Problem je u tome što svi ugradjuju Lovato napapiru, pri tome ne mislim na original ili fasifikat ma šta to bilo, nego na to da se kaže čoveku Lovato a ugradi se sve što padne pod ruku. Ja ugradjujem Lovato i treba da objašnjavam stalno zašto je skuplje, jer dobiješ centralinu, jer dobiješ pravi multiventil i tako dalje... Nemam ništa protiv da enko kaže Aldesa za 180 evra a Lovato za 250 pa ko voli nek izvoli ali nema Lovato za 180 i tačka.
Gde ugraditi plin u Užicu i okolini
Collapse
X
-
-
Ja sam ugradio plin kod tipa po imenu Lazar u Cacku(imam broj ako ti treba), odradili su odlicno, ja sam prezadovoljan i za moj auto to zadovoljstvo je bilo 325 eura. Imao sam volju i zelju da odem do NS, ali, uvek postoji ono ali, ako se desi bilo sta da nije u redu, ne sumnjam u Doru, jbga, sr.nja se desavaju, morao bih da idem do njega da mi to sredi(400+400km, nije malo, treba mi ceo da, kji na zalost nemam viska). Nije nikakva mudrost ugraditi plin za onog ko zna sta radi, ali malo njih zna, a znanje kosta, tako je to uvek bilo i bice(akoBOGda) svako svoje znanje i iskustvo naplati!When things look bad, I just remember that I've got a real big dick and things seem much better...
Comment
-
-
Svi odu tamo gde je za pola centa jeftinije, pa posle traže support od forumaša, od Dore, od IvanaT, od BOOST-a....
Hoće svi da pomognu, nije to problem, ali taj plin se ugrađuje jednom u kola. Uradite ga makar kako valja. Kod majstora indijanaca ne ostavljam kola ni za najsitniju popravku, a ne za mega poduhvat kao što je plin.Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)
Comment
-
-
Originally posted by HeinzSvi odu tamo gde je za pola centa jeftinije, pa posle traže support od forumaša, od Dore, od IvanaT, od BOOST-a....
Hoće svi da pomognu, nije to problem, ali taj plin se ugrađuje jednom u kola. Uradite ga makar kako valja. Kod majstora indijanaca ne ostavljam kola ni za najsitniju popravku, a ne za mega poduhvat kao što je plin.
Svaka škola se plaća, a večernja najviše.
Comment
-
-
Najiskrenije, volim da neko od naših članova odradi posao, bilo da je to Ivan T ili Dora, ali ako ti to nije motiv onda ladno to odradi u Čačku jer ovde to ljudi zaista rutinski obavljaju, što podrazumeva profi ugradnju i orginalne uredjaje.Cene su slične u svim opcijama!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
Comment