Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?!

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Uča
    CBC Veteran
    • 24.01.2008
    • 168
    • Kruševac

Bojkotovanje plina

Da vam kažem iskteno, danas sam pisao na temu povećane potrošnje, pa logički razmišljam i zaključujem da je kvalitet plina zaista loš. To mi je prvi razlog zbog čega bih bojkotovao plin ( iako se do sada itekako isplatilo ). Drugi razlog je ta cena. Plin je u Kruševcu koštao 54 dinara kada je benzin bio 108 dinara, a i danas kada je cena benzina pala, a pašće sutra još više, cena plina je i dalje 54 dinara. Ili sam ja lud pa to ne razumem ili se zaista dešava nešto čudno. Iako bih bojkotovao kupovinu polina ( recimo desetak dana ), bojkotovao bih i kupovinu benzina, jer je očigledno da nam VLADA to namerno radi. Nemojte da mislite da imam nešto protiv političara i politike, ali ne volim da ih mešam u ovaj ovako dobar forum. Dodje mi da ih opsujem zbog vođenja takve politike ali to neću ovde da radim. Satvarno bi bilo dobro osnovati jedno udruženje plinaša i dogovoriti se oko BOJKOTA!
    Prvo: Ja sam uvek u pravu. Drugo: I kad nisam u pravu poštuje se prvo pravilo

Comment

• mugos
      CBC Senator XXL
      • 18.09.2007
      • 555
      • BG/sada Novi Beograd

Sutra osveštavam rezervoar za benzin mada sam uvek imao 10-tak litara sutra ću da ga zeznem i napunim, malo i ja da gledam merač na maksimumu
      Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.

Comment

• Flavio
        CBC Senator XXL
        • 13.06.2006
        • 1926
        • 012 Centar
        • KaraWagon 1.4T.Spark

Originally posted by mugos
        Sutra osveštavam rezervoar za benzin
        .

@Uco,plasim se da od toga,realno,nema nista ...

Comment

• chiki
          CBC Veteran
          • 19.04.2006
          • 158
          • Beograd

I ja od sutra bojkotujem.
          Mozda da neko to organizuje tj da napravimo temu na forumu

Pozdrav!
          AR 159 1.8 TBI
          C3 1.4i GNV

Comment

• Simke877
            CBC Član
            • 31.10.2007
            • 31
            • Beograd

Ajde ljudi stvarno bre da uradimo nesto dobro i konstruktivno. Neka neko od admina napravi temu, mada mozemo i mi, ali neka se izjasne.. Ne moramo zvanicno da napravimo udruzenje, jer cisto sumnjam da bi se neko cimao oko reigstracije i to(iskreno, ne znam ni kako ide). Ako se udruzimo mi ovde sa foruma, a ima nas, pa jednom izadjemo sami, sledeci put povedemo bar nekog sa nama, pa sledeci put opet taj neko povede, bice nas..Pa kad mogu bre oni francuzi, cim se smore da izadje njih 10 000 15 000..mozemo i mi, sto smo gori. Pokrenemo zvanican bojkot..umesto skupljanja klubova, skupimo se svi zajedno i ako nista drugo, pokusamo da uradimo nesto.

Comment

• PRESRETAC
              CBC Senator XXL
              • 09.10.2007
              • 333
              • BG
              • Grande punto 1.4T

ja sam za...da se digne kuka i motika pa da vide sa kim imaju posla...batina je iz raja izasla...neko mora da naje*e od njih za primer drugima da tako ne moze vise...sto mi uvek da budemo grbavi i placamo najvise za najgori kvalitet...uf iznervirah se i idem da tresnem pivo da se smirim...ako bude strajk racunajte i na mene...
              sigpic

Comment

• Kanarinac
                CBC Senator XXL
                • 08.10.2004
                • 2870
                • BG,Weedikovac

Meni nije problem da se napravi protest,naravno da sam za!E sad ovo je ja mislim 8 put da pokrecemo ovo pitanje i da se nishta nije desilo,mozhda sad bude drugachije.U sv sl rachunajte na mene ako treba i oko organizacije da se pomogne.

I love my

Comment

• -Vedran-
                  CBC Senator XXL
                  • 03.10.2004
                  • 3255
                  • Beograd

Jos jedan za
                  Koju cemo ulicu da blokiramo?
                  Power of dreams !!!

