Stex jesi bio do Baje kod Cokica?
Potrosnja plina
Collapse
X
-
Originally posted by zoranbgdali su ti svetjice nove ili stare ?
bez obzira...
zabelezi gde ti se sad nalazi polozaj srafa za stelovanje .. ,odvrni ga pola kruga pa probaj ,ako time budes resio problem ,vozi malo vidi jel sve OK..ako necima ..zavrni 1/4 kruga pa opet probaj ..dok nenadjes minimum povetjanja odvrtanja srafa,koje resava problem..
proveri dali ti se negde nije stvorio falsh vazduh ..na spoju mixer-ploce i karba ili tako negde..
btw: zar tvoj karburator nije jednogrli ?
proveri dobro kako nalezu kablovi na svetjice i njihov spoj sa kapom..naprskaj kapu kablove ..nekim WD40 i lli slicnim sprejom i prebrisi..
btw2: ta cimanja ti vise lice na neki problem sa strujom ..
ali probaj ovo sa stelkom..ako nepomogne ,vrati sraf na isto mesto..pa "pretresi struju"
Comment
-
-
Originally posted by podbagdalacnas narod lepo kaze:ne mozes da prdnes a u isto vreme i da stisnes **** tako i ti dragi Stex, ako hoces da ti auto lepo vuce bez cimanja,moras malo da ga odvijes na glavnom srafu za protok auto-gasa!
Poslusaj i uradi kao sto ti je napisao zoranbg u zadnjoj poruci i neces nista da pogresis
Moje licno misljenje,videvsi tvoje slike, je da je potpuno pogresno postavljen isparivac. On mora da bude gledajuci ispod otvorene haube,na levom kosu paralelno sa tockovima i sto blize mixeru
Na kraju krajeva,jako mi je zao sto nemas dobrih majstora kod tebe u okolini pa te zato pozivam da dodjes kod mene,da uz pivce resimo problem
Comment
-
-
samo treba preshtelovati *****
kak`i bre filteri, zazori, polozaji isparivacha i ostalo...
isparivach jeste sam po sebi sranje teshko ali njegov polozaj nema veze sa paljenjem.
je*es zazor na svechicama kada nove za njega ne kostaju ni 10e.
filter u redu ali se mora preshtelovati. trebalo je i sa starim filterom ali sa novim pogotovo
Comment
-
-
Majstor koji ti je ugradio gasnu instalaciju nema sada vremena za tebe?
Napisi u rubrici dobra i losa preporuka servisa tacno KOJI JE TO SERVIS.
Ko smo mi da nas pitas? Imas SVOG majstora.
On nekako ima moralu obavezu da to odrzava. Ili sam ja nesto pobrkao pojmove.
Comment
-
-
Na kraju krajeva,jako mi je zao sto nemas dobrih majstora kod tebe u okolini pa te zato pozivam da dodjes kod mene,da uz pivce resimo problemOriginally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
pa dobro ,zato sluzi forum ,da se nebi odmah islo kod majstora i davale pare.
ZA TO sluzi.
a sad mu lepo objasnite kako da presteluje gas,postupak..(ako to resava stvar)
ili je to nemogutje da se objasni preko foruma ?Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Originally posted by zoranbgpa dobro ,zato sluzi forum ,da se nebi odmah islo kod majstora i davale pare.
ZA TO sluzi.
Svakako ne služi tome da svi vozači postanu sam svoj majstor i da nikad ne idu u servis.
Ja sigurno en očekujem da neko iz Sloveniej zapuca do mene i popravim mu gas ali očekujem da posle saveta ako nije vičan ili ne zna o čemu pričam ode do lokalnog majstora i da pare.
Comment
-
-
Originally posted by Plinadzija@ eror
Ma ne treba da se steluje, sta ti je, nemoj si seljak.nije mi dobro
Comment
-
-
pazi ..ima neko kad dodje sa pitanjem ovde,odma vidis da trazi majstora..
obicno to naglasi u pitanju "KO bi mogao,ili,znate li koga..." znaci otje dobrog majstora i kraj price..
stex je naglasio da otje sam to da uradi DO neke granice..,ako nemoze ..normalno majstor.
netreba nikom da se natura put ..ako otje sam treba mu pomotji savetima .. a ako otje majstora onda ga uputiti na proverenog.
stelovanje pa stelovanje ..kao da je to operacija sa 56 nepoznatih .. pa sto mu ne predlozite da ODVRNE ili ZAVRNE sraf
i koliko ,,mislim, sta se jos radi na stelovanju venturija ..?
ili ima dovoljno gasa u radu ili mu fali ..?!?
ajd @Stex ..javi kako si resio .i meri jedno 1 - 2 meseca potrosnju .. pa javi,mene interesuje.
ja nemam vise nekih ideja.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
Comment