@Ivan TE bre sto ste na kraju srca. Prvo nisi ti radio na laguni kada je poslednji put bila u servisu vec neki od momaka. Nisam licno tada bio pa nemogu da ti kazem koji. Rekli su promeni svecice i kablove i ja sam to ucinio. Nisam od onih koji dzangrizaju pa nemoj da ovaj post shvatis tako. E sad znam ja da je najbolje da kupim novu lagunu ali.....
Hebiga nekukam ja sto sam promenio i kablove i svecice al bre brate ti predlazes da promenim motor?
Naravno ovaj savet za svecice dosao je BEZ pregleda osciloskopom, znaci vise mi je delovao preventivno...
@BOOST
Ovo vec ima smisla, da naravno ima MAP senzor i jos sutra cu pogledati kako stvari stoje s crevom do mapa. Posto je ranije bilo detonacija moguce je da je neka napravila rupicu ili pukotinu u crevu koja se nevidi golim okom. Super hvala na savetu.

Naravno ovaj savet za svecice dosao je BEZ pregleda osciloskopom, znaci vise mi je delovao preventivno...
@BOOST
Ovo vec ima smisla, da naravno ima MAP senzor i jos sutra cu pogledati kako stvari stoje s crevom do mapa. Posto je ranije bilo detonacija moguce je da je neka napravila rupicu ili pukotinu u crevu koja se nevidi golim okom. Super hvala na savetu.

Comment