Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?!

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Antoaster
    CBC Senator XXL
    • 07.12.2007
    • 343
    • Beograd, Voždovac

A joj, evo ga Gusztav ide prema naftnim poljima u Meksiku...Sta ce biti dalje, svi otprilike znamo. Jos plus dolazi zima, duga i ladna.

Comment

• Flavio
      CBC Senator XXL
      • 13.06.2006
      • 1926
      • 012 Centar
      • KaraWagon 1.4T.Spark

Neznam koliko ko od vas zalazi na tu stranu al' mozda zatreba .
      Pumpa "Brams petrol" 51.80 .Nalazi se u selu Rabrovo,put Pozarevac-Kucevo.

Zanimljivo niska cena sobzirom da su jedini u krugu od jedno 20km,mada ... to je onaj pravi gastos kraj ,vecina puna k'o brod.Pitanje i koliki im je realno promet .

Comment

• pipsi78
        CBC Član
        • 08.11.2006
        • 60
        • KOVACICA

Originally posted by Flavio
        Pancevo -> Novi Sad via Titel,gde god sam video da toce,cena je 54.00 .Cak i pumpa "M24" u Kovacici koja je uvek bila jeftina (po dojavama @pipsi78) toci po 53.50 .
        Kartelizacija in progress .

Ovde u lokalu se jos drze na 52.00(Morava,Jatagan i Didic),na 3 pumpe.Ostali nisu silazili sa 54 odavno :x .
        Potpisujem.
        M-24 53.50
        život je lep

Comment

• Flavio
          CBC Senator XXL
          • 13.06.2006
          • 1926
          • 012 Centar
          • KaraWagon 1.4T.Spark

Hmm,daa ... i ovde se prosirila epidemija .Sad je i na "Jatagan"u i kod "Didic"a po 54,00 .

Comment

• ekonomik
            CBC Senator XXL
            • 28.01.2007
            • 315
            • Železnik

Zapazanje sa puta do Grcke...
            Kod nas cena 53-54 din/lit (0.70 eur) a benzin oko 103 din (1.35 eur)b
            Grcka - nisam video ni jednu TNG pumpu a u Solun nisam zalazio, Grci voze na benzin cija je cena (zavisi od pumpe) 1.12-1.30 eur za BMB-95 (dakle ne visokooktanski) tj. 85.5-100 din/lit, najskuplji je na EKO pumpama
            Makedonija TNG svuda 38 mkd, tj 0.62 eur ili 47.50 din/lit , benzin MB-95 71.50 mkd, tj. 1,16 eur ili 89 din/lit
            O kvalitetu naseg i grckog benzina necu komentarisati.

Comment

• sri98
              Admin od Trpeze
              • 24.10.2004
              • 7262
              • Republic of Konjarnik
              • Toyota Corolla E 210

U madjarskoj na auto putu ima samo jedna pumpa koja toci lpg po ceni od 1E(MOL) i to na nekoliko km pre Austrije .

Kvalitet nista extra, auto je trosio vise nego sa "nasim" lpg.
              Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• slack5
                CBC Početnik
                • 14.05.2008
                • 1
                • Beograd

Cena LPG u Grckoj, kod Soluna na putu prema Aerodromu Makedonia na pumpi Aegean je 0.65EUR (provereno pre 7 dana), kvalitet odlican.

Comment

• mugos
                  CBC Senator XXL
                  • 18.09.2007
                  • 555
                  • BG/sada Novi Beograd

Knez (Rušanj) i dalje drži cenu na 47 i nešto, Barel petrol (Meljak) 49.70, Džo 51.90 (Barajevo), Mol 47.40 (Ibarska, Baljevac)
                  Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.

Comment

• chiki
                    CBC Veteran
                    • 19.04.2006
                    • 158
                    • Beograd

Originally posted by sri98
                    U madjarskoj na auto putu ima samo jedna pumpa koja toci lpg po ceni od 1E(MOL) i to na nekoliko km pre Austrije .

