Lada Niva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Ladaholich
    Danas auto ide dobro na gas, uz povremene probleme sa paljenjem i lerom ''
    Znaci istina je da taj ruski kompjuter mora da se resetuje povremeno kad auto radi na plin. 'ebiga, prave avione i satelite, a ne mogu da naprave auto kako valja. I prethodna Samara nam je pravila probleme zbog slicnog 'kompjutera'!
    A moze li da se ugradi neki 'reset taster' (i to u kabini), a ne da se skida klema sa akumulatora svaki put?

Comment

• dranix
      CBC Senator XXL
      • 04.10.2004
      • 3079
      • Antwerpen/Belgium
      • Saab 9-3

"Reset taster" NE bas, ali DA prekidac preko koga bi islo napajanje celog ECU-a. Pre svega to bi mogao da uradi neko ko dobro zna sta radi. Budi veoma oprezan po tom pitanju. A inace ne verujem da je ta elektronika uopste ruska. Rusi prave neke druge stvari kao sto rece gore.

Comment

• sw.brick
        CBC Senator XXL
        • 09.10.2004
        • 8141
        • Beograd, barajevo-zemun
        • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

taj ruski kompjuter mora da se resetuje povremeno kad auto radi na plin. 'ebiga, prave avione i satelite, a ne mogu da naprave auto kako valja
        nemoj biti prestrog, nije Lada ugradila gas. problem je nestrucna ugradnja tzv majstora.

evo i moj ECU je Bosov i zahteva resetovanja svaki put kada se okrece kljuc u bravi, i eto ni sa Bosom nije "majstor" koji je ugradjivao uspeo da ukapira kako to radi i da ugradi kako treba pa sam morao ja da popravim kako je Lovato rekao da treba.

i tvoj primer pokazuje da postoje razlike izmedju majstora i "samozvanih majstora"

niej auto kriv, a kamoli Rusi sto ne umeju da se citaju uputstva za ugradnju...
        volvo
        945 SE turbo lpg
        344 GL lpg

Comment

• Znak
          CBC Član
          • 08.11.2009
          • 31
          • Beograd

Re: Lada Niva

Evo vec 3000km vozim Ladu 110 1.5 Li, u koju je ugradjen Landirenzo ful sekvent plin i jos nijednom nisam morao da resetujem kompijuter. Javicu kad se prvi put desi.

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Re: Lada Niva

Normalno kad je ono venturi sistem a to tvoje sekvent...
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
            X