na novo otvorenoj pumpi espresgasa kod mega marketa rodic cena 36.40 ali je gas ekstra! valjda posto je nova!!!!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Vidim da mi u Prokuplju sipamo jedan od najskupljih 36.50 Cena nije padala a i ne verujem da će skoro.
A kvalitet očaj. Prošle nedelje krenem za Bg, napunim, vozim kad oko bubnja poče da štucka više nema. Potrošnja preko 10l. Sreća ima benzina.
U povratku sipam na izlazu ka nišu mislim da se zove avia ili tako nešto oko 33 din dođem kući i još se vozim
'AJDE SADA LEPO PRIZNAJ PA ĆU TI OPROSTITI ŠTO TE JE MOJ BRAT ÐURA TUKAO!
ima razlike izmedju OMV i onog VENERA plina kod soko starka, posto sam tek nedavno ugradio pa se non stop interesujem za potrosnju, na omv definitivno vise stuca auto pri kretanju i oko 30-40 kilometara manje se predje na 41 litar napunjenog plina.
ne znam, ali ovaj VENERA plin je skroz OK, do sada bez ikakvih problema kod njih i ne kradu ni malo.
U poslednje vreme stalno sipam na pumpi koja se nalazi preko puta Mercedes-Benza u Omladinskih brigada! Prilicno je zavucena.
Gas je 32 dinara i prezadovoljan sam kvalitetom. Auto mi ide kao Tane!
Potrosnju vise i ne merim! Koliko god da trosi, mnogo je jeftinije!
Banja Luka
Euro Benz (naselje Starčevica) plin 0.85 KM izbjegavati u širokom luku. Nisam samo ja imao problema, takođe izbjegavati i gorivo - gadno se opekao
Krajina Petrol (naselje Ramići - prema Prijedoru) 0.80 KM - definitivno najkvalitetniji plin u Banja Luci
Auto Sina - (naselje Lazarevo, iza hyper marketa INTEREX) 0.85 KM, nije loš kvalitet ali bi moglo biti i bolje
Gligić Petrol (Na ulazu u Laktaše iz BL) 0.79 kvalitetan plin i moja preporuka
Ko ide malo nize od Prokuplja na starom putu ka Leskovcu u Pukovcu najjeftiniji plin u okolini 33 din.Kvalitet ni malo losiji mozda i bolji od ovog naseg Prokupackog koji je kao sto je Mirko napisao 36,50.
Da li neko ima informaciju, gde se može sipati autogas na putu za Crnu Goru u istočnom delu Republike Srpske (Zvornik, Vlasenica, Sokolac, Goražde, Gacko, Bileća, Trebinje, Herceg Novi)
Ima i u Milicima...
Originally posted by 206
Najzad, da i ja mogu ovde da se "upisem" posto sam konacno pustio u rad moju malu pumpicu
Novootvorena Autogas pumpa (za sada samo LPG) u BiH, AD "Boksit" Milici, 34-ti km na putu Zvornik-Sarajevo
Comment