*IvanT*
Koje ste aute probali (Brick i dora), kod kojih se plusom okidaju injektori i samo softverski je radilo, bez ucitavanja odgovarajuceg firmvera?
Koje ste aute probali (Brick i dora), kod kojih se plusom okidaju injektori i samo softverski je radilo, bez ucitavanja odgovarajuceg firmvera?
Dora:
Ja nijedan
Ja nijedan
Nije mi jasno sto se toliko potresate, niko nije reako da Stag ne moze da koristi pozitivan impuls, vac da mu za to treba odgovarujuci firmver i da samo softversko podesavanje to ne moze da resi.
Saradjujem sa firmom koja proda preko 200 AC uredjaja mesecno, tako da nam ne treba informacija iz Amerike sta je i kako je. Galileo u zadnje vreme takodje kupuje od njih, pa "distrubuira" robu dalje.
Brick, hvala na detaljnom opisu kako radi emulator, ali meni je ugradnja gasa posao kojim se bavim skoro 7 godina, tako da sam poprilicno upoznat sa nacinom na koji rade i daleko komplikovaniji uredjaji od emulatora.
pomenuo si pitanje nekih specifi?nih injektora benzina, na šta misliš ?
na koje si ti probleme nailazio sa tim injektorima i ECU gde se okida pozitivnim pulsom ?
pitam iz znatiželje..
na koje si ti probleme nailazio sa tim injektorima i ECU gde se okida pozitivnim pulsom ?
pitam iz znatiželje..
Doduse, mozda STAG moze, ko zna koliko jos emulatora ima u njemu, a mi "nismo obavesteni".

Comment