Održavanjem... samo treba ja?i osigura?. (danas su ipak bile plave pilule na redu, a ja popio crvenu)
Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless." 11.04. 0:12 #2 Rule #51:Sometimes — You're Wrong!
Posto sam skroz zadovoljan kako se STAG pokazao, ugradio sam ga i u Porschea, i prvi utisci su odlicni.
Uredjaj jako lepo radi, auto ide super, samo sto sad sipam 40 litara za 1200 din
u pitanju je 2.5 turbo motor, 220 ks @ 0.7bar, 4 cilindra....
dizne su valtek 1 ohm, isparivac DT gas, kopija tomaseta cini mi se...
Zahvaljujem se Galileu za izuzetno korektan odnos prilikom nabavke opreme, kao i Dori za pomoc prilikom nabavke isparivaca i fitinga/reducira za bakarnu cev fi8
onomad na benzin je isao na nesto preko 1 bar, i bilo je hladno vreme..
posto je manjac u zadnje vreme poceo da protestuje protiv visokok boosta vratio sam na fabrickih 0.7, sto se odrazilo ipak malo na pad performansi, kao i toplije vreme u ovo doba godine na koje je turbo izuzetno osetljiv..
uglavnom, na sadasnjih 0.7 bar razlika izmedju gasa i benzina je neosetna..
takodje , zbog malo mesta pod haubom,kompaktan DT isparivac mi je legao ko budali samar , medjutim za neke ozbiljnije pritiske (preko 1 bar) cu morati ili da menjam isparivac, ili da pokusam da prepravim postojeci, da bi se ostvarila dovoljna razlika pritiska gasa u railu i pritiska u usisu... ali to sve kad resim pitanje menjaca... (nabavim turbo menjac)
... jos uvek je vise od 500e, sacekaj jos koji mesec ili godinu, ma prodaj auto, ustedeces i registraciju i ostale troskove, a neces ni zagadjivati okolinu.
Comment