Comment

• DraxNS
                    CBC Senator XXL
                    • 24.10.2006
                    • 520
                    • Bačka Palanka
                    • Peugeot 307 SW

s' obzirom da mi auto trenutno trosi 18l plina a recimo da ne bi prelazio 12l benzina... i to da racunam ovaj "euro premium", razlika je minimalna u korist butana.... toliko minimalna da se ne isplati.

ukoliko mi Dora ne bude mogao pomoci od nedelje... pascu u iskusenje da izbacim celu plinsku instalaciju... bar gepek da imam kad vec ne mogu jeftinije da se vozim

znaci sto se mene tice... strajk gladju (mislim na izgladnjivanje plinskog rezervoara)

Comment

• rrapaic
                      CBC Senator
                      • 13.02.2008
                      • 225
                      • Beograd
                      • Fiat Stilo 1.9 JTD

Za.

Rajko
                      Fiat Stilo 1.9 JTD

Comment

• sasa km
                        CBC Senator
                        • 23.10.2007
                        • 241
                        • kosovska mitrovica

kome treba benzina ??

maloprodajna cena danas 50 din .. .. u fiseke ne pakujemo a dzepove punimo
                        ALFA-naravno, molim jednu u fulu za poneti

Comment

• mugos
                          CBC Senator XXL
                          • 18.09.2007
                          • 555
                          • BG/sada Novi Beograd

Ma to može da prođe samo ako neko poznaje novinara, pa da se digne halabuka.

SAT je slikao i pisao o raznim klubovima, valjda je nekom ostao telefon???
                          Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.

Comment

• Pele
                            CBC Senator
                            • 01.07.2006
                            • 262
                            • Požarevac

Originally posted by Pele
                            Originally posted by Pele
                            Juce sipao na EKO (Požarevac, kod autobuske stanice, za Petrovac) , otišao sa praznom bocom, pošto prvi put sipam na njihovoj pumpi, da vidim koliko će da "uguraju" ... stalo 45 litara u bocu od 60 litara, po 52 dinara... Za kvalitet, videćemo koliko ćemo proći sa njihovih 45 litara ....
                            Ovo je užas .... prešao sam 120 km do sada .... neće da vuče, zvekeću ventili .... džaba im što primaju ameriken express, kada nema kvaliteta makar minimalnog .... sledeći je OMV na spisku, samo da ispraznim ovo do kraja ...

Sinoć mi se ugasio auto, odnosno počeo ono, da vuče kao da nema snage, i vozao ga tako par kilometara, i nije moglo više, morao sam da prebacim na benzin. Na cajgeru 398 km ..... znači, 395 km normalne vožnje, samo po lokalu, kuća-posao, posao-banka, po klince, odvezi ženu na posao ..... znači, zadovoljan sam potrošnjom, to je nešto malo preko 11 litara, "C16NZ motor" ali loše je radio motor, mislio sam ako predje 300 biće dobro.

Jutros odem sa praznim rezervoarom na OMV, ista priča, prazan, da vidim koliko će da stane. Lik me pita "kad počne da krči ili idemo do kraja?" Ja mi kažem: videćemo kad će da počne da krči ...

Počeo je na 47.3, rekoh mi zaokruži na 2500 dinara, to je taman nešto malo preko 48 litara.

Zadovoljan sam znači tačnošću automata, auto primetno bolje radi na ovih 4-5 km do sada, nema onog zveketanja, znači ako budem napravio bar 450 km, dobili su redovnu mušteriju... Šala, po lokalu ne može toliko malo baš, ali ako bude 11, tj. jedno 430 km, dobro je ..... Videćemo.

Da, cena nepromenjena, 52 dinara ...

Comment

• Flavio
                              CBC Senator XXL
                              • 13.06.2006
                              • 1926
                              • 012 Centar
                              • KaraWagon 1.4T.Spark

Meni se danas ugasio sa OMVovskim plinom.Ponasanje nista bitno razlicito spram dok sam vozio proslu turu sa EKO plinom .Potrosnja,opet tu je negde.Izaslo me nesto oko 12/100,vise grad no van.
                              Posto sam ceo dan vozio na benz ,bese mi najblize da natankam opet na Eko.Cena i dalje 52,pritisak dok puni oko 12 At.

Comment

• ekonomik
                                CBC Senator XXL
                                • 28.01.2007
                                • 315
                                • Železnik

Dobre vesti... Cena TNG u svetu se strmoglavljuje i za mesec dana pala je za 25%

Sada su nasi na potezu...

Comment

Working...
                                X