Sekvencioni plin za 650 evra? Moze li to da valja za tolko?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Da, ugradjuje se i radi lepo.
Od vakumskog je sve bolje....
Comment
-
-
-
Ma cena sekventa mora da padne na pet glava. Uostalom, kao i sve u zivotu kada se tek pojavi pa klempa. Cena je srazmerna tome da se ugradjuje u svetu u novija kola. Samo mi ovde ubogi vozimo kola u proseku 12 godina stara...
Znaci sekvent 1000 evra na auto od 20000 evra = Ok
sekvent 1000 evra na auto od 3000 evra... Jok.
Uskoro...
Comment
-
-
Po tvojoj logici u taj auto se onda stavlja radio isključivo za do 30 evra, gume maksimum 100 evra 4 komada, auspuh od papira jer ne vredi više a neće se ni auto voziti 100 godina itd....
Zamisli koji sam ja bolesnik, staviću sekvent u auto koji sam platio 1100 evra
Comment
-
-
Pa da, ali nas sequent kosta manje od 100E, mislim svi delovi (par creva, emulator i prekidac).
Comment
-
-
Ako je 100 jevreja, sigurno je podosta delova sa plinskog sporeta? Cetri ringle - cetri cilindra
Naravno, u kola od hiljadu evra moze da se stavi i muzika od 1000 evra.
Kao i obican kucni cd kada se pojavio je kostao par iljada maraka a sad dvd dvx ima u metrou za 50 maraka! tj.25jura.
Znate vi sta ja govorim ali se sprdateverovatno imate mnogo vecu zaradu na sekventu.
Comment
-
-
Ne boj se, kako kazu politicari i nama ce doci bolje sutra... Sto pre a ja mislim tamo neke 2020 godine posle nove ere
Naravno da se isplati plin za nova kola... Pa sa razlogom ih je i kupio. Sipas i ne mislis! tri godine a onda raspad...
Sto vece za sto manje para... Ako moze jos i na vetar da ideTako ovde kupuju ljudi kola.
Ali sam recimo primetio da u italiji svaki 15- 20 ti auto vozi na plin a da ne pominjem da je na putu svaki 20 -25 auto Fiat ili alfa! Sami Italijani su se okrenuli potpuno audiju, wagenu i renolu!!!!!!
Jel to zemlja plinskih uredjaja?
Comment
-
-
E svrha ugradnje plina nije da bi se vozio lepse, brze udobnije ili sta vec ,nego brate da se vozis jeftino, a na jeftinocu se obraca paznja kad fali municija,i rezultat je vozis jeftin polovan auto s plinom.A to da neko stavi plin u novog bembura ili audija e to je perverzija( mada ja znam jednog takvog)
Dora je potpuno u pravu, ako stavljas stavi naj kvalitetnije , manje ce da te boli glava posle.
Comment
-
-
Originally posted by IvanTPa da, ali nas sequent kosta manje od 100E, mislim svi delovi (par creva, emulator i prekidac).Tu je znaci zvrcka...
Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Ja moju ne vozim, eno je u prtljažniku u kutijama
Comment
-
Comment