ja bi ili iskljucio full throttle opciju ili povecao vrednost aktuatora za full throttle open
LandiRenzo LCS
Collapse
X
-
i rece Ivan da je prosto stelovanje,jeste, al kad znas.....stelovao sam ga i prckao sat i po i nista, pocinje da me jako nervira ovaj pametni plin
Barabo, napreduješ....
Resetuj sve parametre, onda izaberi samo opciju za broj obrtaja da očitavanje bude ispravno, prebaci na gas i drži papučicu gasa, da broj obrtaja bude 3000. Sam će se naštelovati.
Comment
-
-
E ako je stvarno tako, ima specijalno da ti dodjem da ti se zahvalim i da te upucam sto mi odmah nisi rekao
Comment
-
-
Kada LCS prođe baznu adaptaciju, prećićemo na ostala setovanja, korak po korak, kako bi kasnije svi koje ovo interesuje znali šta i kako.
Comment
-
-
-
Originally posted by DukePažljivo te pratim... Čim izučiš zanat, eto me kod tebe...
Ne sekiraj se, kad ovo izucim , ima da ti nastelujem onu tvoju azdaju da trosi kerozin i onda cu da za****m gradjevinu i mostove i sve i odem u plinadzije ( i jos brze se vratim na staro, verovatno)
Comment
-
-
Vikend je, a ljudi koji (nazalost) rade mogu da se posvecuju prckanju oko automobila samo vikendom....
Elem, povezao sve opet, upalio, drzao neko vreme na 3000 obrtaja i pogodite sta.....opravio se i poceo lepo da radi.
Ovo ``lepo`` uslovno shvatiti, jer je ler uglavnom dobar, ali ne ide nesto, malo kao ima neku knedlicu oko 1500-2000 obrtaja, nekako ne vuce linearno kao sa obicnom slavinom......a i globalu ne vuce nesto primetno bolje ko sto sam ocekivao.......u svakom slucaju, vratio sam slavinu, pa se vozam ko covek
Sta dalje?
P.S. posle dvadesetominutne voznje ( tj. svakojakog maltretiranja auta) svratih na pumpu da operem kola, oprah ih i upalim auto, kad ono, nece da radi lepo na plin. Opet sam morao malo da ga drzim na 3000 obrtaja, pa se naucio opet da radi. Sto se resetovao?
Comment
-
-
Kada preođe štelovanje, u drugom prozoru imaš opciju Optional default lock, aktiviraj je .
BTW
Na kojoj je vrednosti aktuator, kada prođeš autoadaptaciju?
Comment
-
-
Lepo kaze Ivan, evo ti softver, pa se igraj…..
I opet sam se igrao, i poceo sve od nule. Dakle, resetovao sva podesenja, pa ga upalio, drzao na 3 do 4 hiljade obrtaja neko vreme, pa je malo naucio sa kojim parametrima radi i opet je radio isto kao pre, ler prilicno dobar, ali ne ide kako treba, tj. ima knedlicu od 1500 do 2000 obrtaja, i ne vuce nesto posebno, cak malo slabije nego sa slavinicom, osim preko 5000 obrtaja gde je malo zivlji.
1. Pri tim podesenjima:
Na leru, lambda 0,35, rpm 800-820-850, actuator 72 (default 74), tps 0,0v, tps idle 1,51
2.malo obogatio smesu na inbusu( na isparivacu)
Rpm 820-840, tps idle 1,53v, lambda 0,33
3. Jos malo obogatio smesu
Isto sve, samo tps idle 1,55v
4. Jos obogatio smesu (lepo radi, ali kad dam gas I opadaju obrtaji, opadnu mnogo, pa se vrate)
Rpm 810-830, tps idle 1,47, actuator 47, lambda 0,41
5. Prilicno osiromasio smesu, najlepse radi I ler ne varira posle davanja gasa
Rpm 870-900
Lambda 0,80 do 0,76
Actuator 22, tps idle 1,51
Pri svim podesenjima ( a sva su ocitavanja na leru), ne svidja mi se kako ide.
P.S. Tezak sam tupson, zaboravio sam da aktiviram onu opciju Optional default lock. Bez toga se ovo nista ne vazi, zar ne? =]
P.P.S. Posto sam se igrao i sa lerom, sad sa obicnom slavinicom toliko lepo radi, lepo ide i prosto mi se ne cacka vise. Neko rece da se ne dira sto nije pokvareno, jos samo tu mudrost i da primenim......
Comment
-
-
5. To je bogata smeša, nešto ti tu pogrešno radiš, kažeš obogatio smešu a lambda je 0.33, to je siromašna smeša.
Svaki auto na leru voli malo bogatiju smešu da bi lepo radio.
Comment
-
-
Odvrnuo u suprotnom pravcu od kazaljke na satu, to je valjda obogacivanje smese?
Kako god, lambda varira ponekad, ali se posle nekog vremena stabilizuje, u tom slucaju na 0,33.
A i sam vidim da je ona kockica u zelenom podrucju kad je lambda preko 0,37, pa sve do 0,45 ili mozda malo vise, a ispod 0,37 u zutom polju, tj. siromasnom.
Comment
-
Comment