astra 1,6.8v.za majstore plina-pomoc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • slavko_bgd
    CBC Senator XXL
    • 24.03.2009
    • 771
    • Batajnica
    • Stilo 1.6 16V MW

Re: astra 1,6.8v.za majstore plina-pomoc

"...Za Slavka usput, imam par komada original miksera plaćenih od 50 do 100 maraka i nedam ih nikom neka trunu..."

Nemoj bre da trunu, prodaj mi jedan da okačim na retrovozor!!!
    Bolje peške u švaleraciju nego Mercedesom na posao...

Comment

• rrapaic
      CBC Senator
      • 13.02.2008
      • 225
      • Beograd
      • Fiat Stilo 1.9 JTD

Dora, svaka cast za objasnjenje sa plucima. . Ne mogu da zamislim bolje pojasnjenje smanjenja u**** vazduha, to jest kako ta rabota tacno funkcionise.

Rajko
      Fiat Stilo 1.9 JTD

Comment

• Uča
        CBC Veteran
        • 24.01.2008
        • 168
        • Kruševac

Na ovom forumu čovek čita ono što želi da pročita, a ne ono što piše i shvata ono što on želi, a ne ono kako je objašnjeno. Stvarno smo naopak narod. Pa čitajte bre ljudi ono što piše, a ne vadite delove da bi ste razumeli celinu! Kad bi ste pažljivo pročitali svaku rečenicu i potrudili se da je razumete sve bi bilo jasno kao dan, a ne da se pročitaju pet rečenica, a razume se samo jedna. Uostalom što bre više da se trudim oko svega ovoga. Dižem ruke od svega.
        Prvo: Ja sam uvek u pravu. Drugo: I kad nisam u pravu poštuje se prvo pravilo

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Učo, nemoj da se jediš, to utiče na živce Samo zamisli kako je nama koji svaki dan pričamo jedno isto a niko ne sluša i biće ti lakše

@rapajic
          I ćorava koka nadje zrno, drugačije kaže narod ali neću sada

Plastično je objašnjeno, kolege se ne bi složile u svemu ali ako se baš sve objasni stručno i tačno, bićemo na mašinskom fakultetu a to pola neće razumeti. Mislim da kad bih sam sebi objasnio, ni ja ne bih razumeo

Inače svaka mašina je bleda kopija živog organizma, čak i najsavremenija tehnologija.
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
          X