Sveža "kretanja" u vezi sa atestiranjem
Collapse
X
-
Kako kakim kao kamila a tek ovi drugi
Otišao je auto na atest sa crevom koje ima ceo niz oznake homologacije i deo tog creva koji ima pola slova a pola nema (dužina prvog dela je 30cm a drugog oko 10), čekam da čujem da li će me zvati na brifing ili ne, spremio sam pajser.. Naravno u pitanju je već opisani Mašinski Fakultet u Novom Sadu
Comment
-
-
Ma to je tek ono malo neobrijano nego svetlo reflektora čini sedu bradu još većom
Isekli su sve zanimljivo što sam rekao, tražiću od sada autorizaciju
Comment
-
-
Ma kad čovek postane celebrity, onda može da radi šta hoće i kako hoće, pa i da bude neobrijan
Nego, dobro je da se neko setio da na ovakav način govori o ovom problemu, praktično na osnovu iskustva. Do sada je uglavnom bilo u SAT-u i nešto u dnevnim novinama.
Comment
-
-
Jel stvarno moram dvaput na tehnicki pregled posle atesta, ili je dovoljno jedanput, ako hocu registrovati auto u roku od 30 dana? I moze na bilo kom mestu, gde se radi tehnicki pregled, ili mora kod njih?
I sta je ovaj glupost sa punim rezervoarima?
Na pregled vozilo treba da dođe: prazno, bez putnika, tereta, životinja čisto i tehnički ispravno, kompletno, sa punim rezervoarem za benzin i sa napunjenim 80 % rezervora za plin.Last edited by potyo; 08.05.2013, 18:29.
Comment
-
-
@potyo
Ja sam bio danas na reatestu. Dosao oko 8:45, na red stigao oko 12:30.
I mene je bunilo to oko tehnickog, ali izgleda toga nema. Po toj slici sa linka, to bi trebalo da se radi pre dobijanja potvrde, posto sam potvrdu dobio a tehnicki nisam radio, pretpostavljam da su oni to uradili, tj nisu, ali to valjda ulazi u onu cenu od 6000 sto platis na kraju.
Ovaj sledeci tehnicki je valjda onaj na koji ides pred registraciju.
Tako da cela procedura je da predas saobracajnu i uverenje o prehodnom atestu, vidis koji si broj i cekas. Kad se sve zavrsi dobijes potvrdu i platis 6000 din i to je sve.
Meni su rekli da se ta potvrda nosi na registraciju, medjutim vidim na toj slici se pominje uverenje koje stize na adresu kucnu, sta je to i cemu sluzi ako se uopste i dobija? Dakle za registraciju je dovoljna potvrda ili treba i to uverenje?
Sve u svemu, poenta je da nam uzmu pare, a usput i izmaltretiraju.
Rezime je da su mi u servisu ona creva koja idu od boce prebacili da idu ispod multiventila, te sad imam jos manje mesta u gepeku yuga, a uz to sam laksi i za 8000 din, 6000 + creva i sitni poslovi 1800 din + plina za tamo vamo.
Super. Kad yugo ode u staro gvozdje, mene plin vise videti nece. Pozdrav.
Comment
-
-
A gde si bio na reatestu? Jesi imao zakazan termin, ili si pojavio bez toga?
Ja sam juce pitao u Senti, rekli su da je prvi slobodan termin 25. jun (kako ja znam, ima atest u Senti na jedan dan svake druge nedelje). Danas u Beceju su rekli da oni rade utorkom, ali nisu spominjali nikakvu guzvu. Problem je u tome, da je prethodni atest raden na FTN u Novom Sadu, i ja nemam nikakav papir osim potvrde, i ne znam, da li ce AMSS traziti papire od rezervoara i isparivaca. A devojka je pitala danas na FTN, rekli su njoj, da mogu doci posle 25. maja, nema vise zakazivanja, treba da budem tamo sto ranije. Al mi istice registracija 26. Videcu ove u Beceju u utorak, sta ce da kazu, ako ne moze kod njih da prode, onda cu staviti sekvent i kraj price.Last edited by potyo; 08.05.2013, 21:09.
Comment
-
-
Originally posted by imlek View PostMeni su rekli da se ta potvrda nosi na registraciju, medjutim vidim na toj slici se pominje uverenje koje stize na adresu kucnu, sta je to i cemu sluzi ako se uopste i dobija? Dakle za registraciju je dovoljna potvrda ili treba i to uverenje?My crew is all fired up
Y'all better just wise up
Comment
-
-
Originally posted by tomamega View PostMa kad čovek postane celebrity, onda može da radi šta hoće i kako hoće, pa i da bude neobrijan
Nego, dobro je da se neko setio da na ovakav način govori o ovom problemu, praktično na osnovu iskustva. Do sada je uglavnom bilo u SAT-u i nešto u dnevnim novinama.
Ja sam majstor, nisam manekenBilo je spontano i na brzinu, posao stiso i ...
Nego je problem što je isekao sto svega a ostavio po meni nebitno ali ajde, cela priča ukupno je ipak korisna makar da talasa...
Indikativna je priča nadležnog sa mašinca, sad ima konačno zakon a do sada nije bilo... Kako je onda vršen atest, na osnovu čega su uzimali pare???
Kao onaj prašak za veš, ovaj sad je najbolji na svetu, nova formula, belo u PM a prethodni je garav. Sad svi koji su koristili taj garavi koji je do juće bio belo u PM treba da dobiju pare nazad
Comment
-
-
Originally posted by Dora View PostMa to je tek ono malo neobrijano nego svetlo reflektora čini sedu bradu još većom
Isekli su sve zanimljivo što sam rekao, tražiću od sada autorizaciju
i mene su ovde vozali sto se tice kolevki,treba ili ne treba,pa MV za nove boce itd...
Comment
-
Comment