na gas iz taka i drz ga na visim obratjima (malo visim visim) nego sto sam inace, i - radi. bila mala kriza posle par minuta, krenuo da obara obrtaje, ja jos malo po gasu i - posle 15-ak sekundi, sve ok. zagrejao se super, nije zaledio i posle radio ko sat. znaci samo tu krizu prelomiti, to je poenta...
majstor ostaje majstor. Doro svaka cast. iskusno, nema sta.
Eto vidiš postupiš po uputstvu i sve radi a još i ne boli
Opet je to turaza hladnog motora sa zgusnutim uljem, sto i nije najpametnije...zar je tolko tesko upaliti na corbu i i potrositi lonce karburatora? Ne treba vise od toga...
Ovih dana moja 128-ca pali ko mina samo je nesto jako alava.Sa 13 lit. gasa koliko sam sipao pre neki dan, a bilo je jos jedno 2-3 lit. u rezervoaru presao sam ravno 98 km.
naravno, ako je frka i imate zapusen ili bilo kako drukcije onesposobljen benzinski sistem, to je fora da upalite i zagrejete motor sa GASom. naravno da treba paliti na benzin (nije toliko skup), ako vam je ispravan sistem za benzin.
a sto se potrosnje tice - niza temperatura - manji pritisak - prividno JOS VISA ionako visoka potrosnja. prazniti gasni rezervoar nije merilo. tu ostane nesto gasa unutra zbog svega nabrojanog. cak je i vecina pumpi pod nizim pritiskom (5 bara) tako da - nema pravilnog nacina da na brzaka izmerite potrosnju gasa.
Opet je to turaza hladnog motora sa zgusnutim uljem, sto i nije najpametnije...zar je tolko tesko upaliti na corbu i i potrositi lonce karburatora? Ne treba vise od toga...
Terija gasa kaže da je njegova osnovna prednost i čuvanje motora što nema razgradjivanja ulja pri hladnom startu usled viška benzina.
Habanje motora je usled hladnog ulja i viška benzina. paljenjem na gas gubi se bar jedan element toga. Veči obrtaji na leru ne smetju toliko jer nema opterećenja. Normalno ne 5000 obrtaja
Ja sam imao muke ovih dana oko paljenja... prvo mi je odlepio akumulator kome su zamrzle celije
stavio novi od 55 ah, zatim na benzinu ujutu moram da ga verglam ceo minut da bi upalio, sreca pa nov akumulator pa mu nije problem... mada jutros sam ustaniovio, posto sam zaboravio da vratim na benzin, da mi auto bolje pali na plin.... jos cu sutra da probam i foru sa vrelom vodom... onda ce tek paliti bez problema....
Evo, da ne ispadne da se samo hvalim. Jeste da mi auto pali na gas ko mina ujutro, posto mi je crkla benzinska pumpa... Pali lako, ne gasi se, odma vuce dobro....ali.....
Crko mi je dihtung glave, vidim antifriz koji se po malo sliva niz blok na spoju sa glavom...
U ponedeljak skidam glavu, pa ravnanje, pa novi dihtung..... Smrc!
Tako da ga jedno tri dana necu paliti nikako......
Sta pricas bre, u kom gradu?...
Salim se, stvarno, gde to ima -35 stepeni? U Sibiru?
Pa u Sjenici brale, video bih vas da zivite u ovoj ledari kako bi vam palile mashine.....
Ovde kod nas ce zimi ne meri potrosnja, inace bi svi zavrsili u dilkarnici
When things look bad, I just remember that I've got a real big dick and things seem much better...
Comment