Dima, kod mene nista od toga sto si naveo nije odradjeno i instalacij radi perfektno. E sad, dal' je IvanT to zaboravio da odradi ili je odradio ugradju kako treba, bez pomoci sundjera i exera, trebalo bi njega i eventualno Doru pitati.
EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
Ja medjutim nisam zatvarao ventil za vruc vazduh, i crevo je sa izduvne grane prikaceno na usis tj. na taj ventil.
Ljudi, kada je motor zagrejan on ne uvlaci vruc vazduh ako je taj mehanizam ispravan!
Sada zimi mi je preko potreban taj vruc vazduh dok se motor ne zagreje i prebaci na plin.
Leti ni ne otvara ventil pri hladnom startu.
Auto mi ide odlicno na plin.
Cak je dugo vremena usis bio prikacen na masku jer ja i inace volim da dodajem medjugas kada saltam nanize - kocim i dodajem gas desnom nogom bez problema.
Medjutim i cura je pocela da koristi moj auto pa sam morao da joj obezbedim pouzdan ler tj. otkacim usis sa maske.
Ne znam sta sam radio, ali u tri navrata mi je trosio 10l po gradu. Za 200 dinara prelazio tri puta po 40 km, radi probe, sav srecan. ALI. Kratko je trajalo, mada nicim izazvana smanjena potrosnja. Pre dva tri dana, opet predjoh 40km za 4 litre. Sada je po starom, 4l 30km.
Comment