Re: Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?! Deo 2.
Nakon sipanja na NIS pumpi u okviru akcije gde je TNG jeftiniji 2 dinara od konkurencije, prosecna potrosnja mi je 9,04 litre, do sada nikad, ali nikad nije prelazilo 8 litara.
Ako je pritisak tocenja zaista 3,5 bara, onda je to bruka i sramota.
Prokockali su moje poverenje.
Ponovo sam sipao na Lukoilu, pa se javljam sa rezultatima kad potrosim rezervoar.
Nakon sipanja na NIS pumpi u okviru akcije gde je TNG jeftiniji 2 dinara od konkurencije, prosecna potrosnja mi je 9,04 litre, do sada nikad, ali nikad nije prelazilo 8 litara.
Ako je pritisak tocenja zaista 3,5 bara, onda je to bruka i sramota.
Prokockali su moje poverenje.
Ponovo sam sipao na Lukoilu, pa se javljam sa rezultatima kad potrosim rezervoar.
h vezano za prethosni post kako se covek razocarao sa NIS-ovom pumpom gde su davali navodni popust od 2 din/litru to vam je kao na pijaci kada cigani prodaju banane UVEK su jeftinije od ostale konkurencije ALI uisto tako UVEK vam ukradu dok mere na vagi ( kantaru) pa izadju najskuplje.....
Pa da, ziva istina je da je jedna novinska ekipa pitala jednog cigu na pijaci zasto zabusava na meri (konkretno, utvrdjeno je da je prodavao 600 g robe kao 1 kg). Odgovor je bio: "Svi hoce da kupe jeftinije. Kako da im dam jeftinije ako ne ukradem na meri"

Comment