hehe opet se bacamo na pravila draga, jebiga podeljeni smo, ima nas par koji podrzavamo ovaj sistem po kome se klase dele po kubikazi i dali su NA ili Forced induction, dok ovi drugi podrzavaju ovaj po meni veoma glup sistem vremenskih klasa, valjda ce se i to jednog dana promeniti
Kakva su pravila u inostranstvu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Samo da me neko obavesti sta je merodavno koliko ko ima kubika ?
i sta ima pod haubom ? saobracajna ? dajte ljudi dosta gluposti kako po kubikazi? meni je 2.0 u saobracajnoj i glava i blok od 2.0 odakle ti znas da sam ja 2.3 a moze i 2.5 da bude.da neces da mi otvoris motor mozda ? ko ce to da plati necu se takmicim ako ce neko da mi otvara svaku trku motor? ili na rec da verujemo ? jedino sto moze da se na sekunde da ostane i da se podeli na vuce... prednja pa po sekudama zadnja sekudne sve 4 pa sekunde
Comment
-
-
pa verovatno da moze da se proveri...jer ne verujem da mozes od 2.0l napraviti tako lako 3.0l pa da bi ti nesto znacilo
a nije ni bitno,verovatno je ceo svet lud samo smo mi pametni..
haube se i podizu na pravim i dobro organizovanim i ozbiljnim dogadjanjima...meni je svejedno da li je on razbusio blok na 3.0l ...vazno mi je da covek ne stane pored mene sa nos-om ili turbom a ja furam atmosferca..u tome je fora momci,ni u cemu drugom..osim toga danas se sve zna o motorima i modelim...
uostalom ovo je samo moje misljenje"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."
No ROTOR no MOTOR...
Comment
-
-
Originally posted by mikimazda...meni je svejedno da li je on razbusio blok na 3.0l ...vazno mi je da covek ne stane pored mene sa nos-om ili turbom a ja furam atmosferca..u tome je fora momci,ni u cemu drugom..osim toga danas se sve zna o motorima i modelim...
uostalom ovo je samo moje misljenje
Mogu klase da se prave, ali to kod nas ce moci da funkcionise tek kad budemo imali 100-200 automobila za trkanje.
Dok na trke dodje 40-50, nema potrebe da ih razvrstavas na turbo, nos i 4x4, pa plus na sekunde. Onda bi u svakoj kjlasi imao po 3 autaGaraza
1996 SAAB 900 NG Cabrio
Comment
-
Comment