ATEST

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

Re: ATEST

Izmrviš ciglu na sitne komadiće, ono baš sitne, zatim to pomešaš sa biberom i taj prašak sipaš u gaće... kad picajzla naidje na biber, počne da kija, opali glavom u ciglu i usmrti se... Tako se to leči...
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• pankec
      CBC Početnik
      • 27.12.2009
      • 4
      • beograd

moj atest je uradjen 2004.upisano u saobracajnu dozvolu,nemam nikakav poseban papir.
      dali ja sad moram ponovo da radim atest?

Comment

• ragazzoni
        CBC Senator XXL
        • 24.02.2009
        • 774
        • Obrenovac i okolina
        • Opel Omega 2.0i-16v

Kako da ne, treba ti kartonče, na kome će pisati i tehnički pregledi TNG opreme, atest je na 5 god, TAKO MAŠINAC, a i ostali stavljaju, pa nalepnica na staklo, pa........... Sva sreća te se to plaća. Kad se napravi i AGENCIJA koja će o svemu voditi računa..... Pitanje za Doru: Da li idu elektro ventili na sve MV. od 1.1.2010.???
        ''Ovladajte TEHNIKOM, da ne bi ona ovladala VAMA!!''
        Poslednja reč tehnike uvek je UPOMOĆ!!!

Comment

• vujke
          Admin
          • 29.09.2004
          • 1673
          • Mladenovac
          • Daewoo Lanos 1.5SX

AJ jedno pitanje preko reda ...
          Gde u BG moze da se zakaze atest po mogustvu telefonom ili gde je manja guzva makar i 2 puta isao za BG.... u Mladenovcu imam termin tek u februaru...
          while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• slavko_bgd
            CBC Senator XXL
            • 24.03.2009
            • 771
            • Batajnica
            • Stilo 1.6 16V MW

Originally posted by pankec
            moj atest je uradjen 2004.upisano u saobracajnu dozvolu,nemam nikakav poseban papir.
            Obavezni ste da uz saobraćajnu dozvolu nosite tzv "zeleni kartončić" i da ga pokažete policajcu na njegov zahtev. U saobraćajnoj, u rubrici "napomena" piše samo "pogon na gas", "vozilo na gas" ili slično ali ne piše rok važnosti odobrenja.
            Dakle, niste obavezni da radite atest ako možete da dokažete da mu rok važnosti nije istekao, a to dokazujete "zelenim kartonom", koji je zapravo prepis atesta u formatu saobraćajne dozvole..
            Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Originally posted by ragazzoni
              Pitanje za Doru: Da li idu elektro ventili na sve MV. od 1.1.2010.???
              Nemam pojma, znam da su uvoznici naručili brda običnih ventila a i oni se pitaju oko toga. Znam i da se pojavio MV sa špulnom bratko sam li ga slklepa za 5000 dinara...

https.autogas.rs

Comment

• gogi11
                CBC Senator XXL
                • 26.10.2009
                • 790
                • Sever Srbije - Novi Sad

Originally posted by slavko_bgd
                Originally posted by pankec
                Obavezni ste da uz saobraćajnu dozvolu nosite tzv "zeleni kartončić" i da ga pokažete policajcu na njegov zahtev. U saobraćajnoj, u rubrici "napomena" piše samo "pogon na gas", "vozilo na gas" ili slično ali ne piše rok važnosti odobrenja.
                Dakle, niste obavezni da radite atest ako možete da dokažete da mu rok važnosti nije istekao, a to dokazujete "zelenim kartonom", koji je zapravo prepis atesta u formatu saobraćajne dozvole..
                Slavko u potpunosti si upravu !!!!!! Ja sam takodje taj kartoncic dobio i imam ga uz saobracajnu obavezno sto i drugima preporucujem.

Comment

• speedplus
                  RIP Bio nam je drug!
                  • 15.01.2007
                  • 2419
                  • LAZAREVAC

Originally posted by vujke
                  AJ jedno pitanje preko reda ...
                  Gde u BG moze da se zakaze atest po mogustvu telefonom ili gde je manja guzva makar i 2 puta isao za BG.... u Mladenovcu imam termin tek u februaru...
                  Imas u Lazarevcu za 11.01 i to mislim na vise mesta,pa ako te interesuje raspitacu se

Comment

• pankec
                    CBC Početnik
                    • 27.12.2009
                    • 4
                    • beograd

tad kad je radjen atest(2004) nije postojao taj zeleni karton,imam samo kopiju nekog papira o atestu koji stoji u supu,mada mi se cini da cu ipak ponovo na atest jer je uradjen pre vise od 5 godina

Comment

• Dora
                      Nadzornik!!!
                      • 24.10.2004
                      • 17451
                      • Novi Sad
                      • FIAT

Postojao je samo nije bio zeleni nego beli... Ako ga nisi dobio krivi su oni što ga nisu dali. U svakom slučaju moraš dodći do primerka inače nisi po propisu...

https.autogas.rs

Comment

• vladetaub
                        CBC Član
                        • 09.08.2008
                        • 26
                        • Ub
                        • Opel Astra f 1.6 karavan

Postojao je zeleni karton 2004.god. za atest.Ja ga imam.

Comment

• *IvanT*
                          CBC Senator XXL
                          • 30.01.2005
                          • 3234
                          • Srbija, Beograd, Kara

Od kraja `70-ih na ovamo postoji atest za ugradjeni gasni uredjaj, kao i za sve ostale prepravke na automobilu za koje je bilo potrebno atestiranje....
                          http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• uglavnom.bezopasni
                            - 42 -
                            • 03.02.2005
                            • 2235
                            • Novi Sad

Ne bih rekao da si u pravu, posto kada sam cekao u SUP-U uput za atest, gomila njih koji su tog famoznog 10 Decembra pokusavali da urade atest ili su ga odradili ali nisu mogli da dobiju u saobracajnoj pecat bez vandrednog tehnickog pregleda,
                            Nisam bio tu..., ako su probali da udare pečat odmah posle atesta onda im je naravno trebao vanredni tehnički, ja sam rekao da niko nije udarao pečat odmah, zašto bi to radio, nego je čekao sledeći redovan tehnički, odnosno registraciju.

U Novom Sadu i dalje ne treba vanredni tehnički da bi se uradio atest.
                            Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                            11.04. 0:12 #2
                            Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• pankec
                              CBC Početnik
                              • 27.12.2009
                              • 4
                              • beograd

Originally posted by *IvanT*
                              Od kraja `70-ih na ovamo postoji atest za ugradjeni gasni uredjaj, kao i za sve ostale prepravke na automobilu za koje je bilo potrebno atestiranje....
                              nismo se razumeli moj uredjaj je atestiran i imam to upisano u saobracajnoj dozvoli ali nemam zeleni karton,auto sam pre dve godine preveo na moje ime i tad sam u supu kod predhodnog vlasnika dobio samo kopiju tog atesta a4 formata i niko mi nije trazio taj papir prilikom registracije do sada,mada mi nije bas jasno zasto bi mi pandur trazio atest ako je to uredno zapisano u dozvoli

Comment

• *IvanT*
                                CBC Senator XXL
                                • 30.01.2005
                                • 3234
                                • Srbija, Beograd, Kara

Atest se izdaje na odredjeni vremenski period, a to obicno ne pise u saobracajnoj dozvoli. Zbog toga je potrebno imati kartoncic...
                                http://www.lovatogas.co.rs

Comment

Working...
                                X