Da li bi trokrake svecice nesto uticale na rad motora na plinu ili su bolje "normalne" jednokrake
pitanjce
Collapse
X
-
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
-
Atest se pravilno zove "Potbrda o uskladjenosti", pa se desava da uvezeni auto sa gasom, ne zadovoljava nas propis.
Znam, da je cudno, ali tako je, kako je. Nazalost, mi tu nista nemozemo da promenimo.
Comment
-
-
Auto mi se ugasi na leru cim ukljucim klimu
jedino je crevo prebacio iz ler motorica u mikser i sad radi klima na leru...
Ufff... ovo mi je mnogo vazna recenica... ako mogu da pitam jedno pitanje vezano za klimu i gasenje auta na leru... elem, imam Golfa 3 koji ima naknadno ugradjenu klimu. Od momenta kupovine mi se auto UGASI NA LERU CIM UKLJUCIM KLIMU.... a dok ga vozim i auto i klima rade (ovaj, klima mi od kad sam dosao sa letovanja vishe ne radi).... znam da ovo nema nikakve veze sa plinom ali bih vas zamolio da mi pomognete savetom, informacijom, bilo chime.... zasto se to desava (otpilike shvatam) i kako to otkloniti (hm, pod uslovom da mi je klima jos uvek ispravna) .... unapred hvala na odgovorima....
Comment
-
-
Re: Auto mi se ugasi na leru cim ukljucim klimu
Originally posted by stanaxjedino je crevo prebacio iz ler motorica u mikser i sad radi klima na leru...
Ufff... ovo mi je mnogo vazna recenica... ako mogu da pitam jedno pitanje vezano za klimu i gasenje auta na leru... elem, imam Golfa 3 koji ima naknadno ugradjenu klimu. Od momenta kupovine mi se auto UGASI NA LERU CIM UKLJUCIM KLIMU.... a dok ga vozim i auto i klima rade (ovaj, klima mi od kad sam dosao sa letovanja vishe ne radi).... znam da ovo nema nikakve veze sa plinom ali bih vas zamolio da mi pomognete savetom, informacijom, bilo chime.... zasto se to desava (otpilike shvatam) i kako to otkloniti (hm, pod uslovom da mi je klima jos uvek ispravna) .... unapred hvala na odgovorima....bolje sto godina živeti kao bogataš ,nego sedam dana kao siromah.
Ne predaj se nikad,osim kad moraš.
Comment
-
-
Sequent za Honda Civic 1.4 16V
Pozdrav svima,
Imam i ja jedno pitanjec vezano za GAS/PLG
Hteo bih da ugradim u svoju hondicu auto gas! Pitao sam na par mesta i za sada sto je povoljnije san nasao kod Autocentar Rasic a nude mi sledece:
Sequent uredjaj Tomasetto sa RAIL Diznama i kao sofrver je isto Tomasetto-v!
I sve to za 630eur!
Pa me interesuje kakva je to kombinacija delova i naravno ako vec neko ima iskustva nek mi kaze !
Unapred zahvalan!!
Comment
-
-
Originally posted by lakilucanoJel moze da se prepravi utakac (ako se tako zove) sa sistema koji se kod nas montira pa da samo strugar na donjem delu nareze navoje
Comment
-
-
Originally posted by speedplusNa buvljaku u Bubanj potoku u subotu pre podne kod Bugara(Dimitri,Sveto Dimitrov a treći neznam kako se zove,sve original za tri červene)bolje sto godina živeti kao bogataš ,nego sedam dana kao siromah.
Ne predaj se nikad,osim kad moraš.
Comment
-
Comment