Danas auto ide dobro na gas, uz povremene probleme sa paljenjem i lerom ''
Znaci istina je da taj ruski kompjuter mora da se resetuje povremeno kad auto radi na plin. 'ebiga, prave avione i satelite, a ne mogu da naprave auto kako valja. I prethodna Samara nam je pravila probleme zbog slicnog 'kompjutera'!
A moze li da se ugradi neki 'reset taster' (i to u kabini), a ne da se skida klema sa akumulatora svaki put?
"Reset taster" NE bas, ali DA prekidac preko koga bi islo napajanje celog ECU-a. Pre svega to bi mogao da uradi neko ko dobro zna sta radi. Budi veoma oprezan po tom pitanju. A inace ne verujem da je ta elektronika uopste ruska. Rusi prave neke druge stvari kao sto rece gore.
taj ruski kompjuter mora da se resetuje povremeno kad auto radi na plin. 'ebiga, prave avione i satelite, a ne mogu da naprave auto kako valja
nemoj biti prestrog, nije Lada ugradila gas. problem je nestrucna ugradnja tzv majstora.
evo i moj ECU je Bosov i zahteva resetovanja svaki put kada se okrece kljuc u bravi, i eto ni sa Bosom nije "majstor" koji je ugradjivao uspeo da ukapira kako to radi i da ugradi kako treba pa sam morao ja da popravim kako je Lovato rekao da treba.
i tvoj primer pokazuje da postoje razlike izmedju majstora i "samozvanih majstora"
niej auto kriv, a kamoli Rusi sto ne umeju da se citaju uputstva za ugradnju...
Evo vec 3000km vozim Ladu 110 1.5 Li, u koju je ugradjen Landirenzo ful sekvent plin i jos nijednom nisam morao da resetujem kompijuter. Javicu kad se prvi put desi.
Comment