Pa naravno vlado da kod mene nema nikakvog sundjera
velika potrosnja plina
Collapse
X
-
Izgleda da je covek emotivno vezan za to parce sundjera. Ivane kad sledeci put dodjem do tebe u AC Rasic 'ocu i ja da mi ugradis jedan sundjer!EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
-
Originally posted by driverGSI: upali masinu zavijaj crevo levo desno gore dole d
Originally posted by danijelopelBrate ,probaj da skineš sunđer ,a usis oblepi izolir trakom (po mogućstvu krpenom ,ako je negde bušan) ,pa zameni filter i na štelovanje!!
Tako da plin sam stelujem, a za godinu dana ako nisam naucio da stelujem plin i ler, onda sam bilde
Originally posted by danijelopelI javi već jednom šta si uradio sa tim!!!
Hvala svima. Poz
Comment
-
-
Sta ce da se desi ako pokusam da ga upalim bez tog filtera, odnosno, bez celog kucista filtera?
Jos nesto me interesuje: cemu sluze one male cevcice, tanke? Ja sam ranije imao jednu na cepu na usisnoj grani, ali vise je nema, izgorela je, posto je plin explodirao ispod haube pre 11 meseci, i od tada imam problema sa potrosnjom, lerom, i ostalim stvarima.
Znaci, secam se te cevcice, negde je isla... Sada je nema, a taj "cuculj" gde je bila nakacena je istopljen, pa ni nema gde da se usteka.
Prekosutra idem za BG, pa cu bas da vidim posle ove egzibicije koliko ce da potrosi, sada sigurno oko 50 litara, racunam 300km, 260 na otvorenom. Bas me interesuje.
Kako god, ja i dalje tripujem da je meni i dalje jeftinije da se vozim na plin
Comment
-
-
To je bilo neko vakum crevo, ali ajde slikaj to pa da se vidi tacno sta je.EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
-
Originally posted by alexa05To je bilo neko vakum crevo, ali ajde slikaj to pa da se vidi tacno sta je.
Ajde, kada smo kod ovog, mislim usisne grane i filtera i to... Objasnite mi zasto usisna ima dva otvora? Jedan je bio zapusen sa sundjer bobom, a drugi nije. Taj drugi je malo smesan, vidite ga na slici ispod, i ne kontam cemu sluzi?
Sundjer boba sam nabio u taj drugi, koji je imao mali protok vazduha, a rekli ste da sve zapusim i dihtujem sem u****. Nigde nije pukao, jedino mi fali jedna ona zakacaljka sto se poklopac kucista filtera kaci sa tim. Ima ih vise, jedna fali. Jel ce to da smeta?
Menjao sam filter, onaj stari je bio zlo, isto ga mozete videti na slici. Sada, kada stavim ruku na usis ugasi se, sto je i normalno, jel.
E. Kada sam zamenio filter i izvadio sundjer, morao sam da nastelujem plin. Fino sam zagrejao motor i stelovao, kako mi rekose, steluje se kada je vruc. Ustelovan je, ide kao zmaj.
Ali njega muci neki drugi problem. Kada se samo malo zavrne [od onoga sto ja odredim da prima gas normalno] kada radi na leru, pa mu dam gas naglo, ne cuje se "vrooooooooommmmm" nego "vr vr vroooooommmm"... E nekako, kao da "zapne". Ali i kada zapinje, kada mu dam gas, leti na 6-6500 o/min bez problema. Znaci, mogu da ga smanjim, ali kada stoji tako, i u voznji se oseti neko trzanje. A kada ga pustim, mislim, odvrnem, prima gas iz prve, i ne trza.
I tako ga vozim.
Originally posted by driverGSINpN
mislio sam na crevo za dovod vazduha od filtera do indzeksn uredjaja
Vidi na slici ispod da li se vidi to crevo?
I imam jos jedno malo crevce, crno, mozda 10-15 cm, koje ide iz filtera a ide -nigde. Tako visi, ne znam gde da ga nabodem, zaboravio sam da ga slikam, sad sam se setio toga.
Originally posted by driverGSIali vec si sam rekao u cemi ti je problem
vrati to vakum crevo sto je islo od u**** do isparivaca i resio si problem
Znaci, da rezimiram, posle menjanja filtera sam nastelovao plin, pa cemo videti da li je ista bolje. Ali, koliko vidim, ima tu jos problema.
Ako imate jos saveta, bio bih zahvalan.
Ovo je slikano fonom, ali uzeo sam nazad aparat, pa ako treba nesto da se slika kvalitetnije, recite, nije mi frka.
Comment
-
-
Jesam li ja pomenuo da su problemi poceli [ja mislim] kada mi je plin explodirao? Februara, pocetkom februara.
Tada je radjen "remont" rasplinjaca, zamenjena neka creva koja su izgorela, ventil za stelovanje, neka vakuum creva, ali jedno nije vraceno na usisnu granu.
Secam se, pre nego se desila ta explozija, trosio je oko 8-9 po gradu, a isto je bilo hladno vreme...
Comment
-
Comment