Nabavio kabal ali mi izbacuje poruku ,,Nema plinskog uredjaja" Program instaliran na windows 8.1 skidani drajveri sa preporucenih sajtova iz upustva. Da li je neko imao slicnih iskustava.
Sa kojim integralnim kolom si napravio?
Moraš koristiti ono iz šeme, ako su ti prodali verziju koja radi na 3.3V eto i razloga što ne radi.
Znači treba ti MAX koji radi na 5V.
Moguće je i da si obrnuo kontakte u konektoru.
Prvo probaj i zameni mesta pinovima 2 i 3, tojest onim srednjim (krajnji su napajanje 12V).
Kada ustekas kabal u komp i spojis na uredjaj lpg onda otidji u device menager i vidi drajvere od kabla. Win 8 i win 10 ski u zadnji driver koji ne radi na tom kablu. Udji rucno da instaliras driver i kad ti ponudi 2 verzije izaneri onu koja ima stariji darum. Provjereno je to problem i radice. Ako hoces da tu proceduru ne radis svaki dan onda ces morati izabrati uvjek isti usb na kom si to podesio. Obiljezis nekako tsj usb port i uvek u njega ustekavas kabal i radice kako treba.
Vec sam instalirao win 7 64 bit, radi bez problema. Uradicu dual boot instalirati win 8 pa probati.
Da li mogu postaviti fotografiju mape i kako, da mi neko pogleda i prokomentarise podesenost uredjaja.
Postavi sliku na forum, kako? Jednostavno, jednim klikom iz fotelje :)
U levom uglu ispod editora ima link DODAJ SLIKU UZ PORUKU koji otvara Postimage, tamo izaberete sliku koju želite a ostalo se obavlja automatski...
Ovo je ekran za "brzi odgovor" ukoliko vam treba više opcija iz editora kliknite u desnom uglu
Malo je nepregledno, to je od juce. Poslacu sutra sliku ekrana, zbog kise ne mogu kaciti dijagnostiku.
Po vama sta bi se tu trebalo ili nebi trebalo mjenjati.
U koliko mozete vidjeti.
Slobodno iskljuci dole osciloskop grafik tako da dobijes mapu u cijelom prostoru.
Jesi skoro skidao taj softver kako mogu da primetim mojih ruku delo. Prevod na nase jezike.
Kao sto vidis mapa plina jako puno odstupa od benzina. Trebas da je spustis na toj zutoj liniji dakle segmente gdje otisla gore.
Skinuo sam prije dan dva. Slazem se da ima odstupanja to sam i ja primjetio.
Samo zelim da cujem misljenja iskusnijih.
Pritisak na reduktoru je 1.27bar
da li je to malo visoko.
Vozilo je bilo ugrijano na radnu temp.
Comment