velika potrosnja plina
Collapse
X
-
HM, slabo vidim slike, trenutno sam u BG-u, nemam net, a ovo kuckam preko telefona.
Pogledacu veceras na kompu kako to izgleda.
Drugo, sipao sam 20l plina juce kad sam krenuo, i presao 185 km, od toga 130 na otvorenom, nisam prelazio 110 uglavnom oko 90 sam vozio, ni vreme ni putevi nisu najsjajniji. Znaci, poboljsanje postoji, ali i dalje ja mislim da je mnogo! Jel mnogo? A fotkacu kasnije kod mene kako stoji, pa cu uploadovati.
Comment
-
-
Jos to nije kako treba, mislim na potrosnju. Vise od 15-16l nije trebao da potrosi, mada pitanje je kakvih je to 55km voznje bilo.EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
-
Originally posted by danijelopelNa prvoj slici se jasnije vidi ,ako ti nije basa jasno sutra mogu da slikam ponovo pa da se vidi vise nego ovde.
Slikaj i ti pa postavi slike.
Comment
-
-
Originally posted by alexa05Jos to nije kako treba, mislim na potrosnju. Vise od 15-16l nije trebao da potrosi, mada pitanje je kakvih je to 55km voznje bilo.
P.S. Gde ima da se kupe ratkapne u bg-u, isao sam danas do gangland.a ali ne radi do osmog januara i popi.zdeo sam. a hocu i obrve za farove da uzmem. kontam da rade prodavnice od 2.1. pa da uzmem jos neke sitnice. a zao mi sto gl ne radi joj trazio sam ga kao nesvet, a ulica se radi, na kraju nadjem i iznerviram se sto ne radi. gde ima neki veci izbor moze na pm da ne bude reklama, mi u kikindi samo dve vrste ratkapni... sta ces kada smo kraj sveta :-)
Comment
-
-
Prodavnice bi trebalo da rade od 3.1., a za radkapne vidi sa M-om mozda on ima nesto.EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
-
Popizdeh... 20l plina 125km, od toga ~105 po Beogradu... 20litara... Strasno...
To je bilo kada sam potrosio onih 20 na 185...
Sipao sam jos 20l danas, videcemo koliko cu preci, vec sam opicio danas 100 na otvorenom, videcemo jos koliko cu po gradu.
Dalje.
Sto se tice u****, nemam ja tu nikakva creva.
Evo fotke sta imam [nemam].
Ovo crevo dole kratko, koje visi, ne ide nigde. Ja sam skidao opet celo kuciste filtera, nisam video da mogu igde da ga ubacim.?!.
Jel ima negde sema/skica tog gasnog uredjaja i instalacije da mogu da proverim kako je kod mene? Nesto se nosim mislju da skinem rasplinjac da ga otvorim, da vidim sta se tu desava... Ali mi nesto frka, posto je bio curio na izlazu na onoj bakarnoj cevi, pre petlje...
I jos jednom apelujem na moderatore da prociste temu od brave, i da joj promene naslov i prebace u odgovarajuci deo podforuma.
Comment
-
-
OK, kontam. Uvlaci vruc vazduh, zar ne?
Nemam ja te limove okolo, pa stoji kako stoji.
Skontao sam gde ide ono malo crevo.
U neku rupu, koja nije zapusena, koliko sam skontao iz neke price, znaci kada je zapusim, stvara se vakum, a umesto tog creva sto je visilo sa gornje slike, je bilo nabijeno malo parce creva zapuseno srafom.
A ja vas pitam zasto? Isto ide i kada sam skinuo to crevo i stavio ovo iz kucista filtera.
Inace, sa polednjih 20l plina sam presao 175km, i dalje je to malo.
Stavio sam crevo na svoje mesto, pa cemo videti.
Nisam napomenuo da sam vratio sundjer boba, jer tesko mogu da nastelujem plin kada su oba otvora otpusena. Moram da bas bas odvrnem sraf onaj za plin, na onom crevu, da bi bilo ok, a i onda nije najsrecniji sa vucom.
Aj videcemo posle ovog creva, sta ce da se desi.
Zasto je to bilo zapuseno?
Comment
-
-
Ok, procitao sam.
Princip funkcionisanja mu se zasniva na promeni voltazhe ili frekvencije sa promenom vakuuma u usisnoj grani. Ovaj signal ECU zatim obradjuje i tako dobija informaciju o trenutnom opterecenju motora. Na osnovu ovoga se vrshi korekcija vremena paljenja smeshe, koja se pomera na raniju ili kasniju fazu, vec u zavisnosti od informacije dobijene sa senzora. Kod nekih motora i sistema kontrole i upravljanja MAP senzor ce pomagati ECU da odredi i protok vazduha.
2. Zasto je to crevo bilo zapuseno?
3. Da li to crevo moze ikako da utice na potrosnju?
Ne znam kako mo je ovo promaklo, a trazio sam gde ide crevo... Dobro, malo je nelogicno da ide na sraf
Comment
-
-
nisam ukapirao najbolje koji motor imas .. imas karburator?
kako da namestis ler bez sundjera? .. pa lepo .. nasteluj ga normalno za potrosnju i da vuce malo slabije na gas nego na benzin..a ler gas na Gasu ces da podignes tako sto ces da podignes ler na Benzinu..to jest podigni ler gas na karburatoru,na sajli za gas..ako imas mogucnost takovog stelovanja.
imaces malo veci ler gas na benzinu,a na gasu namestis koliko treba da mirno radi.
znaci potreban je efekat kao da je blago pipnuta-pritisnuta pedala gasa non-stop.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
Comment