Cena lov-eco-a je 100 evra, al kad se ugradjuje kad i ceo sistem... a kad se kupuje posebno onda je vise???
Lov Eco na karburator BMW 316
Collapse
X
-
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
-
-
Originally posted by HeinzRezultati su više nego dobri.
Koliko takva akrobacija košta? Cenim oko 100? za LovEco i ne znam koliko ? za lambda sondu. Šta još ima od troškova da bi se klasičan sistem prepravio (prekidač?).
Comment
-
-
sto se tice sonde
e ovako posto sam menjao sondu i uzeo kargovu sa jednom zicom placena je 37 eura u neznam bas kako se zove citroenov salon na pravcu da li je bel kar ili tako nesto!!!!!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Pošto je u toku teme pomenuto da nije neophodan TPS i da će LOV ECO raditi i bez informacije sa njega, interesuje me gde se onda vezuje ljubičasta žica koja bi trebalo da ide na srednji izvod TPS-a? Interesuje me i gde se vezuje žuta žica? Pitanje za Doru: Jel kod BMW-a i Siere primenjen LOV ECO sa TPS-om ili bez i koliki je greh ako bi se ugradio LOV ECO bez TPS-a?
Comment
-
-
Nema TPS-a ne povezuješ žicu. Bela i žuta su par, jedna uzima signal, druga ga vraća nazad. BMW nije imao TPS a Siera ga je imala pa je povezan, na BMW nije.
Comment
-
-
Samo još nešto. Ako sam dobro shvatio bela žica ide na žicu od lambda sonde koju je potrebno preseći, a po žutoj žici taj signal nastavi dalje prema računaru na kolima. Mene interesuje šta se radi ili gde se povezuje žuta žica kada je auto sa karburatorom i nema računar koji bi konrolisao paljenje, ubrizgavanje i sl?
Comment
-
-
Ne koristi se onda ako nema kome da šalje signalOstaje nepovezana.
Comment
-
-
Lovece and tps
Hi
Ja pokusavam to isto ali sa BMW520i K-Glava. Sto se tice TPS treba uzeti stbilizator napona neki 7805 da dobijes tacnih 5v pa posle moze i obican potenciometar. Postoji par varijanti: opto senzor za indikaciju lera ili to isto sa filmom razlicit zatamjlnosti od 0 do 100% mozda moze da se upotrebi senzor sa nekog starog misa. Probacu uskoro.
Comment
-
Comment