Sekvencioni plin za 650 evra? Moze li to da valja za tolko?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • g60
    CBC Senator XXL
    • 20.10.2006
    • 1011
    • Vrachar je majka ;)

mmmm... da...
    Pa recimo da su kinezi dosli da budu prva ruka ovde ako me razumete... Da budu " generalni uvoznici i distributeri" To o cemu sam pricao gore su uradili neki bugar ili turchin i mlate...

Lezi lebu da te jedem...

Poenta je da nas covek bude prva ruka i da se mnogo manje para "iznosi" Samim time i cena ide dole. Kinezi imaju proizvode a, b, c kvaliteta. Razlike u nabavnoj ceni nisu toliko velike koliko u kvalitetu finalnog proizvoda. Ja sam imao kontakt sa proizvodima koji idu na druga trzista i zadovoljavaju kvalitet.

Taj "mermer" je bio srazmeran ceni. Zacudio se kako je to dobio po ceni od recimo 2 evra metar? Stvarno zapanjujuce

@Zeljan
    imam predlog,ko god misli da je u kini med i mleko,neka iseli tamo,skupljacemo pare na forumu da potpomognemo odlazak istih,
    mozda i nasoj drzavi onda krene na bolje....

Shokiran sam ovakvim razmisljanjem... Svi nam smetaju a da nema njih - bilo bi blagostanje (blagosranje). Radikalno bolje

Znaci, resenje za pojeftinjenje plinskih uredjaja je kofer pa put pod noge!
    Ovo vazi i za ostale tehnicke proizvode a bogami i hranu.

Sta mislite koja je nabavna cena kineskih automobila? Ovo sam vec negde na nekom forumu pisao. Nesto kao matiz je oko 3000 $.
    Pozz

Comment

• galileo5
      CBC Veteran
      • 31.03.2005
      • 131
      • Leskovac, South Serbi

Epa ako je tako moj prijatelju, ti onda lepo spakuj kofer, odi do obliznje Kine i tamo kupi 100 sekvencionalnih uredjaja za 30 evra po komadu, organizuj transport i obezbedi garanciju, a kad dodjes ovde prvo ubedi sve servisere da to sto si doneo radi stabilno i provereno, zatim odradi deo vezan za marketing koji ce i musterije ubediti u isto, a tek onda dodji do mene da ti svaki kit platim 100 evra po komadu, ako ovo sto sam ti napisao neces ili nemozes da izvedes, bilo da neces ili je neizvodljivo, onda nemoj da prodajes neku praznu pricu oko kineske robe i DRANJU uvoznika koji sada uvoze proizvode renomiranih proizvodjaca opreme kojima se u Srbiji nalaze mane i pored dugogodisnje tradicije.

A o kvalitetu kineskih proizvoda ne vredi pricati pa i da je klase A+.

Ocekujem poziv za saradnju i cekam pripremljenom gomilom novca za KVALITETNU Kinesku robu, ako zaista imas resenje za ovaj problem, podeli ga sa ostalima.

Pozdrav i sve najbolje u 2007.

Comment

• g60
        CBC Senator XXL
        • 20.10.2006
        • 1011
        • Vrachar je majka ;)

Lepo je meni drugar rekao da se ne spustam na njihov nivo... Kaze ako se spustis, dobice te jer su tu uigrani do perfekcije...

Decko, nisam ti ja "pomocnik bagera"

Dobili ste besplatan savet koji nikada necete znati da upotrebite. Ne mozete da ga shvatite kako treba. Takvi kao VI nam kroje 90% trzista i zivotnog standarda... Od besa se izjedate, zar ne? Ne moze majstor samo da srafi nego danas mora i kompjuter da koristi? Marketingom da se bavi? Delove da nabavlja i uvozi? DIREKTNO?
        Desavaju se promene u nacinu poslovanja!

Predjite malo preko granice i vidite sta je trgovina+marketing ...
        Ja radim svoj posao a VI radite svoj.

