LOSI PRIMERI UGRADNJE!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Re: LOSI PRIMERI UGRADNJE!
Keketerac, ''mislim nemo da se ljutiš'' , nisam stručnjak za ovakve uređaje, ali mi deluje sasvim OK! Jedina mala zamerka je što su cevi od boce dosta izbačene u prtljažni prostor. Mogle su da idu više desno i jedna iza druge. Ovako postoji opasnost da se zakače pri tovarenju većih stvari u gepek. Ostalo je dobro odrađeno. Mislim da će ti se javiti Dora i Ivan pa će ti reći svoje mišljenje i njih poslušaj.Prvo: Ja sam uvek u pravu. Drugo: I kad nisam u pravu poštuje se prvo pravilo
Comment
-
-
jeste li videli uredjaj fabricki opelov sa opelovim znakom izlivenim na deklu!inace uredjaj ugradjen u holandiji 75.te godine u opelovoj fabrici i radi jos uvek!nisam slikao ali sam se licno uverio!
Comment
-
-
gledam ove slike i cudim se , nemogu da verujem da su to instalirali mehanicari , nikako mi neide u glavu kako neki ljudi mogu tako da budu neuredni i neprofesionalni, zice na sve strane , sta je tesko zavezati ih plasticnom vezicom ili izolir trakom , nego ih ostave da mlate na sve strane , dali uopste razmisljaju ili samo rade nabrzinu da bi sto pre lovu u dzep strpali ...
Comment
-
-
Kako znaš da su mehaničari? U Novom Sadu,recimo,od gomile ubacivača gasne opreme nema više od pet koji znaju osnovne stvari. Sve su to propali kuvari,bravari,muzikanti i tako... I šta očekivati od nekoga ko ne ume ni cilindre da izbroji na motoru? Izvinjavam se onima koji su se osetili prozvanim,ali je tako! A taj gas u automobile ugrađuje i Kurta i Murta. Koliko li se tek oni rezumeju...?
Comment
-
Comment