U sledecem SAT-u ce biti sve o kvalitetu TNG-a kod nas.A danas u emisiji rekose da se kvalitet vrednuje na osnovu neke uredbe ili sta vec iz 1962.godine.Svaka nam cast,hehe.Od iduce godine ce se primenjivati kako kazu,novo pravilo za kvalitet gasa pre svega po oktanskom broju koji valjda ne sme da bude ispod 89.
To sto trabunja Alvirovic o gasu i uopste me podseca na one njegove emisije od pre nekoliko godina kada kao ide do mora kolima ( obavezno neki dzip jer drukcije ne moze)...
I sve nesto k@nja, soprostenjem kako je put dobar, radi se... Zavrsice za neki dan... A kad ja krenem, ono kamenolom, propast... mrak jednom recju... Podseca me i na onu Slobinu - tri dana pre roka
Covek je jedna propala reklama na nogama...
Napadate ljude bez razloga. Skroz su u pravu, jer su ispitivali Motorni Oktanski Broj (MON), a ne ispitni oktanski broj (RON).
Ispitivanje kvaliteta gasa u SATu je nedvosmisleno pokazalo da na vecini pumpi u zemlji gas nije zadovoljavajuceg kvaliteta ni za zakon iz 1962. godine, a udeo butana je samo na dve pumpe manji od 65% (Atako i Eurogas). Na vecini pumpi udeo butana je preko 65%, pa otuda i povecana potrosnja, kao i lose performanse, pogotovo u zimskim mesecima.
Ali ste zaboravili da je ovo Srbija
Pa glupo je da bude jeftinije ako mogu i tu da ustinu sa nekim decjim obrazlozenjem kakva su uvek prilikom poskupljenja...
Naravno da je plin dobra stvar da je cena uredjaja 500 evra, uzeo bih ga odmah jer bi ga isplatio u roku od pola godine a posle bi mi bilo svejedno da li placam plin 35 ili 70 dinara a opet je bolje od bemzina koji je 80 recimo...
Razmislite malo...
500 pa 500 sad ce neki mozda manje da me vole ali ću da kažem što da ne kažem...
u firmi four trade iz pančeva vrše ugradnju plinskog uredjaja sa sekvencijalnim ubrizgavanjem za 550 evra proizvodjač BRC...
kvaka je što je to servis za ladina vozila(ovlasceni) a da li hoce da rade druge tipove vozila ... ko to zna
prva, druga,kuplung,treća- ruski ti je menjač sila...
Comment