OMV - Ćelije (Ibarska magistrala, Lajkovac) - 36 dinara (četvrtak).
Ne znam otkud to da je tu jeftinije nego u Bgd-u, nekad je bilo obrnuto.
Tu je vec duze vreme 36 dinara. OMV je takav, na dosta njihovih pumpi je razlicita cena, pre dve tri nedelje na padini 39.9 , u celijama 36 a u Cacku 40 Mada me nerviraju u Celijama mnogo se sporo toci plin, da li je los pritisak sta li je vec. Tamo je promet automobila veliki, napravi se guzva i jos sporo ide punjenje... tamo svratim samo kad nije guzva a to je vrlo retko.Cudi me da ovi iz OMV nista ne preduzimaju povodom toga. Da i pre neko vece sam tocio na onoj pumpi iz Vojvode Stepe kada se krene nizbrdo prema B.Jerkovic tu je 38.5 din. Pozdrav
Na auto-putu ka Nisu kod Lapova na OMV-u je cena 40,00 dinara.Kvalitetom sa njihove gasne stanice sam do sada uvek bio zadovoljan.Izgleda da ATAKO distribuira dobar gas ali opet ne znam odakle je.
Danas, na MB Gasu kod Secerane , cena 38.80!!!
Da li je to znak da ce ipak da pocne da pada i cena plina. Da li neko zna koliko je na MB Gasu ispod Trosarine? Oni su uvek bili najjeftiniji....
Na auto-putu ka Nisu kod Lapova na OMV-u je cena 40,00 dinara.Kvalitetom sa njihove gasne stanice sam do sada uvek bio zadovoljan.Izgleda da ATAKO distribuira dobar gas ali opet ne znam odakle je.
Comment