bengula mi je upalila kao da je +20 znaci na prvi okret kljuca i jedan zaverglaj motora
, uvek pali na benzin pa na 2500 prebaci na gas
, ali zato 128-ca se zakucala i naravno nije upalila a bila je prebacena na benzin
i motor prekriven cebetom i ususkan akumulator
Kako vam pali auto na -13?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
moj auto pali! a kako neznamo
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Ne mora da znaci da ti je otisla pumpa - Ja otkad sam kupio auto tesko mi pali na benzin i kad je malo iznad nule!!!Sve radim po PS-u - povucem saug do kraja,stisnem 2 put pedalu gasa(ne ko sivonja) - on upali - ali se odma i ugasiOriginally posted by omBRE@Jole9:
Imam isti auto, i isti problem bolje pali na plin nego na benzin, pa sam pretpostavio da mi je otisla pumpa... Inace moj motor je dve godine star presao je oko 30.000km. Vidim da i gori pale, pa se nerviram sto sedim u kuci
I tako jedno 2-3 puta do ga stvarno ne upalim...Odkad sam ugradio plin(posle prvog servisa 1500km) pali mi super,jedino sto malo pojacam smesu...E sad koliko je dobro ili nije paliti na plin ne znam - cuo sam razlicita misljenja...
Comment
-
-
A kako bi vam tek palio u Sjenici na -25 do -35, a? Caletov kadet je palio na -38 davne '99, doduse na benzin, ali eee, planina je to.
Astra mi pali ko mina, i vozim je na benz dok ne pocne da duva mlakast vazduh, a onda je prebacim na plin, jer mi trrosi grdilo plina kad je odmah prebacim na -15, -20.When things look bad, I just remember that I've got a real big dick and things seem much better...
Comment
-
-
Ma palio je i meni golf dizel na -26 pre 6-7 godina..., ali zastava je zastava, a i nesto se nisam cimao oko odrzavanja, jer nisam bas planirao da ga vozim ove zime, ali posto se sve ostalo rasprodalo, mora i on da se pali. Na gas, ili benzin videcemo...a vi kako te?
Comment
-
-
Meni nikako. Popizdeo sam
ceo dan sam se cimao. Upali on iz prve i to traje do prve raskrsnice dok ne zamrzne isparivac.
Nego poludeo sam, onda verglaj da stigne corba a akumulator na ivici pocne da posustaje, a na sve to pogledam pisa corba na benziskoj pumpi ko luda
. Otvorim bocu hladnjaka kad ono led
. Non stop drugom prigovaram da sredi ovo il ono a svoj nisam pripremio za zimu.
I tako ceo dan danas zamena membrana benziske pumpe, odledjivanje isparivaca i prstiju
.
Sad je sve u redu, dosuo antifriz, zamenio membrane i napunio aku.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
meni ko za qrac prvi dan kada je bio minus...
pukla mi njishka od alnasera, zaledio ceo sistem za hladjenje...
pa pali vatru po hladnjak...
pa uveche ispushtaj vodu...itd...
a danas sam namestio alnaser i upalio je iz druge, tj prvo verglanje je bilo chisto malo da razbije ulje
sada je sve ok...
samo shto svako veche ispushtam vodu i ujutru opet sipam i muchim muku da otopim led oko termostata
Comment
-
-
A zar nije bilo lakse da si danas i nasuo antifriz umesto vode?Originally posted by Filipsamo shto svako veche ispushtam vodu i ujutru opet sipam i muchim muku da otopim led oko termostata
Comment
-
-
da kucnem u drvo, danas posle 2 dana nocenja na ulici prvo paljenje.
kljuc u bravu, vrooom i upali. nesto manje od 1 sekunde.
prede motor.
milina.
ali...uvek ima neko ali sto srecu kvari.
krenuo odmah i kako izdahnem zaledi se para na unutrasnjosti soferke...grejanje nije u mogucnosti da odmah trenutno odledi i mucna voznja prvih 300-500m dok se ne zagreje motor.
a ladna sedista, brrrr (ne radi mi grejanje istih i taman se ponadao da cu ove zime proci lako sa tim kvarom).
meni je mnogo gore sa podnosenjem hladnoce nego autu.
volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Jutros sam pomagao dvojici komsija da upale,imaju gas obadvojica( a nemaju benzin
)...jedna flash vrele vode i startni kablovi su im vratili osmeh na lica
Naravno rekao sam im da se nezezaju,nego da SIPAJU benzin.
