Iskustvo sa servisima za autogas, dobro ili loše....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
motor je radio bez adekvatnog hladjenja. to sto je motor radio par minuta sa povecanom temperaturuom nema veze sa potrosnjom ulja. auto iz holandije star 14 godina presao 250000km??? sta ti sad hoces nov motor ili nov auto,cime bi bio zadovoljan? da neradi dobro tng uredjaj koji su ugradili razumeo bih tvoje nezadovoljsto servisom a ovo sa potrosnjom ulja nema nikakve veze sa serviserom za tng.Last edited by vladaomega; 29.08.2013, 09:00.
Comment
-
-
Kako da nema veze? Pre njih je trosio 1 litar na 7000km, a posle 1 litar na 1000km. Imam excel tablicu, u kome pisem sve u vezi auta, pa i zamene ulja i eventualno dosipanje, vidi se lepo.
Dao sam listu o uocenim preblima direktno sa tng, al verovatno nisu ni oni busili rupu u kabl iznad hladnjaka da tamo fiksiraju filtar, neko drugo je presekao zicu lambda sonde, i sigurno je neko drugo skinuo cev sa dizne. I jos nesto sam zaboravio, sigurno sam i to pogresno video, da je bilo ostataka od busenja usisne grane u otvorima za benzinske dizne u usisnoj grani. U redu, moguce je, da ne trosi ulje zbog povecane temperature, nego da su ovi ostaci usli u motor, i tamo pokvarili klipove i/ili cilindre. Svakako, to je sigurno, da motor trosi toliko ulja zbog Makedo Gas servisa, ne zbog neceg drugog.
Necu nov motor, ni nov auto. Hocu motor u istom stanju u kome je bio pre tri meseca...
Comment
-
-
Uvideo sam i sam da Makedo gas nije za preporuku pošto su mom drugaru na Puntu 1.2 16V 10 puta sređivali plinsku instalaciju i na kraju nije bilo dobro. Stavili one njihove svećice pa kad je otišao kod mehaničara kaže čovek 3 svećice nisu uopšte zavrnute kako treba. U jednom trenutku nakon 5-6 dolazaka u servis da mu to srede jedan od stručnjaka u Makedo gasu ga pita: "Ma ko ti je ovo ugrađivao?"
Comment
-
-
nego da su ovi ostaci usli u motor, i tamo pokvarili klipove i/ili cilindre ?????? svasta zbog Makedo gasa sigurno netropsi ulje vec zbog kilometraze I godina starosti. ti kao moja musterija kojoj su u Glass servisu menjali sofersajbnu pa posle zamene prednje sofersajbne prestala da radi klima I prokuvao mu motor na putu do kuce.covek bio ubedjen dasu mu majstori za ugradnju stakala sjebali auto.jedva sam ga ubedio da nezove Glass servis dase neblamira bezveze jer to nikakve veze nema sa ugradnjom prednje sofersajbne.Last edited by vladaomega; 29.08.2013, 12:29.
Comment
-
-
-
Originally posted by vladaomega View Postnego da su ovi ostaci usli u motor, i tamo pokvarili klipove i/ili cilindre ?????? svasta zbog Makedo gasa sigurno netropsi ulje vec zbog kilometraze I godina starosti. ti kao moja musterija kojoj su u Glass servisu menjali sofersajbnu pa posle zamene prednje sofersajbne prestala da radi klima I prokuvao mu motor na putu do kuce.covek bio ubedjen dasu mu majstori za ugradnju stakala sjebali auto.jedva sam ga ubedio da nezove Glass servis dase neblamira bezveze jer to nikakve veze nema sa ugradnjom prednje sofersajbne.
Ajde reci mi, od cega skace potrosnja ulja momentalno, ako ne zbog pregrejanja ili zbog prljavstine, koja ulazi a cilindar motora, a da to desi manje od 200km pre ili posle servisiranja? Imam merac nivoa, vidim pre svakog starta, koliko ulja ima u motoru.
250000km je bio razlog na 1l/7000km, s tim slazem se. Ali nije razlog da posle servisa motor trosi sedmostruko vise ulja. Imao sam jos stariji auto sa bog zna koliko kilometara, trosio je i vise ulja, oko 1l/2500km, ali ta potrosnja je ostala konstantna (ili bar nije rasla primetno tokom 40000km) dok sam ja vozio.
Last edited by potyo; 29.08.2013, 12:50.
Comment
-
-
-
Originally posted by potyo View PostAjde reci mi, od cega skace potrosnja ulja momentalno, ako ne zbog pregrejanja ili zbog prljavstine, koja ulazi a cilindar motora, a da to desi manje od 200km pre ili posle servisiranja? Imam merac nivoa, vidim pre svakog starta, koliko ulja ima u motoru.
250000km je bio razlog na 1l/7000km, s tim slazem se. Ali nije razlog da posle servisa motor trosi sedmostruko vise ulja. Imao sam jos stariji auto sa bog zna koliko kilometara, trosio je i vise ulja, oko 1l/2500km, ali ta potrosnja je ostala konstantna (ili bar nije rasla primetno tokom 40000km) dok sam ja vozio.
Comment
-
-
Imao sam problem sa plinom posle ugradnje, moj majstor to nije umeo da resi, popravio je stanje, u odnosu na pocetno, ali ja nisam bio zadovoljan. Jednostavno to nije bilo to... Hteo sam da zakazem i odem kod Dore, da resimo te probleme, ali zbog nedostatka vremena a i poveceg puta nisam to mogao izvesti nikako.. Na nagovor Zverka, jedan dan sam seo u auto i otisao kod Vlade Babic. Covek je pogledao auto i plinsku mapu i video sta sve nije kako treba. Izmenjao dosta stvari, stavio druge dizne, sednemo da probamo auto. Ja najsrecniji na svetu. Auto se preporodio, ide kao metak, nema trzanja ni najmanjeg, nema gresaka i paljenja chek engine lampe. Vratimo se u servis, covek mi kaze cenu za rad daleko manju nego sto sam ocekivao, jos jedno prijatno iznenadjenje. Dodjem kuci vozim se par dana, sve radi kao sat, primetim i evidentno manju potrosnju gasa. Posle 2 meseca odem drugim poslom za BG, svratim kod Vlade u novi servis, covek iskontrolise sve, sve u redu. Ne naplati nista. Sta reci vise, resio sam problem koji me jako nervirao, i upoznao sjajne ljude. Veliki plus za AC Babic!
Comment
-
Comment