Softver ima, poslao sam mu, a smatrao sam da ima interfejs, ali, `bem li ga? Tomo?
LandiRenzo LCS
Collapse
X
-
-
-
-
Ma vratio sam je.....ali od sutra idem da se raspitam gde mogu da nastelujem ovo cudo, a da je blize od Bg-a.
Al si me zeznuo da i ja mogu da budem sam svoj majstor
Comment
-
-
Bar u Niš(u)bi lako mogao da napraviš jedan RS232 interfejs, pa se sam poigraš i šteluješ kako ti je drago.
Comment
-
-
E to sam hteo da cujem....a kako da ga napravim i kome eventualno da se obratim za to?
U potpisu:
dosadnjakovic mladji
Comment
-
-
-
To majstore....pretpostavljam da ce mi ova sema nesto znaciti u zivotu, kad je ukapiram........ali o tom cu misliti sutra, odoh da spavam. Hvala!
Comment
-
-
Pa naravno da treba da se steluje, ono zadnje ti je sema da mozes sam da napravis komunikaciju izmedju uredjaja i lap-topa.
Ja kupio sve delove za interfejs, sad samo da sklopim to i nastelujem.....valjda ce da radi kako treba
Comment
-
-
Nije skupo kolo Max 232 ali ne mora bas sa njim da se pravi moze i jevtinije. Pogledaj link ali i potrazi dalje. Aplikacija nije kriticna uopste.
http://www.scienceprog.com/alternatives ... -projects/
Comment
-
-
Delovi za interfejs su 100-tinak dinara, ukljucujuci i devetopinski konektor za komp.
Comment
-
-
Ja napravih konektor i povezah se lepo na lap top i prepoznao je ECU i ocitava i lambdu i obrtaje i jos svasta i lepo radi, al na benzinu.....na plinu radi samo na leru lepo, ja mu menjam neke parametre, a i ne znam bas sta menjam, i kad menjam ko da ne menjam , isto radi....
Koje vrednosti da ucitam ovde, a da bude dobre?
i rece Ivan da je prosto stelovanje,jeste, al kad znas.....stelovao sam ga i prckao sat i po i nista, pocinje da me jako nervira ovaj pametni plin
Comment
-
Comment