Originally posted by mishio
Drag race Beograd kod expa
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by Bane®Originally posted by mishiobtw onaj beli CRX iz bih, koji je motor sta je radjeno ? nikako nisam mogao da saznam a auto kida
Golf je na plin i nista nije pokazao s obzirom da se hvalisaoTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Usrao sam do j a j a!!!
Ove trke su glupost zbog ovih glupih pravila...Mnogo je glupo pravilo sa probijanjem klase od 0.5 sec u finalu!
Svi zivi kalkulisu pa moras i ti sa njima a onda nista od trkanja...
Izbacio sam iz klase 15 milanceta i dishu sa pola gasa a i astru bi nego sam se precenio i izgubio za pola branika...A pritom nisam ni jednu trku zategao gas u patos...koje je to trkanje...ovo bi trebalo nazvati trke kalkulacija
Organizacija naravno 0 (nula)...u prvoj voznji na kvalifikacijama sam isao sa BMW-m M3 sa nitrom...meni upisali 13.01 a njemu 14.20...mi odemo da se pobunimo a organizator kaze kao pa greska je ovo je tvoje a ovo je tvoje vreme, Ja reko da se mi ponovo iscepamo pa da utvrdimo tacno vreme posto nisam siguran koliko mi ide auto...kaze on ajde bre ljudi nemojte da zezate kad cemo da zavrsimo trke po mraku?? Ali smilovao se i pustio nas na ponovljene kvalifikacije...toliko o tome
...sa peugeotom sam odusevljen... auto ide 14,12 sec sa nitrom...jos da sam umeo da kalkulisem!!!!I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!
Comment
-
-
Ni meni te kalkulacije nisu jasne...
Ne prozivam i ne pljujem nikog,samo bih da pitam.
@Cocolo
Sto onda druze 15 ako si mogao glat 14?Stvarno ne prozivam i ne pod******m,samo radoznalost.
Pezo stvarno ide extra!
Tako npr i Chelic,vozio 16,probio,pa u 15 vozio 15.05,sto je fenomenalno vreme za klasu 15.
Mogli ste odma za po jednu klasu dole,bar ja tako mislim...
Naravno jos bar pola vozaca je imalo i mnogo vece i gore kalkulacije,nego mi samo ovo pade napamet.
Comment
-
-
Auto ide 14.1 14.2 bez reakcije sa reakcijom to je negde 14,5. On ne moze nista autu koji ide niskih 14 ili ti autu koji moze u finalu da probije klasu do pola sekunde.To date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
Pravila su glupa poprilicno...
Danas skoro svi kalkulisali, zato i rekoh da su dzaba vozili kvalifikacije, mogli su odma da prijave zeljenu klasu
Comment
-
-
Pravila su glupa uvek.
Cuti i trkaj se, pravila su uvek glupa kada gubis...realno do sada dokazano uglavnom je pobednik klase onaj koji i jeste za tu klasu ili ti najbolji u toj klasi. Ako si dovoljno jak i favorit u svojoj klasi izbacices ga u nizu klasu daleko pre finala tako da....uvek mogu neka druga pravila...ali....To date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
-
Uhhhh....u jednom trenutku mi doslo da odem kuci....ono posle kise i susenja staze pa ono cekanje da naidju novi oblaciTo date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
Bez vremena auta od 13,5 sec nemas sta da trazis u klasi 14...
Znaci auto mora da ide 13,5 da bi mogao da se vozis u finalu moj je isao 14,1 tako da mi je bilo sigurnije da vozim u 15 da bi pobedio...a i nismo imali vece dizne za nitroI Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!
Comment
-
-
eM nisi bio jedini
Samo da ih skinem sa aparata, pa cu okacim par slika i mozda jedan filmic sa kvalifikacija.
Comment
-
Comment