pazi ..ima neko kad dodje sa pitanjem ovde,odma vidis da trazi majstora..
obicno to naglasi u pitanju "KO bi mogao,ili,znate li koga..." znaci otje dobrog majstora i kraj price..
stex je naglasio da otje sam to da uradi DO neke granice..,ako nemoze ..normalno majstor.
obicno to naglasi u pitanju "KO bi mogao,ili,znate li koga..." znaci otje dobrog majstora i kraj price..
stex je naglasio da otje sam to da uradi DO neke granice..,ako nemoze ..normalno majstor.

Mislim ti si tu od početka, mnogo puta si uskočio i odgovorio na trivijalno pitanje koje je već obradjeno i na tome sam ti zahvalan jer si me spasao smora.
Ako kaže da mu je trošio malo ja mu ne mogu sad reći da odvrne malo šraf jer će po njemu onda trošiti više, ako kažem da zavrne i tako je trošio malo pa će biti još gore. Ne mogu svakom bez predznanja da objašnjavam princip rada motora, gubitke loše podešenog plina sa uticajem pedale kako se pritiska na glupom venturiju koji kad se zaleti saspe sve što se zaletelo a posle se guši od viška pa opet sledi pedala da se to kompenzuje umesto da ima normalno goriva i stiska se pedala koliko treba.
I na kraju, šta god ko rekao samo jedan što ga niko nije video može da me ubedi da auto troši manje plina u litrama od fabrički deklarisane potrošnje benzina. Mislim može ali onda opet ulazimo u raspravu štetnosti po motor a onda neko kaže ma boli me uvo jer će to da izgura 100k kilometara tako jer je njemu tako a onda neko drugi to uradi pa mu crkne na 20k kilometara i tako u beskraju....
Comment