Videcete vi kada se cena plina digne blizu cene nafte Samo cekaju da se skupi dovoljan broj vozila pa klempa.
Uzivajte dok traje. Mora tako, Srbija je ovo, zar ne?
A posle tih 30 godina nece biti ni jednog ni drugog pa cemo svi na bicikle i rikse (ako ne izmisle nesto u medjuvremenu)! Tako daaa nista se ne sIkiraj
Ali ste zaboravili da je ovo Srbija
Pa glupo je da bude jeftinije ako mogu i tu da ustinu sa nekim decjim obrazlozenjem kakva su uvek prilikom poskupljenja...
Naravno da je plin dobra stvar da je cena uredjaja 500 evra, uzeo bih ga odmah jer bi ga isplatio u roku od pola godine a posle bi mi bilo svejedno da li placam plin 35 ili 70 dinara a opet je bolje od bemzina koji je 80 recimo...
Razmislite malo...
Cuo sam da ce kinezi proizvoditi sekvent koji ce se zvati service pack 1 u kome ce biti sve potrebno za ugradnju plina i mali kinez koji ce za shaku pirinca da doteze gde curi s' vremena na vreme I naravno da menja trula creva oko isparivaca ( inace nova)
HA HA HA , pa sta si mislio da ti ja prodajem, nista drugo nego li service pack 1, a od 20.12 u prodaji stize i service pack 2, po istoj ceni, a ako pozovete u narednih sat vremena dobicete i jednu malu kineskinju da vam brise stakla i ...
Pa da sam stavio 499.99 ti bi odmah usijao telefon angazovajuci sve moguce inspektore i servisere i proizvodjace i uvoznike i ...
A na ovim prostorima je jako razvijen sistem lobiranja
Comment