Pristao si na to pa i nemas osnova da ih tuzis ali je prljavo i bezobrazno.
Meni su trebali da rade prepravku za reatest. Tocak boca i povezivanje cevi.
U tri servisa su mi rekli neku nisku cenu, a ja odem kod poznanika i pitam
da odradimo ja i on zajedno za tu cenu.
Kaze pa delovi toliko kostaju a treba da garantuje prolazak na atestu.
A jesu ti rekli i jos nesto ako bude trebalo? Ja razmislim pazi svi mi to rekli!
Vratim se ja u jedan najpoznatiji servis u SD da ga pitam sta to moze konkretno da bude i koliko.
Pa kaze znas mozda su cevi kratke pa treba da se zamene a to je 20E. Sad ja vec vidim bezobrazluk.
Meni cevi treba da se skrate ceo metar nisam bre lud. A jel mozes da mi kazes treba li da se menjaju?
Dizalica mi je zauzeta jos sat vremena. Vazi docicu za sat vremena.
E onda sledi cuvena recenica to ne moze da se vidi dok se sve ne rasturi i skine boca.
Intelekt mi neda da poverujem u to a kakva korist da se raspravljam sa majmunom kad laze.!
I tako ja lepo odem kod coveka koji je bio najskupli al nije trazio nista dodatno, nekako mi
bilo postenije nego ga te posle prave budalom.
Meni su trebali da rade prepravku za reatest. Tocak boca i povezivanje cevi.
U tri servisa su mi rekli neku nisku cenu, a ja odem kod poznanika i pitam
da odradimo ja i on zajedno za tu cenu.
Kaze pa delovi toliko kostaju a treba da garantuje prolazak na atestu.
A jesu ti rekli i jos nesto ako bude trebalo? Ja razmislim pazi svi mi to rekli!
Vratim se ja u jedan najpoznatiji servis u SD da ga pitam sta to moze konkretno da bude i koliko.
Pa kaze znas mozda su cevi kratke pa treba da se zamene a to je 20E. Sad ja vec vidim bezobrazluk.
Meni cevi treba da se skrate ceo metar nisam bre lud. A jel mozes da mi kazes treba li da se menjaju?
Dizalica mi je zauzeta jos sat vremena. Vazi docicu za sat vremena.
E onda sledi cuvena recenica to ne moze da se vidi dok se sve ne rasturi i skine boca.
Intelekt mi neda da poverujem u to a kakva korist da se raspravljam sa majmunom kad laze.!
I tako ja lepo odem kod coveka koji je bio najskupli al nije trazio nista dodatno, nekako mi
bilo postenije nego ga te posle prave budalom.
Comment