se sam začudio.. pitao me, gde sipam, ja reko, 90% slučajeva na EKO, on mi reče, nemoj da menjaš, gas im je izgleda super.. Sad nešto razmišljam, dal sve to štucanje i sl. zavisi možda i od toga što je ovaj moj sekvencijalni uređaj, i što su kola nova? Čim sam ih kupio na 1200km sam ugradio TNG uređaj. I stvarno, nikad do sad nijedan problem.
****m li ga, druže, ja kod njih od prvog dana imam problema, i to na oba auta.... možda neko u nekom drugom gradu ima i drugačija iskustva, ali u PO je ovako ....
Nsam siguran da EKO (OMV , MOL, svejedno) u svakom gradu ima isti lpg, kao sto nemaju ni svuda istu cenu. Kao i @danil80, gde god da sipam uvek po gradu 12/100, nema varijacija u potrosnji, i nikad nisam primetio neko trzanje, stucanje. Zakljucak : U NI je lpg solidnog kvaliteta
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
Comment