Comment

• galileo5
          CBC Veteran
          • 31.03.2005
          • 131
          • Leskovac, South Serbi

1. Nemoj suditi o necijem nivou ako istog ne poznajes.
          2. To sto ti smatras savetom je savet jedino ako mi sve to sto si ti vec rekao neznamo, u suprotnom je samo podsecanje.
          3. Takvi kao JA kroje i sopstvenu sudbinu i neke linije zivota i od 16-17 godine rade razne poslove kako bi sebi obezbedili ono sto im je potrebno
          4. Majstori kao JA koji su ujedno i visokoobrazovani gradjani jako dobro poznaju racunare i jako dobro znaju da koriste internet kao trecu ruku poslovanja.
          5. Da se majstori kao JA koji ujedno i uvoze nesto ne bave marketingom, uvozom i ostalom organizacijom morali bi da za to placaju agencije koje pak nemaju pojma o samoj materiji, sto bi u svakom slucaju podiglo cenu krajnjem kupcu.
          6. Promene u poslovanju su itekako ucestale i primetne, ali ponasanje onih koji znaju samo da kritikuju nije.
          7. Prelaz preko granice se podrazumeva, kao i poseta fabrici cije proizvode prodajete.
          8. Da, i mi (JA) radimo svoj posao onako to smatramo da treba, a ako cilj da se svi vozimo jeftinije nije jasan, tostoji mogucnost da se u nekim institucijama to objasni i na neki nacin prezentuje ljudima koji imaju problem u ocenjivanju poslovanja koji se sastoji iz uvoza, plasiranja robe drugim serviserima koji ispravno ugradjuju uredjaje i opremu koju ste im plasirali, ugradnja te iste robe u sopstvenim servisima.

Comment

• alt+64
            CBC Senator XXL
            • 27.02.2006
            • 571
            • bgd

Dobili ste besplatan savet koji nikada necete znati da upotrebite
            Ovo bi imalo smisla kad bi ti bio preiskusni baja od 70 godina, koji je sve postigao u zivotu, i mrzi ga da se ebava zbog 2-3k evra, pa eto nekome da ucinis uslugu.
            Posto ocigledno nisi nesta od toga, onda ni ova recenica ne znaci bas nista.
            Sta mislite koja je nabavna cena kineskih automobila? Ovo sam vec negde na nekom forumu pisao. Nesto kao matiz je oko 3000 $.
            So...?
            Neko je napisao i da je za Stila 10k. Sta mislis, koliko te kosta brod od kine, izgradnja salona, opremanje, obuka radnika, marketing...

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Hmmm... Da, tačno...
              Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• g60
                CBC Senator XXL
                • 20.10.2006
                • 1011
                • Vrachar je majka ;)

Gledam vas kako turpijate 9 strana... Dobili ste resenje u jednom postu ali vam ne odgovara? Nisu zvezde naklonjene? Ocekujete pojeftinjenje s' neba? Od turchina na letecem cilimu?

Meni ne pada na pamet da idem i da se davim
                time sto je vas posao. Da nabavljam... pa da vama lenjivcima valjam.Nista ne opravdava ljudsku lenjo' s.

Naravno da treba neko da ima sedu bradu da bi ga poslusali... Ovde na balkanu fakultet ne vredi nista. Ko je pametan, odavno je otisao.

Kravatu o vrat, akten tasku i pravac na avijon!

Da... Saloni za automobile su taaako skupa investicija Recimo onaj za KIU na novosadskom putu je od zlata zidan

Gubim i vrteme i strpljenje. Ako necete da radite kako valja, ja vam ne mogu pomoci. Na meni je da odlucim da vozim i dalje na benzin kao i veliki procenatljudi... Mozda malo manje ali me zabole.
                Pozz

Comment

• prolupator
                  CBC Senator XXL
                  • 02.09.2005
                  • 3968
                  • Zemun

Ih, kakvi ste.... zadrti k'o dva jarca na brvnu...
                  Kao da ste po****li svu pamet ovog sveta...

