NIS spustio cenu... Od danas na njihovim pumpama TNG 52,00 din/lit
Trenutne cene gasa i kvalitet istoga?!
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
U CG su pre desetak dana plin sa 0.67 povecali na 0.70 eura sa seljackom pricom, mozda izadje na eura zato sto je zemni gas u Srbiji poskupeo, kad sam rekao ovom na pumpi sto radi da to nema veze jedno sa drugim rekao mi je da mu je gazda tako rekao, kakvi klosari, namerno se vozim na benzin ali mislim da sam jedan od retkih.....
Comment
-
-
Opet je jevtiniji i povoljniji plin, zato ste ga i ugradili zar neJa i ovako vozim na benzin, al... ne bi da ne moram
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Da, i ja sam cuo. Navodno zbog vece nabavne cene. Zato cu i da bojkotujem plin mesec dana. Razlika mi je oko 230 dinara na 100km (ako je dobar plin). Mesecno ne prelazim vise od 400km pa mogu da izdrzim.
Najvise ma nervira kada nalaze neka glupa opravdanja za poskupljenje ili nepojeftinjenje plina. Nek lepo kazu narodu "hocemo da sto vise zaradimo na vama" i gotovo pa ko voli nek izvoli.
Comment
-
-
Isti auto-gas a razlicite cene
Sledeca emisija SAT odgovara na pitanje zbog cega se cena TNG cak i u okviru iste kompanije razlikuje od pumpe do pumpe i do 20%.Istovremeno se postavlja pitanje ko kontrlolise sta zapravo sipamo u automobile.
to bi trebalo da je sutra na RTS 1 15:10
Comment
-
-
Ako plin bude 60-ak dinara onda mi je razlika na 100km jako mala izmedju benzina i plina. Prelazim na benzin definitivno! Sad ako poskupi, stvarno bi trebali napraviti neki protest! Ovo vise nema smisla...Power of dreams !!!
Comment
-
-
Evo vesti od sinoc o mogucem poskupljenju TNG-a.
link:
mms://beotelmedia.beotel.net/subotand
Premotajte na 13-tu minutu
Comment
-
Comment