Kvalitet nista extra, auto je trosio vise nego sa "nasim" lpg.
                    Mislim da na toj pumpi cena nije 1 EUR vec manje. 1 eur je oko 230 forinti trenutno.
                    Slike te pumpe imate ovde: http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... 786#564786

Malo jeftinij gas u Madjarskoj je na Molovoj pumpi. Lako se nalazi. Kada idete prema Budimpesti i skrenete na M0 (obilaznicu prema autoputu za Austriju), vozite se par kilometara i na prvom izlazu sa te obilaznice izadjite i idite levo prema gradu jedno 200 metara, mada vec cete videti MOL pumpu. Cena je oko 170 forinti.

Nego benzin ce da pojefitni, ima li takvih vesti i za TNG? Neki kazu da se ocekuje poskupljenje?
                    AR 159 1.8 TBI
                    C3 1.4i GNV

Comment

• DraxNS
                      CBC Senator XXL
                      • 24.10.2006
                      • 520
                      • Bačka Palanka
                      • Peugeot 307 SW

Sipao juce na NIS tocionici u Sangaju......platio za litar 54.50 dinara... znaci 0.50 dinara poskupljenje...

razlog.... moze im se

Comment

• agw
                        CBC Veteran
                        • 20.04.2008
                        • 125
                        • Novi Sad

Originally posted by sri98
                        Van auto puta od Segedina do Peste ima gasa skoro u svakom selu.

Comment

• uglavnom.bezopasni
                          - 42 -
                          • 03.02.2005
                          • 2235
                          • Novi Sad

Originally posted by DraxNS
                          Sipao juce na NIS tocionici u Sangaju......platio za litar 54.50 dinara... znaci 0.50 dinara poskupljenje...

razlog.... moze im se
                          Avia preko puta Contrasta 54.00, kome je šangaj usput, išao tamo samo kad sam morao, sad ima gasa gde hoćeš...
                          Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                          11.04. 0:12 #2
                          Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Antoaster
                            CBC Senator XXL
                            • 07.12.2007
                            • 343
                            • Beograd, Voždovac

Tacno ljudi nis podigo cenu na 54.50, ja vido na zmaju malopre.

Comment

• DraxNS
                              CBC Senator XXL
                              • 24.10.2006
                              • 520
                              • Bačka Palanka
                              • Peugeot 307 SW

bezopasni znam da ima pumpi za TNG skoro vec na svakom cosku u NS, ali da li cu dobiti i taj kvalitet i kolicinu kao sto to dobijem na Sangaju?

Drugo znam licno jednog od direktora (doduse u IT sektoru) bas u TNG delu NIS-a i on mi se kune (a i sam tamo toci) da je taj butan na njihovim tocionicama nas domaci... iz Elemira i da je doosta kvalitetniji nego uvozni.

Trece, onomad sam sipao na OMV pumpi u industrijskoj zoni... i ladno mi je lik nasuo 42.23 litre u bocu od 40 litara... a svi znamo matematiku TNG-a

Iskreno Aviu jos nisam probao, ako imas pozitivna iskustva sa njima, samo potvrdi (moze i na PP) pa da probam i kod njih.

E da... uslov za bilo koju pumpu je da imaju POS terminal... gotovinu nikad skoro ne nosim sa sobom, tj. ne toliko da natocim ni pola rezervoara

Comment

• bili
                                CBC Senator
                                • 13.11.2007
                                • 208
                                • NS

Originally posted by DraxNS
                                Drugo znam licno jednog od direktora (doduse u IT sektoru) bas u TNG delu NIS-a i on mi se kune (a i sam tamo toci) da je taj butan na njihovim tocionicama nas domaci... iz Elemira i da je doosta kvalitetniji nego uvozni.
                                I ja sam čuo tu priču od par ljudi bliskih NIS-u. S tim da je u toj priči rečeno da jedino NIS poštuje procentualni odnos propana i butana.

Meni lično je smor da svaki put idem u Šangaj da točim, a neke moje kolege samo tamo toče i zadovoljni su, mada sam i ja zadovoljan sa OMV-om.

A to za punjenje na OMV-u već sam spominjao, ako kažeš pun oni pune do vrha, meni su uspeli da napune 52,75 u bocu od 53.
                                VW über alles.

Comment

Working...
                                X