Auto je auto i problemi mogu da budu isti ili slicni ali ne i cena delova. Ako znas kako se pali na gas onda je velika verovatnoca da te nikada nece izdati. Jako je nezgodno sto je zima inace bi bilo malo lakse. Ako ti je dobar akumulator (relativno nov) mozes da se pouzdas prilicno. Ima mozda tu par sati posla oko toga auta ako je samo prljavstina. Ne mogu da verujem da niko nece da to uzme da radi. Kvar je kvar ma kakav bio a majstor je tu da to sredi.
Problemi s jutarnjim paljenjem kod PUNTA?!
Collapse
X
-
Ugradi(li)o sam RELE sa 5 izlaza gde sa lamda signal umesto na ECU ide na masu.Nakon te ugradnje otisao sam kod autoelektricara da mi obrise sve greske sa benzinskog ECU-a.Sad cekam sutrasnje HLADNO januarsko jutro i da ga kresnem NAPOKON na benzin pa da vidim dali ce paliti hladan motor na benzin kao u stara dobra vremena...
Comment
-
-
Auto pali sad sasvim normalno na benzin zahvaljujem se IVANU(centar rasic) na telefonskoj pomoci i majstorima iz INTERAUTA sa Palica na razumevanju i besplatnoj usluzi oko ove intervencije...Testiracu ga u narednih par dana i nadam se da sam stavio "TACKU" na ovu TEMU!!!
ZIVELI....
Comment
-
-
Iako smo secnuli zicu sa LAMBDE i stavili RELE ,auto i dalje nije palio kod hladnog jutarnjeg paljenja,medjutim pre 5 dana sam punio GAS na OMV i na rafu ugledao INJEKTOR CLEANER, to je tecnost u boci od 350ml koje se sipa u rezervoar s benzinom.Na 70 litara goriva ide jedna boca ,medjutim ja sam sipao na 35 litara tu jednu bocu,i izvozao jedno 100-nak km cisto na benzin otvorenog puta da malo ocisti, i kao zakljucak cele te operacije je da sad auto radi i pali kao nekad,stoga savet svima, kupite to ,cena je 495 dinara sipajte u benzin sa jedno 35-40 litara goriva i nece vas vishe boleti glava!!! A sto se tice ove teme ZAKLJUCAJTE JE SA VELIKIM zadovoljstvom!!!
Comment
-
Comment