autogas i svećice...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • *IvanT*
    CBC Senator XXL
    • 30.01.2005
    • 3234
    • Srbija, Beograd, Kara

kad prebacim na plin upali mi se lampica kompjutera da nesto nije u redu...pretpostavljam da je to zbog toga sto nije ugradjen emulator dizni....moze li biti da je to razlog prekomjerne potrosnje?
    Odsustvo emulatora u sistemu na gas kod starijih tipova ubrizgavanja nece izazvati probleme sa potrosnjom. Najcesci problem koji je rezultat odsustva emulatora je paljenje CHEK ENGINE lampice, sto se u najboljem slucaju zavrsava narviranjem vlasnika auta. Kod novijih sistema ubrizgavanje, posledice mogu da budu daleko teze, a sve to se desava zbog instalatera koji hoce da ushpara 30-40e, snizi cenu i na taj nacin privuche mushterije.
    Postoji samo par tipova auta za koje fabricke sheme kazu da emulator nije potreban (stariji VW, BMW)
    http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• eXtreme
      CBC Član
      • 20.02.2005
      • 44
      • Podgorica

znaci nije mu to muka....a znam da ga nije stavio da usteka...pih da mi je bar rekao da ga nece stavit...no mi je tezina bilo posle natezat se sa njim...

1997-2001................................2002-2004...........................2004-2006...............................2007-?

***eXtreme Styling***

Comment

• oliver
        CBC Član
        • 18.02.2005
        • 69
        • montenegro

Kod koga si radio?
        ne popravljaj ako nije pokvareno

Comment

• eXtreme
          CBC Član
          • 20.02.2005
          • 44
          • Podgorica

kod Djoljevica...

1997-2001................................2002-2004...........................2004-2006...............................2007-?

***eXtreme Styling***

Comment

• sw.brick
            CBC Senator XXL
            • 09.10.2004
            • 8141
            • Beograd, barajevo-zemun
            • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

,ALI, da li neko moze da garantuje da, ako dovezem auto na ugradnju uredjaja, necu morati da reklamiram, da ce sve od pocetka funkcionisati kako treba?
            kao i u svakom poslu postoje razni nivoi strucnosti, kvaliteta rada i koriscenog materijala/opreme.
            ono sto garantuje je provereno dobar glas o kvalitetu rada a koji je ponovljiv, odnosno gde je kvalitet rada pravilo a ne izuzetak.

nazalost, za auto gasne sisteme kod nas je to sve jos u povoju i ima premalo pouzdanih ifnormacija ko radi savesno a ko bas i ne.

dakle, niko ne moze da garantuje ali prethodna istorija necijeg rada moze da bude dobar putokaz o verovatnoci da posao bude do kraja korektno izveden.

sa usvajanjem cvrstih pravila igre i kontrolom rada mnoge ce se stvari razjasniti i oni pravi ce ostati a sarlatani u prolazu koji su osetili lvou na brzaka nestati . bar se ja nadam u takava razvoj dogadjaja, i ne samo u toj oblasti serviserskih usluga.
            volvo
            945 SE turbo lpg
            344 GL lpg

Comment

• dintel011
              CBC Senator XXL
              • 12.03.2005
              • 348
              • Beograd, Vidikovac

eXtreme
              Kako ti se ponasa sada auto i koliko ti trosi plina?

Comment

Working...
              X