Mene nisi palio moj Audi pali ko mina, na minus 13 ( komsija )
nista meni ovde nije jasno
Comment
-
-
Sednem ja oko podne u mog dizela, ugrejem ga 5-6 puta (dam kontak i cekam da se ugasi tinjalica grejaca) i kresnem, nece da vergla samo se cuje onaj odvratni zvuk, kao da se samo okrece alternator, jos jedared, opet nece, treci put upali. Osecam se ko da se nalazim u velikom vibratoru, volan stace po 30-40 mm gore dole, da ubacim u rikverc, jedva sto kazu gore:krenem ja odmah, i zagrejao se za 1-2 minuta voznje.Kad pomeram menjac imam osecaj da ga guram kroz najgoru mast
Comment
-
-
juce ujutro (uvek palim u najgore i najhladnije vreme - oko pola osam) upalim na "tak" i to na GAS i posle par minuta zagrevanja polako se sve vise gasio i na kraju PRC. i onda verglao i verglao i verglao i upalih! sreca moja, uspeo sam i nije se vise ugasio...
danas (jutros) ista prica, s tim sto je akumulator riknuo od pokusavanja i sve se vise gasio dok na kraju nisam pokusao na benzin, ali nedovoljno da povuce i upali... potom sam malo dopunio akumulator, polivao sam isparivac toplom vodom, sve sam smlacio propisno, ali mi se cini da se karburator (ili gas dizna na njemu) zaledio. pa malo i njega... i opet nece na gas. i onda sam verglao benzin i upalih (sad je imao snage a ja malo manje tvrdoglav ovog puta). zagrejao sam ga lepo, otisao do pumpe i sipao benzin (au kako vrti onaj cajger mamu mu j.... kad sipas benzin...), malo potom iskljucio benzin, pa kad je bilo vreme prebacio na GAS i sad je sve bilo O.K. sad sam ga ponovo prebacio na benzin i tako ga, prvi put od ugradnje ostavljam na parkingu.
naravoucenije:
mozda ono polivanje radi, ali meni bas i nije uspelo (Lovato, ubusena dizna). kaze meni lepo zena sta se bre zajeb...
ostavi ga preko noci na benzinu sta se inatis. lepo kaze Dora "ne odgovaram za neodvedenu decu u obdaniste"...
svaka cast onima koji su upalili i nije im potom zaledio, meni jeste.
nije ni ovaj benzin ponekad lose upotrebiti, majku mu!
.
Comment
-
-
he he....@to je to...
nisam tebi ali jesam Bojanu i jos jednom Tipu sa sijerom koji se tu zatekao...dole u rupi ..zna se.
PS: zvali me oni ludaci iz vodovoda...mozada su i dolazili da po ovoj zimi namestaju...nemogu da verujem...
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Originally posted by dekidekinaravoucenije:
mozda ono polivanje radi, ali meni bas i nije uspelo (Lovato, ubusena dizna). kaze meni lepo zena sta se bre zajeb...
ostavi ga preko noci na benzinu sta se inatis. lepo kaze Dora "ne odgovaram za neodvedenu decu u obdaniste"...
svaka cast onima koji su upalili i nije im potom zaledio, meni jeste.
nije ni ovaj benzin ponekad lose upotrebiti, majku mu!
Tako je, neće zmija ujesti, neće neće...
Inače opis i tehnika pljenja ima u onim lepljivim gore, naročito kad se krene na plin pa ne uspe.
Ko se zezno pa upali nema gašenja ali sve to piše da ne pišem opet
Comment
-

Comment