Problem je u tome što svi ugradjuju Lovato napapiru, pri tome ne mislim na original ili fasifikat ma šta to bilo, nego na to da se kaže čoveku Lovato a ugradi se sve što padne pod ruku. Ja ugradjujem Lovato i treba da objašnjavam stalno zašto je skuplje, jer dobiješ centralinu, jer dobiješ pravi multiventil i tako dalje... Nemam ništa protiv da enko kaže Aldesa za 180 evra a Lovato za 250 pa ko voli nek izvoli ali nema Lovato za 180 i tačka.
Gde ugraditi plin u Užicu i okolini
Collapse
X
-
-
Ja sam ugradio plin kod tipa po imenu Lazar u Cacku(imam broj ako ti treba), odradili su odlicno, ja sam prezadovoljan i za moj auto to zadovoljstvo je bilo 325 eura. Imao sam volju i zelju da odem do NS, ali, uvek postoji ono ali, ako se desi bilo sta da nije u redu, ne sumnjam u Doru, jbga, sr.nja se desavaju, morao bih da idem do njega da mi to sredi(400+400km, nije malo, treba mi ceo da, kji na zalost nemam viska). Nije nikakva mudrost ugraditi plin za onog ko zna sta radi, ali malo njih zna, a znanje kosta, tako je to uvek bilo i bice(akoBOGda) svako svoje znanje i iskustvo naplati!When things look bad, I just remember that I've got a real big dick and things seem much better...
Comment
-
-
Svi odu tamo gde je za pola centa jeftinije, pa posle traže support od forumaša, od Dore, od IvanaT, od BOOST-a....
Hoće svi da pomognu, nije to problem, ali taj plin se ugrađuje jednom u kola. Uradite ga makar kako valja. Kod majstora indijanaca ne ostavljam kola ni za najsitniju popravku, a ne za mega poduhvat kao što je plin.Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)
Comment
-
-
Apsolutno se slažem sa tobom,moraš negde i dobro da platiš,da ne bi bilo kasnije dobiješ na mostu,a izgubiš na ćupriji.Originally posted by HeinzSvi odu tamo gde je za pola centa jeftinije, pa posle traže support od forumaša, od Dore, od IvanaT, od BOOST-a....
Hoće svi da pomognu, nije to problem, ali taj plin se ugrađuje jednom u kola. Uradite ga makar kako valja. Kod majstora indijanaca ne ostavljam kola ni za najsitniju popravku, a ne za mega poduhvat kao što je plin.
Svaka škola se plaća, a večernja najviše.
Comment
-
-
Najiskrenije, volim da neko od naših članova odradi posao, bilo da je to Ivan T ili Dora, ali ako ti to nije motiv onda ladno to odradi u Čačku jer ovde to ljudi zaista rutinski obavljaju, što podrazumeva profi ugradnju i orginalne uredjaje.Cene su slične u svim opcijama!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
Comment