@g60: Krajnje pretenciozna izjava i neumerena nekom ko se smatra pristojnim i intelinentnim bar toliko da ne vredja tudju inteligenciju:
                  "Dobili ste resenje u jednom postu ali vam ne odgovara?"
                  Da nije zalosno bilo bi smesno...
                  OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Daka
                    CBC Senator
                    • 15.06.2005
                    • 277
                    • Subotica

Na chemu si ti????Da nisi mozda BAJA PATAK!!??? Pitanje za G60?

Comment

• uglavnom.bezopasni
                      - 42 -
                      • 03.02.2005
                      • 2235
                      • Novi Sad

Originally posted by g60
                      Meni ne pada na pamet da idem i da se davim
                      time sto je vas posao. Da nabavljam... pa da vama lenjivcima valjam.Nista ne opravdava ljudsku lenjo' s.
                      Neznam koji si fakultet završio, ali vrati se na popravni...

Posao "majstora" je da ugradjuje, popravlja, održava...
                      Posao distributera (generalnog ) je da snabdeva majstora delovima, znanjem, garancijom, alatima i sl...
                      Posao uvoznika je da uvozi...
                      Posao špeditera je da doveze...
                      ...

E kad bi svako radio svoj posao onda bi svima bilo dobro. Pričam ti iz iskustva u tri različita posla, gde su uvoznici postali vremenom i dustributeri, pa onda otvorili i maloprodaje u kojima su proizvod krajnjem kupcu nudili po ceni koja je ista kao što su je dobijali i distributeri, onda distributeri nisu imali više šta da rade jel nisu mogli da postignu cenu,pa im je posao propao, ovi prvi su vremenom zaposlili gomile ljudi i u jednom trenutnku prerasli sami sebe, posao stao 3 meseca, kao što se povremeno desi, i onda sve popuca po šavovima...
                      Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                      11.04. 0:12 #2
                      Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• galileo5
                        CBC Veteran
                        • 31.03.2005
                        • 131
                        • Leskovac, South Serbi

Originally posted by g60
                        Gledam vas kako turpijate 9 strana... Dobili ste resenje u jednom postu ali vam ne odgovara? Nisu zvezde naklonjene? Ocekujete pojeftinjenje s' neba? Od turchina na letecem cilimu?
                        U cemu je tvoj problem pa nemozes da ukljucis mozak. Resenje problema zvanog "sekvent za 650e" ne zavisi samo od nas, vec i od proizvodjaca, carine, transporta, spedicije, i svega ostalog sto ima veze sa samim uvozom.
                        Nazvati nekog lenjivcem, a pritom ga i nepoznavati je krajnje bezobrazno i prostacko ponasanje bez obzira imao ti 15 ili 85 godina.

Originally posted by g60
                        Gubim i vrteme i strpljenje. Ako necete da radite kako valja, ja vam ne mogu pomoci. Na meni je da odlucim da vozim i dalje na benzin kao i veliki procenatljudi... Mozda malo manje ali me zabole.
                        Ma zabole mene za tvoje vreme kad ti nemas osnovnu kulturu ponasanja, a promasio si i svrhu ovog foruma koji sluzi za poboljsanje medjusobne saradnje a ne sviranju kurcu o kineskim proizvodima i tvom profesionalizmu u internacionalnom poslovanju.

Ti se mozes voziti i na gole banane ako te to ispunjuje

Comment

• Dora
                          Nadzornik!!!
                          • 24.10.2004
                          • 17451
                          • Novi Sad
                          • FIAT

Zaključao bu ja....
                          Svako nek leči svoje frustruacije na drugom mestu, ovde nije vreme ni mesto za to.
                          G60 što se mene tiče imaš prvu opomenu jer niko nije toliko glup da ovako piše, a za zezanje ima druga tema....
                          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
                          X